Μπλίτζκρανκ, το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

Σημέρα θέλω να μιλήσω για τον Μπλίτζκρανκ,έναν  ήρωα  του LoL που λίγο πολύ όλοι ξέρουμαι.Αν και από την RIOT ησχυρίζονται ότι είναι ένας ήρωας  κατηγορίας fighter και melee,πιστεύω ότι κάνουν ένα μεγάλο λάθος.Ο Μπλίτζκρανκ κάτα την γνώμη μου είναι ένα support.Βέβαια αυτο δεν σημαίνει ότι παίξει μόνο support αλλά μπορεί να παίξει και AD,AP και jungle.Η μορφη όμως που παίζουν οι περίσσοτεροι παίχτες είναι support.

Ας προχωρίσουμε με τις κινήσεις και την passive:

#1 κίνηση:Ρουκετο-Αρπαγή - Ο Μπλίτζκρανκ εξαπολύει το δεξί του χέρι για να αρπάξει έναν αντίπαλο που βρίσκεται στη διαδρομή του, κίνηση που προκαλεί ζημιά και μεταφέρει τον αντίπαλο κοντά στον Μπλίτζκρανκ.

Ο Μπλίτζκρανκ εξαπολύει το δεξί του χέρι και αν χτυπήσει μια εχθρική μονάδα θα την ακινητοποιήσει και θα της προκαλέσει 80/135/190/245/300 (+1) μαγική ζημιά. Παράλληλα, θα μεταφερθεί στη θέση της.
Κόστος
120 Μάνα
Εμβέλεια
925
#2  κίνηση:Υπερ-ταχύτητα - Ο Μπλίτζκρανκ υπερφορτίζει τον εαυτό του για να αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα κίνησης και επίθεσης.
Ο Μπλίτζκρανκ υπερφορτίζει τον εαυτό του για να αυξήσει την Ταχύτητα Κίνησης κατά 16/20/24/28/32% και την ταχύτητα επίθεσης κατά 30/38/46/54/62% για 8 δευτερόλεπτα.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
#3 κίνηση:Γροθιά Δύναμης - Ο Μπλίτζκρανκ φορτίζει τη γροθιά του για να προκαλέσει στην επόμενη επίθεσή του διπλή ζημιά και να εκτοξεύσει το στόχο του στον αέρα.
Ο Μπλίτζκρανκ φορτίζει τη γροθιά του για να προκαλέσει στην επόμενη επίθεσή του σωματική ζημιά διπλάσια από τη συνολική ζημιά επίθεσης και να εκτοξεύσει το στόχο του στον αέρα.
Κόστος
25 Μάνα
Εμβέλεια
#4 κίνηση και ultimate:
  Στατικό Πεδίο - Κεραυνοί προκαλούν παθητικά ζημιά σε έναν κοντινό εχθρό. Επιπλέον, ο Μπλίτζκρανκ μπορεί να ενεργοποιήσει αυτήν την ικανότητα για να προκαλέσει ζημιά στους κοντινούς εχθρούς και να τους αναγκάσει να σιγήσουν για 0,5 δευτερόλεπτο, αλλά αυτή η ενέργεια αφαιρεί τον παθητικό κεραυνό έως ότου γίνει διαθέσιμο ξανά το Στατικό πεδίο.
Παθητική: Εκτοξεύονται κεραυνοί από τον Μπλίτζκρανκ και χτυπούν τυχαία έναν κοντινό εχθρό, προκαλώντας του 100/200/300 (+0.2) μαγική ζημιά κάθε 2,5 δευτερόλεπτα.

Ενεργή: Προκαλεί 250/375/500 (+1) μαγική ζημιά και αναγκάζει τις γύρω εχθρικές μονάδες να σιγήσουν για 0,5 δευτερόλεπτο. Το παθητικό πλεονέκτημα δεν είναι ενεργό κατά τη διάρκεια του Χρόνου Επαναφόρτισης.
Κόστος
150 Μάνα
Εμβέλεια
600

passive:Πλέγμα Μάνα - Όταν η ζωή του Μπλίτζκρανκ πέσει κάτω από το 20% ενεργοποιείται το Πλέγμα Μάνα. Δημιουργείται έτσι μια ασπίδα από μάνα, ίση με το 50% του Μάνα του, για 10 δευτερόλεπτα. Το Πλέγμα Μάνα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά κάθε 90 δευτερόλεπτα.

Εδώ υπάρχει ένα ωραίο build:

αρχικά:Crystalline Flask>Sight Ward x2>Boots of Speed>Philosopher Stone>Ionian Boots of Lucidity>Sightstone>Glacial Shroud>Iceborn Gauntlet>Shurelya's Reverie>Ruby Sightstone>Aegis of the Legion>Enchantmer Homeguard>Runic Bulwark

και στο τέλος:
Ionian Boots of Lucidity,Ruby Sightstone, Iceborn Gauntlet, Enchantmer Homeguard,Runic Bulwark,Shurelya's Reverie

και τα στατιστικά:

Ζημιά 55.66 (+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή 423 (+95 / ανά επίπεδο)
Μάνα 200 (+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης 325  
Πανοπλία 14.5 (+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών 30 (+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής 7.25 (+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα 6.6 (+0.5 / ανά επίπεδο)

 

Game Dev Tycoon (PC) Review
Favourite Games....or what?
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Wednesday, 01 May 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gameworld.gr/

Notification