Razer Electra V2 review και giveaway

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Razer Electra V2 review και giveaway

Razer Electra V2 review και giveaway

Κερδίστε τα δύο headsets.

Η Razer έκανε upgrade το μοντέλο Electra. Με την ονομασία Electra V2, η Razer λανσάρει δύο διαφορετικά μοντέλα, το ένα με audio jack και το άλλο με usb. Η Razer μας έδωσε και τα δύο μοντέλα όποτε σας παρουσιάζουμε τις δύο εκδόσεις.

Για αρχή να σας ξεκαθαρίσουμε ότι οι διαφορές είναι τέσσερις. Πρώτον, το μοντέλο με audio jack είναι γύρω στα 15 γραμμάρια πιο ελαφρύ, δεύτερον έχει κουμπιά στο αριστερό earcup για να αυξομειωσετε τον ήχο. Τρίτον, κοστίζει 10 ευρώ λιγότερο και τέταρτον δεν διαθέτει φωτισμό. Και τώρα κάπου είδαμε τις διαφορές, ας πάμε και στην παρουσίαση τ ν ανανεωμένων headset.

Το Electra V2 αποτελεί ένα headset που περιλαμβάνει τις πλαστικό όσο και αλουμίνιο στην κατασκευή του, κάτι που του προσδίδει ποιότητα κατασκευής. Τα earcups είναι αρκετά μαλακα αλλά δε αποτελούνται από memory foam όπως έχουμε δει σε αλλά μοντέλα. Αυτό που παρατηρήσαμε επίσης είναι ότι το εσωτερικό των earcups είναι δυνατόν να κινηθεί για να ταιριάξει σε κάθε κεφάλι. Σημα κατατεθέν, βγάζει μάτι άλλωστε, είναι το πάνω μέρος του headset το οποίο έχει ελαστικά bands δεξιά και αριστερά τα οποία ανοίγουν η κλείνουν ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού. Ο σχεδιασμός αυτός θυμίζει το Tiamat μοντέλο. Επίσης υπάρχει αποσπωμενο μικρόφωνο το οποίο ταιριάζει στην απαραίτητη εσοχή στο αριστερό earcup.

Σαν σχεδιασμός, τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι απλά και βολικά. Βλέπουμε ότι είναι μαύρη η βασική κατασκευή με ορισμένες πράσινες λεπτομέρειες, κάτι που το κάνει διακριτικό σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε έξω με αυτά. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το USB headset, μπορείτε να το συνδέσετε σε PC, PS4 και Xbox One. Η έκδοση με audio jack συνδέεται επίσης και με κινητα η αλλες handheld συσκευές.

Θετικά:
- Λογική τιμή
- Δύο εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας
- Minimal design

Αρνητικά:
- Δεν θα βολέψει όλα τα κεφάλια

Το Razer Electra V2 USB κοστίζει 64 ευρώ ενώ το analog 54 ευρώ αντίστοιχα. Αν ενδιαφέρεστε για ποντίκι Razer, μην χάσετε το τελευταίο μοντέλο, Basilisk, review του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Συζητήστε περισσότερα στο forum topic της Razer.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lyricaldemon (Level 22) 18/12/2017 17:55
Ωραία ακουστικά,έχω φορέσει παρόμοια και ήταν μια χαρά στο κεφάλι μου!
#2 Efane (Level 24) 18/12/2017 18:22
Πολλά giveaway φέτος, ευχαριστούμε να είστε καλά.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 19/12/2017 12:38
Αν και είμαι κομπλέ με τα Kingston μου, φαίνονται πολύ καλά ακουστικά! Μπράβο για την παρουσίαση και για το διαγωνισμό!
#4 Divine Raiden (Level 26) 19/12/2017 19:32
Δυνατά συνεχίζει το Gameworld να μοιράζει δώρα!Ωραία τα Headset!
#5 crishmodding (Level 1) 20/12/2017 22:17
audio jack καλή τύχη σε όλους
#6 dimas.fk19 (Level 12) 28/12/2017 19:58
Τα USB θα προτιμούσα! γιατί έχουν τα ωραία τα led και ποιο ωραίο μικρόφωνο!
Notification