Josef Fares: "Με τα ονόματα του Xbox έχει γίνει ένα γαμημένο μπέρδεμα!"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Josef Fares: "Με τα ονόματα του Xbox έχει γίνει ένα γαμημένο μπέρδεμα!"

Josef Fares: "Με τα ονόματα του Xbox έχει γίνει ένα γαμημένο μπέρδεμα!"

"Ακόμα και αυτοί μπερδεύονται στα γραφεία τους!"

Ο Josef Fares, επικεφαλής της Hazelight και director των Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out και It Takes Two, ο άνθρωπος που έγινε viral με το "Fuck the Oscars" στα The Game Awards, έριξε άλλη μία μυθική ατάκα.

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία των Xbox Series X και S, ο game designer δήλωσε ότι μπερδεύεται με την ονοματολογία των κονσολών της Microsoft. Ο Fares δήλωσε συγκεκριμένα: "Με τα ονόματα έχει γίνει ένα γαμημένο μπέρδεμα (σ.σ. fucking mess). Τι γίνεται ρε γαμώτο με την Microsoft; Χαμένα τα έχουν. Τι σκατά γίνεται; Βγάζουν ονόματα όπως Series S, X, Mex, Next. Ποιος τα γνωρίζει αυτά; Έλα τώρα. Τρέλα. Ονόμασέ το "Microsoft Box" και τέλος. Δεν ξέρω. Είναι ένα γαμημένο μπέρδεμα. Άκου με που σου λέω, ακόμα και αυτοί μπερδεύονται στα γραφεία τους. Τι είναι αυτό το X και το S...δεν ξέρω τι διάολο παίζει".

Το A Way Out πάντως πούλησε 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα, παρότι η Electronic Arts είχε αμφιβολία για το project του Josef Fares. Συνεπώς ο τύπος είναι "τρελός" με την καλή έννοια και εφόσον είναι επιτυχημένος, η άποψή του έχει πάντοτε ενδιαφέρον. Ο Fares κατέληξε στο ότι "Το σημαντικότερο είναι να ακολουθείς το πάθος σου και αυτό που πιστεύεις. Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος στη βιομηχανία που ήθελε να δοκιμάσει κάτι σαν το A Way Out αλλά δεν το τόλμησε γιατί φοβόταν τι θα γίνει (σ.σ. ότι δεν θα πουλήσει). Κάποιες φορές θα πρέπει να τα γαμήσεις όλα και να κάνεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις. Αυτό έχει μόνο σημασία, έτσι δεν είναι;"

Το It Takes Two θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για PC (Steam, Origin), PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το It Takes Two και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:31
Και πολύ καλά τα λέει .Δεν έχει κανένα νόημα το ότι ονόμασαν τις κονσόλες τους με αυτόν τον τρόπο.
Notification