• Ειδήσεις
  • Events
  • Συνελήφθη 27χρονος Ιάπωνας που έστειλε θανατικές απειλές για 2 events της Nintendo

Συνελήφθη 27χρονος Ιάπωνας που έστειλε θανατικές απειλές για 2 events της Nintendo

NewHot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Συνελήφθη 27χρονος Ιάπωνας που έστειλε θανατικές απειλές για 2 events της Nintendo

Συνελήφθη 27χρονος Ιάπωνας που έστειλε θανατικές απειλές για 2 events της Nintendo

Τα οποία ακυρώθηκαν! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/12/23 - Το event Nintendo Live 2024 στο Τόκιο ακυρώθηκε μετά από απειλές κατά Nintendo και επισκεπτών] Το event Nintendo Live 2024 στο Τόκιο ακυρώθηκε μετά από απειλές προς το προσωπικό της Ιαπωνικής εταιρείας και τους επισκέπτες.

Το esports event του Splatoon που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο έχει επίσης αναβληθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του παιχνιδιού για το 2024 έχει καθυστερήσει μέχρι νεοτέρας.

Η Nintendo δεν διευκρίνισε την ακριβή φύση αυτών των ανησυχιών για την ασφάλεια, εκτός από μια δήλωση που κυκλοφόρησε μέσω του X, πρώην Twitter, που αναφέρει: «επίμονες απειλές που στόχευαν τους υπαλλήλους μας», οι οποίες πρόσφατα «διαδόθηκαν στους θεατές» στο επερχόμενο event του Splatoon.

Το Nintendo Live επρόκειτο να λάβει χώρα 20-21 Ιανουαρίου στο Τόκιο, μετά το φετινό Nintendo Live 2023 στο Σιατλ. Η εκδήλωση αναμενόταν να περιλαμβάνει εκδόσεις με Switch games που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

[UPDATE: 25/4/24 - Συνελήφθη 27χρονος Ιάπωνας που έστειλε θανατικές απειλές για 2 events της Nintendo] Ένας 27χρονος Ιάπωνας συνελήφθη, καθώς έστελνε θανατικές απειλές προς την Nintendo, λέγοντας ότι θα σκοτώσει όλους τους παρευρισκομένους σε δύο events της που τελικά ακυρώθηκαν.

Όπως αναφέρει η ιαπωνική εφημερίδα Kyoto Shimbun, ο 27χρονος άνδρας, κάτοικος της πόλης Hitachi στην περιφέρεια Ibaraki της Ιαπωνίας, κατηγορήθηκε για τη βίαιη παρεμπόδιση επιχειρήσεων μετά την αποστολή 39 απειλών χρησιμοποιώντας το έντυπο έρευνας στο site της Nintendo.

Το Kyoto Shimbun λέει ότι ο 27χρονος έγραψε τις απειλές μεταξύ 22 Αυγούστου και 29 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, στέλνοντας μηνύματα όπως "Θα σε κάνω να μετανιώσεις που κυκλοφόρησε ένα τόσο άθλιο παιχνίδι στον κόσμο" και "Θα σκοτώσω όλους τους εμπλεκόμενους".

Αφού έλαβε τα μηνύματα - τα οποία, όπως ανέφερε προηγουμένως το Kyoto Shimbun, περιελάμβαναν μια άμεση απειλή να "σκοτώσει τον κόσμο στον χώρο" εάν η Nintendo διεξήγαγε τους Ιαπωνικούς τελικούς του Splatoon Koshien 2023 τον Δεκέμβριο - η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τόσο το Splatoon όσο και Το Nintendo Live Tokyo, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί 20-21 Ιανουαρίου φέτος.

Εκείνη την εποχή, η Nintendo είπε ότι «δεχόταν επίμονα απειλητική συμπεριφορά που στόχευε το προσωπικό μας», η οποία πρόσφατα «επεκτάθηκε στο κοινό και το προσωπικό των Ιαπωνικών Τελικών του Splatoon Koshien 2023». Ως εκ τούτου, θα ακυρώσει τις εκδηλώσεις για να "διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών μας".

Διαβάστε την φήμη για τον επεξεργαστή Nvidia του Switch 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification