The Medium

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
The Medium

The Medium

Νέο live-action τρέιλερ από την Bloober Team. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/5/20] Η Bloober Team, εταιρεία ανάπτυξης των Blair Witch και Observer, ανακοίνωσε ένα νέο Horror game με την ονομασία The Medium.

Το παιχνίδι θα διεξάγεται στην Πολωνία της δεκαετίας του '80 και θα σας βάλει στο ρόλο της Marianne, ενός μέντιουμ την οποία καταδιώκουν οράματα για τον θάνατο ενός παιδιού. Για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτή την τραγωδία, θα ταξιδέψει σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο και αναζητά απαντήσεις. Το τρέιλερ δείχνει μια γυναίκα, λογικά την Marianne, να έχει τρομακτικά οράματα.

Η Marianne μπορεί να δει δύο κόσμους, τον πραγματικό και αυτό των πνευμάτων. Θα πρέπει να πλοηγηθείτε και στους δύο για να ανακαλύψετε την αλήθεια. 

Το soundtrack του The Medium είναι προϊόν συνεργασίας του Arkadiusz Reikowski και του συνθέτη του Silent Hill, Akira Yamaoka.

[UPDATE: 8/5/20 - Θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X] Στο livestream για την παρουσίαση των επερχόμενων τίτλων για το Xbox Series X ανακοινώθηκε ότι το The Medium θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X.

[UPDATE 2: 3/7/20 - Το Horror θα τρέχει στα 60fps και θα έχει ανάλυση 4Κ] Ο Jacek Zieba, ένας από τους παραγωγούς στη Bloober Team δήλωσε σε μία συνέντευξη με το Xbox ότι με το να προσπεράσουν την τωρινή γενιά κονσόλων είναι για το συμφέρον του The Medium.

Ο ίδιος δήλωσε: "Δεν έχουμε σχέδια για τις κονσόλες αυτής της γενιάς, έτσι το Xbox Series X θα προσφέρει την εμπειρία που πάντα θέλαμε για το παιχνίδι." O Zieba τόνισε επίσης ότι η εταιρεία ανάπτυξης θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το Horror και για το Xbox One, αλλά θα έπρεπε να αλλάξει τελείως τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Επιπλέον, ο παραγωγός επιβεβαίωσε ότι το The Medium θα τρέχει στα 60fps και θα έχει 4Κ ανάλυση, κάτι το οποίο είναι δυνατό μόνο στο Xbox Series X. Ακόμη, η δύναμη της νέας κονσόλας θα ενισχύσει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ αληθινού και πνευματικού κόσμου.

[UPDATE 3: 24/7/20 - Νέο τρέιλερ στο Xbox Series X event] Η Bloober Team παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Horror The Medium, το οποίο ονομάζεται Dual Reality. Το βίντεο παρουσιάζει τον κόσμο από δύο διαφορετικές όψεις, έναν φυσιολογικό και σκοτεινό κι έναν φρικιαστικό.

[UPDATE 4: 1/9/20 - Ο Troy Baker θα πρωταγωνιστεί ως βασικός κακός του παιχνιδιού] Η Bloober Team εταιρεία ανάπτυξης του The Medium δημοσίευσε ένα behind the scenes video στο οποίο εκτός από την διαδικασία ανάπτυξής του, αποκαλύφθηκε και ο γνωστός ηθοποιός στα video games,Troy Baker.

O Baker ο οποίος έχει υποδυθεί τους Joel Miller, Sam Drake και τελευταία, τον Bruce Banner, θα έχει στο The Medium τον ρόλο του Maw. Η Bloober Team χαρακτήρισε τον Maw ως την βασική οντότητα και ανταγωνιστή του παιχνιδιού.
Μπορείτε να δείτε τον Troy Baker πίσω από το μικρόφωνο, εν ώρα εργασίας στο 3.05 του παρακάτω βίντεο.

Ο Jacek Zięba ένας εκ των δημιουργών του The Medium αναφέρεται και στη διττή φύση του παιχνιδιού και πως αυτή ενσαρκώνεται μέσα από τους δυο κόσμους που απεικονίζονται άμεσα, με τη χρήση του ισχυρού Xbox Series X. O Wojciech Piejko, lead game designer, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα events και καταστάσεις οι οποίες δεν θα έχουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

[UPDATE 5: 9/10/20 – Η Bloober Team ανακοίνωσε με νέο τρέιλερ την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Medium] Το νέο Horror έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Xbox Series X και Series καθώς και στα PC μέσω του Steam και του Epic Games Store στις 10 Δεκεμβρίου.

Ο Jacek Zięba παραγωγός της Bloober Team δήλωσε: "Χάρη στη δύναμη του Xbox Series X, μπορέσαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που το φανταζόμασταν πάντα. Μια δυνατή κονσόλα που μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για το παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς. Περιμένω πως και πώς να δουν οι fans για το τι πραγματικά είναι ικανή η νέα κονσόλα".

[UPDATE 6: 10/11/20 – Η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει λόγω Covid-19] Σύμφωνα με νέο Tweet από την Bloober Team, η κυκλοφορία του The Medium στο Xbox Series X θα καθυστερήσει.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Medium ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2020, όμως λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η Πολωνία όσον αφορά τον Covid-19 το επερχόμενο Xbox exclusive αναμένεται πλέον στις 28 Ιανουαρίου 2021 σε Xbox Series X και PC.

[UPDATE 7: 25/11/2020 – Νέο τρέιλερ από τα Golden Joystick Awards] Κατά την διάρκεια του event προβλήθηκε ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενου Horror με τίτλο "The Threats" το οποίο, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνει την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο τρέιλερ βλέπουμε κάποια νέα σκοτεινά cinematics τα οποία συνοδεύονται από το voiceover ενός χαρακτήρα ο οποίος κάθεται σε μία πολυθρόνα. Αρκετά νέα τρομακτικά περιβάλλοντα εμφανίζονται για πρώτη φορά καθώς και ένα φίδι το οποίο έχει πιθανότατα συμβολική σημασία.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Bloober Team, το concept του The Medium δεν ήταν εφικτό σε κονσόλες πριν την κυκλοφορία των Xbox Series X και Series S. Οι παίκτες στον ρόλο της Marianne θα μπορούν να βλέπουν παράλληλα δύο κόσμους, μία λειτουργία την οποία η Bloober Team έχει ονομάσει Dual-Reality System, και έχει ονομάσει το The Medium το πιο φιλόδοξο τίτλο της ως τώρα.
 

[UPDATE 8: 14/1/2021 – Νέο live-action τρέιλερ από την Bloober Team] Η εταιρεία ανάπτυξης Bloober Team κυκλοφόρησε ένα νέο live-action trailer για το ψυχολογικό Horror, The Medium, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο για PC και Xbox Series X/S.

Στο τρέιλερ θα δείτε την πρωταγωνίστρια Marianne να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της ως medium. Ξεπηδάει από την πραγματικότητα πηγαίνοντας σε μία εναλλακτική εκδοχή της όπου βλέπει ένα κτήνος που βγαίνει από τις σκιές να την καταδιώκει. Το τρέιλερ αναπτύχθηκε από την Πολωνική Platige Image η οποία εργάστηκε για τα cinematics του Cyberpunk 2077, The Witcher και Wonder Woman.

H Bloober team είχε μοιραστεί προηγουμένως 14 λεπτά από το gameplay, δίνοντας μία γεύση της ιστορίας τρόμου. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο σχετικό άρθρο μας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bloober Team δήλωσε: "Το The Medium είναι το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο project μας μέχρι στιγμής. Όταν σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να γράψουμε ένα live-action τρέιλερ για το video game, ο Tomasz Bagiński ήταν η φυσική μας επιλογή. Εκτός των άλλων, η οσκαρική ερμηνεία του στο The Cathedral ήταν επίσης εμπνευσμένη από την τέχνη του Zdzisław Beksiński, όπως ο κόσμος των πνευμάτων στο video game μας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι μαζί."

Το The Medium θα κυκλοφορήσει σε PC μέσω των stores των Epic Games, Microsoft και Steam όπως επίσης και για Xbox Series X/S στις 28 Ιανουαρίου.

Διαβάστε το review του Blair Witch και το αντίστοιχο του Observer. Συζητήστε για το The Medium στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 10/10/2020 08:24
To παιχνίδι δείχνει ήδη επικό .Πιστεύω ότι τον Δεκέμβρη θα έχουμε πολύ καλές κυκλοφορίες και το συγκεκριμένο θα ξεχωρίσει.
#2 ashbringer (Level 25) 10/11/2020 18:46
Και λόγω της κυκλοφορίας του Cyberpunk θα αργήσει επίσης.
#3 ashbringer (Level 25) 15/01/2021 08:27
Εκπληκτικό το Live trailer.Ανυπομο νώ για το παιχνίδι.
Notification