Black Desert Mobile

Hot
Black Desert Mobile

Black Desert Mobile

Κυκλοφόρησαν οκτώ νέα τρέιλερ. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 10/11/17] Μετά την κυκλοφορία στα PC και την επερχόμενη εμφάνισή του σε PS4 και Xbox One, το Black Desert Online θα κυκλοφορήσει και για κινητά.

Το παιχνίδι που φημίζεται για το πολύ καλό σύστημα δημιουργίας χαρακτήρων αναμένεται να καταφθάσει και στα κινητά πέραν από τις κονσόλες. Θα ονομάζεται Black Desert Mobile και θα είναι ακριβής μεταφορά του MMORPG της Pearl Abyss σε έκδοση για Android και iOS.

[UPDATE: 24/11/17 - Οκτώ νέα τρέιλερ] Η Pearl Abyss κυκλοφόρησε οκτώ νέα τρέιλερ για το Black Desert Mobile, την έκδοση για κινητά του Black Desert Online.

Τα τρέιλερ αυτά μας προσφέρουν άφθονο περιεχόμενο όσον αφορά τα διάφορα classes, αφού βλέπουμε για παράδειγμα τους rangers, warriors, valkyries και berserkers. Επίσης αντικρίζουμε τις διαφορετικές αμφιέσεις με τις οποίες μπορούν να παρουσιαστούν οι χαρακτήρες κάθε class λόγω του αναλυτικού συστήματος character creation, ενώ βλέπουμε και λίγα λεπτά από το gameplay.

 

Το πότε θα κυκλοφορήσει παραμένει άγνωστο αφού ούτε οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των εκδόσεων για PS4 και Xbox One δεν έχουν ανακοινωθεί.

Διαβάστε το review του Black Desert Online και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:38
Για να δούμε πως θα τα πάει και στα κινητά μας.
Notification