PS5: Ταχύτερος σκληρός δίσκος και ελαχιστοποίηση του loading

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
PS5: Ταχύτερος σκληρός δίσκος και ελαχιστοποίηση του loading

PS5: Ταχύτερος σκληρός δίσκος και ελαχιστοποίηση του loading

Τα installations θα γίνονται αστραπιαία.

Κατά την διάρκεια παρουσίασης των τεχνικών χαρακτηριστικών του PS5, ο Mark Cerny, αρχιτέκτονας των PlayStation, δήλωσε ότι η νέα κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας θα έχει ταχύτατο loading.

Σε αυτό θα συμβάλει τόσο η CPU, όσο και ο σκληρός δίσκος (με ταχύτητες μεταφοράς 5.5GB/sec), με σκοπό το loading να ελαχιστοποιηθεί, τόσο στους χρόνους φόρτωσης μέσα στα games, όσο -κυρίως- στον χρόνο που χρειάζεται ένα παιχνίδι για να γίνει install.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το Xbox One και ακόμη περισσότερο το Switch, έχουν πολύ πιο αργό installation στα games τους. Παρότι στο PS4 Pro χρειαζόμαστε από ορισμένα δευτερόλεπτα, μέχρι ορισμένα λεπτά, η Sony θέλει να τελειοποιήσει κι άλλο την νέα της κονσόλα σε αυτό τον τομέα και υπόσχεται ότι το loading θα διαρκεί ελάχιστα.

Με ταχύτητες 5.5GB ανά δευτερόλεπτο, η μνήμη των 16GB θα γεμίσει μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα, οπότε κάπου εκεί το βάρος θα πέσει στο υπόλοιπο hardware της κονσόλας, καθώς η flash memory θα διαφέρει από τους απλούς σκληρούς δίσκους. Οι χρόνοι προσπέλασης αρχείων στον νέο σκληρό δίσκο SSD των 825GB θα μειωθούν δραστικά.

Δείτε τις τεχνικές προδιαγραφές του PS5.

Διαβάστε τις επίσημες ανακοινώσεις για το PS5 αλλά και τις μέχρι τώρα φήμες  και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification