PS4 Vantage Controller: Το "Elite" DualShock 4

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
PS4 Vantage Controller: Το "Elite" DualShock 4

PS4 Vantage Controller: Το "Elite" DualShock 4

Δείτε την επίσημη παρουσίαση. Στα 200 ευρώ το κόστος του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5/18] Η SCUF Gaming, εταιρεία που κατασκευάζει χειριστήρια, ανακοίνωσε το πρώτο επίσημο "Elite" χειριστήριο του PS4, που έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί το Xbox One Elite controller.

Κατασκευαστικά θα διαθέτει μια offset τοποθέτηση του analog stick, ανάλογη με αυτή των χειριστηρίων Xbox, δυνατότητα αλλαγής των thumbsticks με άλλα διαφορετικής μορφολογίας και δυνατότητα αφαίρεσης δύο rumble packs στις χειρολαβές για μείωση βάρους, αλλά και απενεργοποίηση δόνησης.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του χειριστηρίου είναι τα προγραμματιζόμενα κουμπιά του, κάτι που γίνεται με έναν απλό διακόπτη πάνω στο χειριστήριο. Διαθέτει τέσσερα paddles στο πίσω μέρος τα οποία αντιστοιχούν σε όποιο κουμπί θέλετε. Υπάρχουν επίσης δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά στο πλάι (τα λεγόμενα sax buttons), κάτι ασυνήθιστο για χειριστήριο, μιας και το συναντάμε κυρίως σε mouse. Ακόμη, με την touchbar θα μπορείτε να αλλάξετε το volume και να αλληλεπιδράσετε με chat, ήχο ή να κάνετε γρήγορο mute στο chat. Υπάρχουν επίσης και εναλλακτικά triggers για να αλλάξετε τα L2 και 2.

Το κόστος του θα ανέρχεται στα 200 δολάρια/ευρώ για την ασύρματη έκδοση (η οποία θα δουλεύει με Bluetooth σύνδεση) και 170 δολάρια/ευρώ για την ενσύρματη. Η ασύρματη έκδοση έχει απόκριση 1ms, αλλά διαθέτει καλώδιο ώστε να δουλεύει και ως ενσύρματη. Η κυκλοφορία του συγκεκριμένου "Elite" PS4 χειριστηρίου αναμένεται μέσα στον Αύγουστο. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες μόνο για την Αμερική, επομένως μένει να δούμε πότε θα έρθει και προς την Ευρώπη.

[UPDATE: 13/6/18 - Επίσημο unboxing] Κατά την διάρκεια της E3 2018, η Sony παρουσίασε το “elite” controller του PS4, το οποίο δημιούργησε η SCUF Gaming. Η τιμή του ασύρματου μοντέλου έχει οριστεί στα 200 ευρώ, ενώ το ενσύρματο θα πωλείται προς 170 ευρώ. Η διάθεσή τους αναμένεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το review του χειριστηρίου παρακάτω:

Το SCUF Vantage PS4 Controller θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο και θα κοστίζει 200 και 170 ευρώ για την ασύρματη και την ενσύρματη έκδοση αντίστοιχα.

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις της Sony στην E3 2018 και συζητήστε για το SCUF Vantage PS4 Controller στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification