Revolver: Το sequel του Jade Empire που ακύρωσε η BioWare

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Revolver: Το sequel του Jade Empire που ακύρωσε η BioWare

Revolver: Το sequel του Jade Empire που ακύρωσε η BioWare

Θα διεξαγόταν στο κοντινό μέλλον, έχοντας cyberpunk αισθητική.

Η BioWare είχε υπό ανάπτυξη τον διάδοχο του Action RPG Jade Empire που ονομαζόταν Revolver. Δυστυχώς το project ακυρώθηκε.

Το Revolver επρόκειτο να είναι ένα parkour RPG. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε είδαμε το 25th anniversary art book της σειράς Mass Effect. Μέσα στο βιβλίο υπήρχε και το Revolver, ένα urban RPG το οποίο θα διεξαγόταν στο κοντινό μέλλον.

Ο γραφίστας Matt Rhodes δήλωσε ότι: "Αρχικά το Revolver θα ήταν sequel στο Jade Empire. Τελικά εξελίχθηκε και άλλαξε πορεία αρκετές φορές μέσα στο development. Στο Revolver θα είχαμε έναν cyberpunk κόσμο γεμάτο δαιμόνιους επιχειρηματίες και συμμορίες με δερμάτινα που πετσοκόβουν μπάτσους σε μεγαλούπολη κι όλα αυτά με επιρροές Ανατολικής Ασίας". 

Σύμφωνα με το Eurogamer, το Revolver ήταν σε ανάπτυξη από το 2005 έως το 2008. Το παιχνίδι θα είχε έναν urban sandbox χαρακτήρα, parkour, non-linear αφήγηση και εμφάνιση τυχαίων χαρακτήρων μέσα στην πόλη. Δυστυχώς το παιχνίδι ακυρώθηκε και έμεινε στη σκιά του λανσαρίσματος τους Dragon Age: Origins.

Διαβάστε το review του Jade Empire και συζητήστε για το Revolver στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:01
Είναι κρίμα που ακυρώθηκε .Πιστεύω ότι θα ήταν αξιόλογο.
Notification