UFC 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
UFC 3

UFC 3

Παρουσιάστηκε το τρέιλερ κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/11/17] Η EA ανακοίνωσε το UFC 3 μέσω ενός teaser trailer. Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει σε λίγες ώρες.

Η νέα έκδοση της σειράς των fans του MMA έρχεται για PS4 κα ιXbox One. Δείτε το πρώτο teaser trailer.

Δείτε στο βίντεο τους Demetrious Johnson, Anderson Silva και Joanna Jedrzecyk.

[UPDATE: 4/11/17 - Επίσημη ανακοίνωση] Το UFC 3 ανακοινώθηκε και επίσημα.

Θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2018 για PS4 και Xbox One. Θα περιέχει career mode και θα σας επιτρέπει μεμονωμένα bouts και την δυνατότητα δημιουργίας αντιπαλότητας. Το "G.O.A.T. Career Mode" όπως ονομάζεται, θα σας επιτρέψει να χτίσετε το hype που θα δημιουργηθεί γύρω από τον αθλητή σας, να γιγαντώσετε τους followers του και να του κλείσετε δυνατά συμβόλαια. Θα υπάρχει εσωτερικό σύστημα με social media που θα αντικατοπτρίζει τον αθλητή σας.

Στο UFC 3 θα δούμε δύο multiplayer modes, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για γρήγορες και διασκεδαστικές μάχες. Πρόκειται για τα Stand & Band και Submission Showdown, τα οποία θα συνοδεύσουν το Knockout Mode που πρωτοείδαμε στο UFC 2 το 2016. Τέλος, θα υπάρξουν ολοκληρωτικές αλλαγές στο gameplay, εκεί όπου θα δούμε νέα animations και νέες κινήσεις που θα έχουν στρατηγική σημασία. Ο Conor McGregor, πρωταθλητής σε δύο κατηγορίες στο Ultimate Fighting Championship, επιστρέφει στο εξώφυλλο (είχε φιγουράρει στο UFC 2 του 2016).

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ:

 

[UPDATE 2: 10/1/18 - Career mode trailer] Η EA έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το UFC 3, το οποίο επικεντρώνεται στο νέο Career mode. Εκεί θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα και οι αποφάσεις σας θα κρίνουν τα συμβόλαια που θα σας προταθούν, καθώς και τα skill sets και τα στατιστικά σας.

[UPDATE 3: 2/2/18 - Ο Snoop Dogg σχολιαστής] Η EA προσέλαβε τον Snoop Dogg για να εργαστεί ως σχολιαστής στο Knockout mode του UFC 3.

Ο Snoop Dogg πήρε την θέση του Joe Rogan σε αυτό το κομμάτι, του αναλυτή του UFC, ο οποίος μίλησε για αυτή την απόφαση της εταιρείας: “Υπήρχαν τόσα πολλά να κάνουμε. Ήταν ένα σταθερό πρόβλημα. Έβαλα όλη μου την προσπάθεια σε αυτό, ήθελα πραγματικά να ήταν καλό. Αλλά μετά από δύο παιχνίδια, δεν πήγαινε άλλο”.

Ο Brian Hayes, δημιουργικός διευθυντής του EA Sports, παραδέχτηκε με ειλικρίνεια στο USGamer τον Ιανουάριο ότι το παιχνίδι δεν είχε νέο live commentary από τον Rogan, γιατί απλώς δεν το κατάφερε. Η EA δεν μπόρεσε να πάρει έναν νέο εκφωνητή επειδή ο Ρόγκαν κάλυπτε του UFC και υπήρξε τηλεοπτικός σχολιαστής για την οργάνωση από το 2002.

Έτσι οι παίκτες έχουν δύο επιλογές σχολίων για την λειτουργία KO - μόνο Snoop ή Snoop με Rogan. Η αγάπη του για τα παιχνίδια της EA Sports είναι γνωστή καθώς έχει κάνει πολλές εμφανίσεις για την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Αφού τον άκουσαν δοκιμαστικά να σχολιάζει, αποφάσισαν πως αυτός ήταν ο εκλεκτός.

[UPDATE 4: 3/2/18 - Τρέιλερ κυκλοφορίας] Η EA παρουσίασε το τρέιλερ κυκλοφορίας του UFC 3.

Το UFC 3 κυκλοφόρησε για εχθές για το PS4 και το Xbox One και η EA που το ανέπτυξε δημοσίευσε το τρέιλερ κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Σε αυτό βλέπουμε ορισμένα στιγμιότυπα από τις έντονες μάχες του ring ενώ στο background αναγράφονται διάφορα σχόλια σελίδων και κριτικών για το παιχνίδι.

Φυσικά αν ξεχωρίζουν κάποια πρόσωπα στο τρέιλερ είναι σίγουρα αυτά των Connor McGregor και Bruce Lee.

Διαβάστε τα reviews των UFC games. Συζητήστε για τα όσα περιμένετε από το UFC 3 στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:41
Φαίνεται αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα.
#2 Efane (Level 24) 10/01/2018 18:48
Good. Θα φτιάξω χαρακτήρα και θα τους τσακίσω,...όταν μάθω τις λαβες... :-*
#3 dimas.fk19 (Level 12) 10/01/2018 22:22
Το έχουν βελτειώσει πολύ! έχει πολά ωραία γραφικά!
#4 Efane (Level 24) 03/02/2018 17:13
Το UFC 3 θα είναι καλύτερο αλλα η επιλογή του Snoop είναι απο τις χειρότερες για σχολιαστή. Θα το περιμένω στο EA vault
#5 ashbringer (Level 25) 03/02/2018 17:35
Πολύ ωραίο τρέιλερ και ωραία παρουσίαση.
Notification