Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 500 εκατομμύρια downloads

Hot
Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 500 εκατομμύρια downloads

Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 500 εκατομμύρια downloads

Σε λιγότερο από δύο χρόνια από την κυκλοφορία του. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 9/10/19]Μέσα σε μια εβδομάδα, το Call of Duty: Mobile έχει ήδη δει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως.

Το δωρεάν παιχνίδι Call of Duty: Mobile έκανε φοβερό ντεμπούτο σημειώνοντας από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας πάνω από 100 εκατομμύρια downloads. Σύμφωνα με το Sensor Tower (μέσω του Reuters), το ντεμπούτο του παιχνιδιού έσπασε τα ρεκόρ των προηγούμενων κατόχων, Fortnite και PUBG. Παρόλο που το Mario Kart Tour είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος παιχνιδιού, το Call of Duty: Mobile ξεπέρασε τον τίτλο της Nintendo, ο οποίος είχε 90 εκατομμύρια λήψεις κατά την πρώτη του εβδομάδα.

Με την δεύτερη ημέρα κυκλοφορίας του Call of Duty: Mobile, το παιχνίδι είχε γίνει install 20 εκατομμύρια φορές και μέχρι την τέταρτη ημέρα είχε πάνω από 35 εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε συσκευές. Το Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου σε όλες τις χώρες και περιοχές όπου υποστηρίζεται το Google Play και το App Store, εκτός από την ηπειρωτική Κίνα, το Βιετνάμ και το Βέλγιο.

[UPDATE: 12/11/19 – Ξεπερνάει PUBG και Fortnite σε downloads]To Call of Duty: Mobile συνεχίζει να ανεβάζει τα νούμερα ακόμη και ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Τον πρώτο μήνα το πασίγνωστο Shooter είχε 148.000.000 λήψεις, παίρνοντας την δεύτερη θέση σε ντεμπούτο mobile game, κάτω από το Pokemon Go που βγήκε το 2016. 

Αν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα Shooters, έχει νικήσει κατά κράτος τα PUBG και Fortnite, όσον αφορά τον αριθμό λήψεων τον πρώτο μήνα, αφού σημείωσαν 60.700.000 και 35.000.000 λήψεις αντίστοιχα.

[UPDATE 2: 7/12/19 - Φτάνει τα 170 εκατομμύρια downloads] Το Call of Duty Mobile έκανε μια καλή αρχή, και από ότι φαίνεται συνεχίσει ασταμάτητο.

Το Sensor Tower αναφέρει ότι μέσα στους δυο πρώτους μήνες από την κυκλοφορία του έφτασε τα 172 εκατομμύρια downloads και απέφερε κέρδη 87 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρία. Μόλις στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του είχε φτάσει τα 100 εκατομμύρια downloads, ενώ στον πρώτο του μήνα τα 148 εκατομμύρια. Άρα μέσα στον μήνα Νοέμβριο κατάφερε 20 εκατομμύρια επιπλέον downloads, δηλαδή περίπου γύρω στα 31 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.

Το Sensor Tower λέει ότι τα κέρδη του Νοεμβρίου πλησιάζουν αυτά του Οκτωβρίου (που ήταν 55 εκατομμύρια δολάρια), κάτι που δείχνει ότι η πτώση στα downloads δεν είχε ιδιαίτερη επίπτωση στα κέρδη της εταιρίας.

To Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε δωρεάν στις 1 Οκτωβρίου με πάνω από δύο εκατομμύρια downloads. Την δεύτερη μέρα είχε κιόλας φτάσει τα 20.000.000, ενώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχε 100.000.000 downloads. 

[UPDATE 3: 4/7/20 - Φτάνει τα 250 εκατομμύρια downloads] Το Call of Duty Mobile έφτασε τα 250 εκατομμύρια downloads σε Android και iOS, σύμφωνα με τα στατιστικά του Sensor Tower.

Για την ιστορία, το Fortnite Mobile έχει 78 εκατομμύρια downloads και το PUBG Mobile 236 εκατομμύρια downloads.

[UPDATE 4: 5/5/21 – Ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια downloads] Η Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty Mobile ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια downloads από την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2019.

Ο αριθμός αυτός είναι αρκετά μεγαλύτερος από τους τίτλους της σειράς στις κονσόλες, οι οποίοι συνήθως φτάνουν τις 30 εκατομμύρια πωλήσεις. Επιπλέον το Call of Duty Mobile, έχει συνολικά έσοδα από τις μικροσυναλλαγές, περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του το Call of Duty Mobile, είχε συνολικά 250 εκατομμύρια downloads και 500 εκατομμύρια δολάρια έσοδα και έξι μήνες μετά διπλασιάστηκαν.

Διαβάστε για το Call of Duty : Modern Warfare και συζητήστε για το Call of Duty : Mobile στο σχετικό Forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification