Red Dead Online: Bugs με βάρκες και ουρλιαχτά

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Red Dead Online: Bugs με βάρκες και ουρλιαχτά

Red Dead Online: Bugs με βάρκες και ουρλιαχτά

Πόλη με καμμένες βάρκες και άλλοι εφιάλτες.

 

Όπως έγινε και με την κυκλοφορία του GTA Online το 2013, το Red Dead Online έχει αρχίσει να εμφανίζει διάφορα bugs και glitches. Εξάλλου η Rockstar μας είχε προειδοποιήσει, πως η κυκλοφορία οποιουδήποτε online mode αυτής της κλίμακας θα περάσει μια περίοδο προσαρμογών. Τα καλύτερα από τα bugs είναι θα σας χαρίσουν γέλιο, τα χειρότερα εφιάλτες.

Ένας υπάλληλος του GamesRadar πέτυχε ένα glitch που κάνει όλους τους χαρακτήρες να ουρλιάζουν κάθε φορά που μπαίνει σε ένα lobby. Ένα καλό παράδειγμα της δεύτερης κατηγορίας.

Σα να μην έφτανε αυτό, πολλοί παίκτες έχουν βρει ένα ασυνήθιστο εμπόδιο στις βόλτες στους στο Saint Denis. Απ’ ότι φαίνεται, καμμένες βάρκες βρίσκονται διάσπαρτες σε τυχαία σημεία της πόλης, όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption 2. Ακόμη, διαβάστε περισσότερα για το Battle Royale mode του Red Dead Online και συζητήστε γι' αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification