Tom Clancy's The Division 2 Multiplayer

Tom Clancy's The Division 2 Multiplayer

Tom Clancy's The Division 2 Multiplayer

Πληροφορίες για τις Dark Zones και άλλα modes.

 

Αποκαλύφθηκε το multiplayer περιεχόμενο του Tom Clancy’s The Division 2.

Το sequel του The Division θα περιλαμβάνει θα έχει τις δικές του “Dark Zones” σαφέστατα διαφοροποιημένες από αυτές που συναντήσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της Ubisoft, θα έχει τρεις ξεχωριστές Dark Zones χωρισμένες σε διαφορετικά τμήματα της Washington DC και θα έχουν “την δική τους ιστορία για να πουν”, όπως αναφέρεται στο σχετικό post της εταιρείας. Οι Dark Zones του The Division 2 θα δίνουν στους παίκτες πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να συμμετέχουν στο online multiplayer. Αρχικά μπορείτε αντί να πυροβολείτε τους συμπαίκτες σας να σπάτε κάποιο chest ή DZ drop. Αν είστε τόσο άτακτοι βέβαια θα εμφανίζεται μία ένδειξη, ενώ το rogue status σας διατηρείται βάσει της συμπεριφοράς σας στο παιχνίδι.

Η μεγάλη αλλαγή του sequel έρχεται στα διαφορετικά rogue states που υπάρχουν στο The Division 2. Το Thievery position θεωρείται το εναρκτήριο, στο οποίο επιτίθεστε σε άλλους παίκτες και αυτοί το ίδιο σε εσάς. Όταν σκοτώσετε έναν παίκτη, αναβαθμίζεστε σε Disavowed Rogue, που φέρει ένα κόκκινο εικονίδιο, κοινώς γίνεστε μεγαλύτερος στόχος. Αν πάλι έχετε σκοτώσει πολλούς agents, μπαίνετε στο Manhunt Rogue state, που περιλαμβάνει ένα τεράστιο bounty για το κεφάλι σας και ενημερώνει τους παίκτες ανά πάσα στιγμή για την παρουσία και την τοποθεσία σας. Στις Dark Zones του The Division 2 θα dropάρεται και clean loot, το οποίο θα μπορείτε να συλλέξετε χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο. Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη προσθήκη.

Το σύνολο των gears που θα περιλαμβάνεται στις Dark Zone θα είναι αρκετά balanced, καθώς όλα τα equipments και weapon stats θα είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένα σε μία συγκεκριμένη κλίμακα, ώστε οι παίκτες να μην αδικούνται σε αντίθεση με άλλους. Οι είσοδοι στις Dark Zones θα καλύπτονται με αυτόματα turrets που θα προστατεύει τους παίκτες από εξωτερικές επιθέσεις από την στιγμή που θα εισαχθούν σε αυτές. Προς το enedgame οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τις Occupied Dark Zones, που δεν είναι normalized όπως οι απλές. Σε αυτές θα λειτουργεί το friendly fire και δεν θα υπάρχουν rogue ενδείξεις για να ξέρετε ποιος είναι καλός και ποιος όχι.

Η Ubisoft αναφέρει: “Αν έχετε βλέψεις του να δεχθείτε επίθεση από άλλους παίκτες με την είσοδό σας στην Dark Zone να μην φοβάστε. Η πρώτη σας επίσκεψη σε μία Dark Zone θα είναι μία PvE αποστολή, επομένως δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τα εχθρικά factions. Αυτές οι αποστολές θα σας δώσουν μία ευκαιρία να μάθετε πως δημιουργήθηκε η Dark Zone και να μάθετε το πεδίο”. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης ένα “organized PvP” mode που θα ονομάζεται Conflict, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Team Deathmatch και Domination στους τρεις custom χάρτες.

Το Tom Clancy’s The Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το The Division 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification