Μπλοκαρίστηκαν τα πρώτα loot boxes

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Μπλοκαρίστηκαν τα πρώτα loot boxes

Μπλοκαρίστηκαν τα πρώτα loot boxes

CS: GO στο Βέλγιο. Επιπλέον Fifa και Overwatch στην Ολλανδία.

 

Εδώ καιρό σας είχαμε ενημερώσει ότι θα ξεκινήσουν να ισχύουν απαγορεύσεις των loot boxes σε διάφορες χώρες, κάτι που απ' ότι φαίνεται εφαρμόστηκε και επίσημα.

Στην Ολλανδία η κυβέρνηση είχε δώσει deadline στη Valve μέχρι τις 20 Ιουνίου για να απενεργοποιήσει τα loot boxes. Η Valve επικοινώνησε με την αρμόδια αρχή της Ολλανδίας για να ζητήσει διευκρινίσεις. Τελικά απενεργοποιήθηκε το Steam trading και το Steam Market για τα loot boxes των Counter-Strike: Global Offensive και DotA 2.

 

Κάτι ανάλογο θα γίνει αυτές τις ημέρες και στο Βέλγιο, το οποίο μάλιστα προχώρησε σε απαγορεύσεις των loot boxes και σε άλλες εφαρμογές πέραν του Steam. Εκεί πέρα από το CS GO στο Steam θα απενεργοποιηθούν τα loot boxes του Overwatch στο Battle.net και των Fifa 18 και Star Wars: Battlefront 2 στο Origin. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τεθεί deadlines. 

Με μεγάλο πρόστιμο απειλείται η Valve
Η αρχή τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας έχει δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο έως και 830.000 ευρώ ή (αν πρόκειται για μεγαλύτερο ποσό) 10% του παγκόσμιου τζίρου της εταιρείας, κάτι που σε περίπτωση επικύρωσης από διεθνές δικαστήριο θα επιφέρει μεγάλη ζημιά στη Valve.

Διαβάστε ακόμη ποιες χώρες δεν θεωρούν τα loot boxes τζόγο. Συζητήστε περισσότερα για τα loot boxes στο σχετικό forum topic

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification