Το Halo Infinite μπορεί να έχει Battle Royale mode

Hot
Το Halo Infinite μπορεί να έχει Battle Royale mode

Το Halo Infinite μπορεί να έχει Battle Royale mode

Ιαπωνική καταχώρηση δείχνει ότι η 343 έλεγε ψέματα πριν δύο χρόνια.

[Αρχική δημοσίευση: 20/7/20] Η 343 Industries δήλωσε το 2018 ότι δεν σκοπεύει να εισάγει Battle Royale mode στο Halo Infinite. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν το νέο Halo θα κινηθεί σύμφωνα με την μάζα και θα περιέχει και αυτό με την σειρά του ένα mode τύπου Battle Royale. Η 343 Industries που αναπτύσσει το παιχνίδι όμως φαίνεται να ξεκαθάρισε την θέση της, απορρίπτοντας κάθε πιθανότητα να επιτρέψουν στο Halo να γίνει mainstream. Η απόφασή τους αυτή εκφράστηκε σε ένα livestream του καναλιού Halo Mixer, όπου οι παρουσιαστές του υποστήριξαν πως δεν τους κινεί καθόλου το ενδιαφέρον μία τέτοια κίνηση.

Όλα αυτά ειπώθηκαν από τον Jeff Easterling, έναν συγγραφέα στην 343 Industries, που είναι γνωστός ως Grim Brother One. Συγκεκριμένα αυτά απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το παραπάνω ενδεχόμενο: “Μπορώ να σας πω ότι αυτή την στιγμή το μόνο BR για το οποίο ενδιαφερόμαστε είναι το Battle Rifle. Το πραγματικό BR. Επομένως ηρεμήστε”. Πολύ συγκεκριμένη και σίγουρη απάντηση από μέρους του, ωστόσο η κυκλοφορία του Halo Infinite είναι ακόμα πολύ μακριά και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε.

[UPDATE: 3/8/20 - Φήμη για Battle Royale mode από Ιαπωνική καταχώρηση] Ο χρήστης του Reddit JJAB91 δημοσίευσε link προς το Ιαπωνικό store όπου . Στο τέλος της σελίδας, στις πληροφορίες παιχνιδιού, το είδος αναγράφεται ως "Battle Royale Shooter".

Άραγε η 343 και η Microsoft ανανθεώρησαν τις απόψεις τους και θα προσθέσουν Battle Royale mode; Θα δείξει.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification