Speedrunner τερματίζει το Super Mario World σε 54 δευτερόλεπτα

Hot
Speedrunner τερματίζει το Super Mario World σε 54 δευτερόλεπτα

Speedrunner τερματίζει το Super Mario World σε 54 δευτερόλεπτα

Με τη χρήση ενός glitch.

 

Speedrunner ανακάλυψε glitch που του επιτρέπει να τερματίζει το Super Mario World σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Το Super Mario World διαθέτει πληθώρα από κόλπα που βοηθούν τους παίκτες να τερματίσουν το παιχνίδι γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως. Το glitch όμως που ανακαλύφθηκε και θεωρούταν αδύνατο να εκτελεστεί από άνθρωπο. Ωστόσο ο SethBling, προγραμματιστής και speedrunner κατάφερε να πετύχει το ξακουστό “arbitrary code execution” αλλάζοντας αξίες στην μνήμη του παιχνιδιού και κατορθώνοντας κατά αυτό τον τρόπο να τερματίσει το video game σε 54 δευτερόλεπτα.

Για να επιτευχθεί αυτό ο SethBling συνέδεσε τέσσερις controllers αι δύο Super Multitap περιφερειακά και κράτησε μονίμως πατημένα ορισμένα κουμπιά. Η είσοδος αυτή καλεί το σύστημα να τρέξει ένα συγκεκριμένο κώδικα και να εκτελέσει συγκεκριμένες πράξεις. Αν όλα εκτελεστούν σωστά είναι εφικτό να περαστούν όλα τα εμπόδια του παιχνιδιού εύκολα και χωρίς καν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον Bowser.

Ο SethBling ολοκλήρωσε ένα credits warp το 2015 σε χρόνο πέντε λεπτών και 59 δευτερολέπτων, ενώ άλλοι speedrunners έριξαν αργότερα το όριο στο 1 λεπτό και 13 δευτερόλεπτα. Το νέο όμως speedrun του ίδιου ξεπέρασε κάθε όριο.

Διαβάστε επίσης το review του Super Mario Odyssey και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/02/2018 17:41
Μπράβο του αν και με speedrun ποτέ δεν ευχαριστέσαι κάτι.
Notification