Phantasy Star Online 2 open beta

Hot
Phantasy Star Online 2 open beta

Phantasy Star Online 2 open beta

To διάσημο στην Ιαπωνία MMORPG της SEGA έρχεται στη δύση.

Οι παίκτες του Xbox One θα μπορούν να δοκιμάσουν την open beta test του Phantasy Star Online 2 από τις 17 Μαρτίου. Όσο για τους παίκτες σε PC θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter, η δοκιμαστική περίοδος θα είναι ανοιχτή για όλους:

Θα είναι η πρώτη φορά που το Phantasy Star Online 2 γίνεται διαθέσιμο στην δύση, αφού πρόκειται για ένα φημισμένο MMORPG στην Ιαπωνία τα τελευταία οκτώ χρόνια με την πρώτη του κυκλοφορία το 2012. Είναι free to play από την εταρεία ανάπτυξης SEGA στο οποίο καλείστε να εκτελέσετε καθήκοντα ως πράκτορας των ARKS, μιας στρατιωτικής ομάδας εξερεύνησης. Μετά την δημιουργία του χαρακτήρα σας, θα κυνηγήσετε, θα κατασκευάσετε και εξερευνήσετε στον κόσμο του όπως επίσης θα συλλέξετε εξοπλισμό για να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας.

Δεν έχει ανακοινωθέι η διάρκεια της open beta ακόμα.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της SEGA για τα νέα του Sonic το 2020 και συζητήστε για το Phantasy Star Online 2 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification