Wolcen: Lords of Mayhem

Hot
Wolcen: Lords of Mayhem

Wolcen: Lords of Mayhem

Ένα indie Diablo-like Action RPG βγήκε από την Early Access.

 

Από το πουθενά, το Wolcen: Lords of Mayhem ανελίχθηκε στα Steam charts μερικές στιγμές μετά την αποχώρησή του από το Early Access.

Το Wolcen, το οποίο ξεκίνησε ως ένα Kickstarter project ονόματι Umbra, βρισκόταν σε Early Access από τον Μάρτιο του 2016. Το Wolcen αναπτύσσονταν για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Πολλοί νόμιζαν ότι αυτό το Isometric Action-RPG δεν θα έβλεπε ποτέ το φως της ημέρας. Από 5.000 ταυτόχρονους παίκτες, ανέβηκε σε 62.000 ταυτόχρονους παίκτες στο λανσάρισμα. Ήταν τόσο μεγάλη η αύξηση που οι developers κάθισαν όλη τη νύχτα και επέκτειναν τα servers.

Μπορείτε να παίξετε το Wolcen offline, όμως σαν ένα loot-driven ARPG, καλύτερα να το παίζετε με φίλους. Η επιτυχία του οφείλεται και στην έκθεσή του λόγω των Twitch streamers. Το 1.0 release του περιέχει fully-voiced, three-act story campaign με post-campaign endgame mode και δύο επίπεδα δυσκολίας. “Τις τελευταίες δύο εβδομάδες λάβαμε τεράστια υποστήριξη και είδαμε αρκετό ενδιαφέρον για το game μας,” έγραψαν οι developers. “Πρόσθεσε τεράστια πίεση το γεγονός ότι τόσα άτομα μιλούν για το game μας, ενώ παράλληλα μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι”.

Το Wolcen: Lords of Mayhem κυκλοφορεί από τις 13 Φεβρουαρίου για PC.

Διαβάστε για το Diablo Immortal και συζητήστε για το Wolcen: Lords of Mayhem στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification