Ταινία-ντοκιμαντέρ Perfect World: A Deadly Game

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ταινία-ντοκιμαντέρ Perfect World: A Deadly Game

Ταινία-ντοκιμαντέρ Perfect World: A Deadly Game

Αφηγείται μια πραγματική ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου που έπαιζε το MMO.

Το Perfect World: A Deadly Game είναι μία δίωρη ταινία η οποία-ντοκιμαντέρ προβάλλεται στο Peacock Premium και αφηγείται μια πραγματική ιστορία για έναν παίκτη MMO, ο οποίος είχε...δολοφονήσει την οικογένειά του!

Οι gamers είναι εξαιρετικά σπάνιο να είναι ταυτόχρονα και εγκληματίες (μιας και τα games δεν συσχετίζονται με την βία), ωστόσο η περίπτωση αυτή έχει ενδιαφέρον γιατί ουσιαστικά ο μανιακός δολοφόνος συνελλήφθη από το ομώνυμο MMORPG. Μία παρέα φίλων έπαιζε το Perfect World στους Κινέζικους servers και μιλούσε μέσω Discord. Μια μέρα ένας φίλος της παρέας (με το username Menhaz), ο οποίος τους τρόλαρε μονίμως, τους έστειλε φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς του...νεκρά. Οι συμπαίκτες του είδαν τα πτώματα, άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησαν να εντοπίσουν τον δράστη ώστε να συλληφθεί.

Η ταινία περιγράφει τα γεγονότα απλά και αντικειμενικά, όπως έγιναν, χωρίς να προσπαθεί να περάσει τα δήθεν μηνύματα που βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση, ότι "τα games ευθύνονται για την βία".

Συζητήστε περισσότερα για το Perfect World στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification