• Ειδήσεις
  • Sports
  • Το FIFA 21 θα σας επιτρέπει να θέσετε όρια στις ώρες και τα χρήματα που ξοδεύετε

Το FIFA 21 θα σας επιτρέπει να θέσετε όρια στις ώρες και τα χρήματα που ξοδεύετε

Hot
Το FIFA 21 θα σας επιτρέπει να θέσετε όρια στις ώρες και τα χρήματα που ξοδεύετε

Το FIFA 21 θα σας επιτρέπει να θέσετε όρια στις ώρες και τα χρήματα που ξοδεύετε

Μέσω του FIFA Playtime

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο FIFA 21, καθώς σε λίγο καιρό θα σας επιτρέπει να θέσετε αυστηρά όρια στις ώρες και τα χρήματα που δαπανάτε. Η απόφαση έρχεται μετά από μεγάλες πιέσεις διαφόρων κυβερνήσεων προς την EA, όπως και αγωγών από γονείς για το αμφιλεγόμενο FIFA Ultimate Team και την επιρροή του στα παιδιά.

Στα νέα patch notes, η EA αναφέρει το FIFA Playtime το οποίο πρόκειται για μία σειρά από εργαλεία, που δίνει στους παίκτες μεγαλύτερο έλεγχο και ορατότητα στο πόσες ώρες παίζουν και το πόσα ξοδεύουν. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του κεντρικού μενού, του FIFA Ultimate Team και του Volta. Tα patch notes, δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες, όμως η νέα αυτή λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη από σήμερα σε PC και στις 17 Νοεμβρίου για τις κονσόλες.

Το FIFA Playtime, πρόκειται για μία parental control λειτουργία, η οποία επιτρέπει σε γονείς και παίκτες να γνωρίζουν τις ακριβείς ώρες που παίζει κάποιος και βοηθάει σε διάφορες περιπτώσεις, όπως τις δαπάνες, την επικοινωνία με αγνώστους και την αποτροπή της πρόσβασης σε ακατάλληλα video games. To in-game tool θα σας δείχνει το ποσό που έχετε ξοδέψει σε FIFA points και όχι σε πραγματικά χρήματα. Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον αριθμό των match που θα επιτρέπετε να παίξετε και το ποσό των FIFA Points που μπορείτε να αγοράσετε από το store.

Η νέα λειτουργία είναι μέρος του Positive Play Project της EA και πρόκειται για το πρώτο βήμα μίας μακροχρόνιας πρωτοβουλίας και όπως αναφέρει η εταιρεία σε ένα blog post, θα υπάρχει πάντα περισσότερη δουλειά που χρειάζεται να γίνει. Το FIFA επιτρέπει στους παίκτες να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα για την αγορά πακέτων που δίνουν την πιθανότητα απόκτησης παικτών. Η εταιρεία έχει κατηγορηθεί για το pay-to-win μοντέλο της και για το ότι ενθαρρύνει τους παίκτες να τζογάρουν. Η EA επιμένει ότι τα FIFA loot boxes, δηλαδή τα packs, δεν παραβιάζουν τους νόμους περί τυχερών παιγνίων κάτι που χώρες όπως το Βέλγιο και η Ολλανδία, φαίνεται να διαφωνούν, καθώς κήρυξαν τα packs παράνομα, ως μία μορφή τζόγου.

Η νέα λειτουργία FIFA Playtime είναι ένα θετικό βήμα από την εταιρεία για να κατευνάσει τα πνεύματα γύρο από το όνομα της. Βέβαια μένει το να δούμε κατά πόσο είναι αποτελεσματικό και στην πράξη.

 

Δείτε πως θα είναι το FIFA 21 στις κονσόλες νέας γενιάς στην φωτογραφία που ανάρτησε η ΕΑ και συζητήστε για το FIFA 21 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/11/2020 07:58
Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το να μπορείς να ρυθμίσεις το ποιά θα είναι τα όριά σου.
#2 Κουβανός (Level 4) 13/11/2020 09:04
Τους πετσοκόβει η EU στα περί τζόγου και τρέχουν και δεν φτάνουν εκεί στην ΕΑ.
#3 Κουβανός (Level 4) 13/11/2020 09:04
Τους πετσοκόβει η EU στα περί τζόγου και τρέχουν και δεν φτάνουν εκεί στην ΕΑ.
Notification