Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Manos created the topic: Total War: The Three Kingdoms
Η Creative Assemvly ανακοίνωσε το Total War: The Three Kingdoms, το οποίο θα διεξάγεται στην Κίνα.
Σύμφωνα με το σενάριο, το έτος 190 μ.χ. η Κίνα βρίσκετια σε αναταραχή. Η Δυναστεία Χαν καταρρέει ενώπιον του αυτοκράτορα, ο οποίος αποτελεί μαριονέτα του τύραννου-πολέμαρχου Dong Zhuo. Με το βάρβαρο και καταπιεστικό καθεστώς του και καθώς αποκτά διαρκώς εξουσία, οδηγεί την αυτοκρατορία του σε αναρχία.
Ωστόσο, κάπου εκεί υπάρχει ελπίδα. Τρεις ήρωες ορκίζονται στην αδελφοσύνη ώστε να αντιμετωπίσουν την τυραννία. Συγκεντρώνουν στρατό, ενώ επαναστατούν και μαζί τους τάσσονται οι μεγάλες οικογένειες της Κίνας. Ένας συνασπισμός δυνάμεων συγκεντρώνεται αμφισβητώντας την κυριαρχία του Dong Zhuo. Άραγε θα θριαμβεύσουν ή οι προσωπικές τους φιλοδοξίες θα καταστρέψουν την συμμαχία τους;
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Στο Total War: The Three Kingdoms αναλαμβάνετε πλέον το μέλλον της Κίνας στα χέρια σας. Το συγκεκριμένο Strategy θα είναι τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει σε θέμα σεναρίου και μένει να δούμε τι θα μας προσφέρει από πλευράς gameplay. Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC και Mac.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Serebrian replied the topic: Total War: The Three Kingdoms
H συγκεκριμένη εποχή είναι από τις αγαπημένες μου ιστορικά και μου αρέσει πολύ που η EA θα έχει δύο modes, τόσο ιστορικό όσο και μια ρομαντική εκδοχή με στρατηγούς να κατατροπώνουν ολοκληρα units από μόνοι τους. Όλοι ικανοποιημένοι θα μείνουν, λογικά
Parou replied the topic: Total War: The Three Kingdoms
Καθυστέρηση κυκλοφορίας
Με σχετική ανακοίνωσή της, η Creative Assembly αναφέρει ότι η κυκλοφορία του TotalWar: Three Kingdoms θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου αντί για τις 7 Μαρτίου που είχε ανακοινώσει αρχικά.
Ο brand director της Creative Assembly Rob Bartholomew ανέφερε σε δήλωση του πως η ομάδα χρειάζεται "λίγο ακόμη χρόνο" για να σιγουρευτεί πως τα "επαναστατικά" χαρακτηριστικά και συστήματα είναι έτοιμα. Επίσης, μέσα στους 3 μήνες περίπου που θα περάσουν μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Creative Assembly αναφέρει πως θα δουλέψουν πάνω σε bugs και θα σιγουρευτούν για τη σωστή λειτουργία του παιχνιδιού.
Ο Rob Bartholomew επίσης ανέφερε: "Ξέρουμε πως οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε θέση να κάνουμε ότι είναι σωστό για το παιχνίδι και γι’ αυτό θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο να τα έχουμε όλα έτοιμα. Είναι εξίσου σημαντικό να σας δώσουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι να απολαύσετε στο έπακρον, παρά να κολλήσουμε σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε πως δεν θα σας κάνει χαρούμενους η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά πιστεύουμε πως είναι το καλύτερο για το παιχνίδι και για τους παίκτες μας."
Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν επηρεάζει τα pre-orders, ωστόσο αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με το υπεύθυνο κατάστημα ή με το support staff της Sega. Παρ' ότι το Total War: Three Kingdoms θα καθυστερήσει, οι fans του παιχνιδιού δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσο πολύ για να δείτε το παιχνίδι, διότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το live gameplay stream την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και έπειτα να παρακολουθήστε ακόμη ένα live gameplay stream μια βδομάδα μετά.