Game Workers Unite: Μαζεύονται υπογραφές για να απολυθεί ο CEO της Activision

Hot
Game Workers Unite: Μαζεύονται υπογραφές για να απολυθεί ο CEO της Activision

Game Workers Unite: Μαζεύονται υπογραφές για να απολυθεί ο CEO της Activision

Με αφορμή τις μαζικές απολύσεις των εργαζομένων.

 

Ένας οργανισμός υποστήριξης των εργαζομένων θέλει να ρίξει από την θέση του τον διευθύνοντα σύμβουλο της Activision μαζεύοντας υπογραφές.

Την σήμερον ημέρα είναι δύσκολο να έχεις μία τόσο υψηλόβαθμη θέση στην Activision, όχι φυσικά λόγω της πορείας της εταιρείας, αλλά λόγω της κακής συνεργασίας της με την Blizzard και των όσων ακολούθησαν. Πρόσφατα το συνεργατικό στούντιο των δύο developers ανακοίνωσε πως πάνω από 800 άτομα που εργάζονταν σε αυτό θα απολυθούν, ώστε να γίνει ανακατανομή του προσωπικού και να αλλάξει λίγο η στρατηγική με την οποία βαδίζουν. Αυτό φυσικά αναστάτωσε όχι μόνο αυτούς που έμειναν χωρίς δουλειάς αλλά και αυτούς που μάχονται για τα δικαιώματα εργασίας των ανθρώπων.

 


Κάπως έτσι ο οργανισμός Game Workers Unite ξεκίνησε καμπάνια συλλογής υπογραφών ώστε να αναγκάσουν των Bobby Kotick να παραιτηθεί από τον ρόλο του στην εταιρεία ή την Activision να τον απολύσει και αυτόν. Το μότο τους έχει ως εξής: “Εμείς, οι εργαζόμενοι της Activision και οι φίλοι τους ανεχτήκαμε πολλά. Ελάτε μαζί μας και πείτε πως ήρθε η ώρα να απολυθεί ο Bobby Kotick”. Ο εν λόγω οργανισμός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σημασία αυτού το κινήματος, εστιάζοντας στον αριθμό των ατόμων που έχασαν από το πουθενά την δουλειά τους. Έτσι καλούν όλο και περισσότερο κόσμο να συμμετέχει: “Παρακαλούμε να υπογράψετε και εσείς ώστε να στείλουμε ένα μήνυμα στην Activision, πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην απληστία τους να καταστρέψει τα games που αγαπάμε και να ξεριζώσει τις ζωές των εργαζομένων”.

Για την προώθηση αυτού του κινήματος η Game Workers Unite συνεργάζεται με το Coworker.org μαζεύοντας ήδη 2378 υπογραφές από τις 3000 που είναι ο αρχικός στόχος. Όσοι θέλουν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια υπάρχει site στο οποίο μπορούν να το κάνουν με τον τρόπο τους.

Διαβάστε για τις απολύσεις στην Activision Blizzard και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification