Sam & Max: This time it's Virtual

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Sam & Max: This time it's Virtual

Sam & Max: This time it's Virtual

Gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/8/20] Στα πλαίσια της Gamescom 2020, ο Geoff Keighley, παρουσιαστής του Opening Night Live και των The Game Awards, έδειξε ένα σύντομο τρέιλερ για ένα καινούργιο Sam & Max.

Το νέο αυτό παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για VR συσκευές, ωστόσο δεν ανακοινώθηκαν επιπλέον λεπτομέρειες, παρά μόνο το παρακάτω teaser trailer.

[UPDATE: 28/8/20 - Ονομασία και gameplay trailer στο Future Games Show] Κατά την διάρκεια του δεύτερου Future Games Show, το οποίο αυτό το μήνα προβλήθηκε στη Gamescom, η εταιρεία ανάπτυξης Happy Giant παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer του νέου Sam & Max, ενώ ανακοίνωσε ότι η πλήρης ονομασία του θα είναι Sam & Max: This time it's Virtual.

Η Το εικοστό παιχνίδι της σειράς θα είναι VR. Οι Sam και Max θα σας...προσλαμβάνουν για βοηθό τους. Θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους και βέβαια να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς τους. Συγκεκριμένα είδαμε ένα τέρας με πέντε κεφάλια το οποίο ο developer ανατίναξε με rocket launcher και στη συνέχεια πιστόλι, μαχαίρια και μια γενικότερη αλληλεπίδραση με αντικείμενα μέσα στο χώρο. Κατά την παρουσίαση των developers, η οποία είχε κακό ήχο, δεν καταλάβαμε ακριβώς ποιο είναι το σενάριο και έστω 2-3 στοιχεία για το gameplay. Ήταν ίσως η χειρότερη παρουσίαση γνωστού τίτλου που έχουμε δει ποτέ σε event.

[UPDATE 2: 12/11/20 – Gameplay video] H εταιρεία ανάπτυξης του VR Sam & Max: This Time it's Virtual!, HappyGiant, δημοσίευσε gameplay video με το Oculus Quest 1. Θα αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός νέου αστυνομικού στην Freelance Police και στην αρχή του βίντεο, οι Sam & Max σας ξεκλειδώνουν από το πορτ-μπαγκαζ ενός αυτοκινήτου, μόνο και μόνο για να μονομαχήσετε με ένα τέρας με πέντε κεφάλια. Τα όπλα σας θα είναι ένα καπάκι από κάδο σκουπιδιών και ένα bazooka.

To γνωστό γραφείο των πρωταγωνιστών είναι και πάλι εδώ και η αλληλεπίδραση με αυτό είναι αρκετά υψηλή, αφού θα μπορείτε να πυροβολάτε κατσαρίδες, θα υπάρχει ένας κλόουν, μέλισσες σε ντουλάπι και θα μπορείτε να φέρνετε και τον καφέ στους Sam & Max. Το υπόλοιπο τρέιλερ δείχνει minigames, όπως το κλασικό Dunk the Beast που έιχαμε δει για πρώτη φορά στο Sam & Max: Hit the Road.

Το Sam & Max: This Time it's Virtual! θα κυκλοφορήσει το 2021.

Διαβάστε για το Sam & Max Save the World remastered και συζητήστε για το Sam & Max: This Time it's Virtual! στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/11/2020 16:17
Ευχάριστο νέο για το Sam And Max και τους δημιουργούς του. Για να δούμε πως θα τα πάει στην vr εκδοση.
Notification