Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kingdom Hearts 1.5 HD ReMix

03 Oct 2012 21:37 #112843 by Βασίλης Βασιλός
Λάτρεις της σειράς μαζευτείτε! (μαζί και εγώ). Στην φετινή έκθεση Tokyo Game Show παρουσιάστηκε μια HD collection για την σειρά Kingdom Hearts. Συγκεκριμένα, η συλλογή θα περιλαμβάνει το Kingdom Hearts: Final Mix, το Kingdom Hearts Re: Chain of Memories αλλά και όλα τα cutscenes του Kingdom Hearts: 358/2 Days. Και όλα αυτά σε HD, σε μια συλλογή με όνομα Kingdom Hearts 1.5 HD ReMix.

Εκτός από την αναβάθμιση σε HD, στο Kingdom Hearts: FM θα έχετε για πρώτη φορά την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε reaction commands πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Θυμίζουμε πως τα reaction commands τα γνωρίσαμε πρώτα στο Kingdom Hearts II. Στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα. Μέχρι στιγμής ωστόσο ξέρουμε μόνο πως η συλλογή θα κυκλοφορήσει για PS3 στην Ιαπωνία μέσα στο 2013, αυτό όμως δεν αποκλείει να το δούμε και στα μέρη μας.

Τέλος, ο παραγωγός της σειράς, Tetsuya Nomura, δήλωσε πως κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα θα δούμε και μια συλλογή με τα υπόλοιπα Kingdom Hearts. Ωστόσο, δεν έγινε κανένας λόγος για το Kingdom Hearts III.

[youtube:1o98a1a0]
[/youtube:1o98a1a0]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2013 17:05 #120941 by Παντελής Δασκαλέλος


Έρχεται το φθινόπωρο στο PS3.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Square Enix πριν από λίγα λεπτά το Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX θα κυκλοφορήσει τελικά και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για μια HD συλλογή που περιλαμβάνει τα Kingdom Hearts Final Mix και Kingdom Hearts Re: Chain of Memories. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω κυκλοφορίες αποτελούσαν αποκλειστικό προνόμιο των Αμερικανών και Ιαπώνων παιχτών, καθώς αμφότερες δεν έφτασαν ποτέ στα ράφια των ευρωπαϊκών καταστημάτων.

Η επερχόμενη συλλογή θα περιλαμβάνει αρκετές προσθήκες όπως HD cinematic cutscenes από το Kingdom Hearts 358/2 Days, ορισμένες βελτιώσεις στους μηχανισμούς του gameplay, καθώς και μια πληθώρα από trophies για να κατακτήσετε. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ακόμα μαγευτικό ταξίδι παρέα με τους Riku και Sora, καθώς και δημοφιλείς ήρωες της Disney όπως τον Mickey, τον Donald και τον Goofy.

To Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αποκλειστικά για PS3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 May 2013 19:43 #123921 by Βασίλης Καμακάρης
Kingdom Hearts HD 1.5 Remix[UPDATE 8/5/2013] Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το Kingdom Hearts HD 1.5 Remix θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου στο PS3.

Πέρα από την απλή έκδοση θα κυκλοφορήσει και μια special edition με το artbook που βλέπετε παρακάτω.
Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Nov 2013 01:36 #134936 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος συνάντα τον Sora και την παρέα του στο Review του Kingdom Hearts HD 1.5 Remix , Μία HD συλλογή που απευθύνεται αποκλειστικά στους φανατικούς φίλους των Kingdom Hearts.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2017 23:33 #197399 by Παντελής Δασκαλέλος
Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 Remix review

Ομολογώ ότι δεν είμαι ιδιαίτερα φανατικός φίλος της σειράς Kingdom Hearts, καθώς θεωρώ ότι τα δύο πρώτα κεφάλαιά της είναι κάπως υπερεκτιμημένα, παρόλα αυτά λατρεύω το Birth by Sleep και το Dream Drop Distance και γενικώς το story της. Στην περίπτωση της νέας συλλογής, η Square Enix αρκείται απλώς σε ένα ρετουσάρισμα, χωρίς να δώσει μεγάλη βάση στα textures του περιβάλλοντος είναι να προβεί σε ουσιαστικές βελτιώσεις. Το value for money της συλλογής πάντως προκαλεί ίλιγγο, ενώ όσοι πάρουν και το HD 2.8 έχουν όλα τα κεφάλαια της σειράς στο PS4 και μπορούν να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα του σεναρίου. Με άλλα λόγια η παρούσα συλλογή ενώ το ιδανικό entry-point για να γνωρίσει κάποιος τη σειρά και να μυηθεί στο lore της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2017 11:40 #198790 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέες φιγούρες Kingdom Hearts 2


Έρχονται το Φθινόπωρο σε πακέτα των τριών και τιμή 22€.

Οι φίλοι της σειράς Kingdom Hearts έχουν ένα λόγο για να χαμογελούν. Αυτός είναι οι έξι νέες φιγούρες Kingdom Hearts 2, που θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο και θα είναι χωρισμένες σε δύο πακέτα των τριών. Το κόστος του εκάστοτε πακέτου θα είναι 22€ και ο άνθρωπος που επιμελήθηκε τη δημιουργία τους είναι ο Oluf Hartvigson, ο οποίος είναι γνωστός από τις δουλειές του σχετικά με τις φιγούρες Star Wars της Sideshow Collectibles. Οι νέες αυτές φιγούρες θα κυκλοφορήσουν από την Diamond Select Toys.

Στο πρώτο πακέτο θα περιλαμβάνονται ο Mickey, ο Axel και ένα Shadow, ενώ στο δεύτερο ο Sora, o Dush και ένας στρατιώτης. Το μέγεθος της κάθε φιγούρας θα είναι από 10 έως 17 εκατοστά σε ύψος και θα περιέχουν κάποια σημεία άρθρωσης, ώστε να διευκολύνεται η κίνησή τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2024 01:29 #275948 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά Kingdom Hearts έρχεται στο Steam
Τον Ιούνιο.

Η σειρά Kingdom Hearts έρχεται στο Steam τον Ιούνιο.

Τα Kingdom Hearts games θα είναι διαθέσιμα από τις 13 Ιουνίου σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα, καλύπτοντας ουσιαστικά τα κύρια games της σειράς που περιλαμβάνει το Dark Seeker Saga.

Το πρώτο από αυτά τα πακέτα, το Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX θα διαθέτει βελτιωμένα textures , ενώ η αγορά είτε του Kingdom Hearts 3 + ReMind DLC είτε του πακέτου Integrum Masterpiece θα προσθέσει ένα αποκλειστικό Keyblade για το Dead of Night.Ακολουθούν τα πακέτα των games: 

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

Kingdom Hearts Final Mix
Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
Kingdom Hearts 358/2 Days
Kingdom Hearts 2 Final Mix
Kingdom hearts Birth by Sleep Final Mix
Kingdom Hearts Re:Coded

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep -A fragmentary passage-
Kingdom Hearts x Back Cover

Kingdom Hearts 3 + Re Mind (DLC)

Kingdom Hearts Integrum Masterpiece (περιέχει όλα τα παραπάνω πακέτα)


Kingdom Hearts is coming to Steam! #KingdomHearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, HD 2.8 Final Chapter Prologue and Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) launch on June 13th ? pic.twitter.com/vueQXoE3Nx

— KINGDOM HEARTS (@KINGDOMHEARTS) May 21, 2024

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2024 22:14 #275961 by Απόστολος Μητσακούλης
Μάλλον ετοιμάζουν το έδαφος για το iv που βρίσκεται είδη σε ανάπτυξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification