Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

07 Mar 2023 11:45 #270093 by Nikos Georgopoulos
Αμερικανός δήμαρχος ξόδεψε 20000 δολάρια από τις επιδοτήσεις Covid-19 για να βάλει 4 καπάκια υπονόμων από τα Χελωνονιντζάκια




5.000 δολάρια ανά καπάκι!

Το δημοτικό συμβούλιο του Northampton στο Massachusetts της Αμερικής αποφάσισε να βάλει 4 καπάκια υπονόμων στο σχήμα της σειράς Χελωνονιντζάκια και να ξοδέψει 20.000 δολάρια! Δηλαδή 5.000 δολάρια ανά καπάκι υπονόμου, ποσό που θα ζήλευε ακόμα και το Παλιό Πασόκ το Ορθόδοξο!

Η πράξη αυτή έγινε κατά βάση για τον εορτασμό του γεγονότος ότι η σειρά Χελωνονιντζάκια ξεκίνησε από την συγκεκριμένη πόλη. Τα 20.000 δολάρια θα χρησιμοποιηθούν από τα κεφάλαια που έχει η πόλη για τον Covid-19 και που κανονικά προορίζονται για την βοήθεια σε πόλεις και σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία. Άρα λογικά οι άνθρωποι του δημοτικού συμβολίου θεωρούν ότι τα χρήματα αυτά περίσσεψαν.



Τα τέσσερα καλύμματα φρεατίων, θα βρίσκονται κατά μήκος της Main Street και το καθένα θα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό χελωνονιντζάκι. Η πόλη Northampton των ΗΠΑ ήταν το αρχικό σπίτι των Mirage Studios, η οποία έφτιαξε τα Χελωνονιντζάκια. Από τη δημιουργία τους το 1984, τα Χελωνονιντζάκια έχουν γίνει κόμικς, ταινίες και video games.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, ο λόγος που θα μπουν τα νέα αυτά καλύμματα φρεατίων είναι για να «αναζωογονηθούν οι τέχνες στο κέντρο της πόλης» μέσω ενός «αφιερώματος δημόσιας τέχνης στα Χελωνονιντζάκια που γεννήθηκαν στο Northampton».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification