The Wolf Among Us 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
The Wolf Among Us 2

The Wolf Among Us 2

Δεν απαιτείται να έχετε παίξει το πρώτο μέρος. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/7/17] H Telltale Games ανακοίνωσε ότι το The Wolf Among Us θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν.

Το Cinematic Adventure της Telltale που κυκλοφορεί με την μορφή επεισοδίων, επιστρέφει και επίσημα έπειτα από μια εβδομάδα έντονης φημολογίας ότι οι developers δεν θα επέστρεφαν ξανά στον κόσμο του The Wolf Among Us. Ετοιμαστείτε να δείτε τους αγαπημένους σας Adam Harrington και Erin Yvette σε ένα νέο stand-alone Adventure (σ.σ. δεν θα απαιτεί να έχετε αποκτήσει την Season 1). Για όσους περιμένατε απαντήσεις σχετικά με το τέλος της πλοκής της πρώτης σεζόν θα απογοητευτείτε καθώς η Telltale δήλωσε πως το τέλος της δημιουργήθηκε ηθελημένα έτσι ώστε να προκαλεί ερωτήματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα δικό σας φινάλε.

Σχετικά με τις άλλες σειρές της Telltale, το The Walking Dead θα επιστρέψει μέσα στο 2018, όπου θα δούμε το τέλος της ιστορίας της Clementine, ενώ η δεύτερη σεζόν του Batman θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου και θα αποτελείται από πέντε επεισόδια.

Η δεύτερη season του The Wolf Among Us 2 θα φτάσει στα τέλη του 2018.

[UPDATE: 21/12/19 - Θα χρησιμοποιεί Unreal Engine 4] Το The Wolf Among Us 2 θα είναι το πρώτο game της Telltale που δεν θα χρησιμοποιεί της Telltale Tool engine.

Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιεί ως μηχανή γραφικών την Unreal Engine 4. Σε μια συνέντευξη ο διευθύνων σύμβουλος της LCG Entertainment, Jaime Ottilie, δήλωσε ότι “Έχουμε ξεκινήσει από την αρχή την ανάπτυξη του. Θεωρήσαμε καλύτερο το να δώσουμε στην ομάδα μια καινούργια και καθαρή βάση, για να χτίσουν το The Wolf Among Us 2.” Ο Ottilie επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν σχέδια για να μειωθεί το crunch στην Telltale studio.

Το πολυαναμενόμενο sequel είχε ανακοινωθεί το 2017, ενώ αργότερα ακυρώθηκε το 2018 μετά το κλείσιμο της εταιρίας ανάπτυξής του. Μετά, η εταιρία ανάπτυξης “αναστήθηκε” μετά την εξαγορά της από την LCG Entertainment και όλα τα δικαιώματα και τα assets, εκτός του The Walking Dead, ανήκουν στην Skybound Entertainment. Το The Wolf Among Us 2 ξανά-ανακοινώθηκε λίγες εβδομάδες πριν στα The Game Awards 2019, με το studio της Telltale να συνεργάζεται με το AdHoc Studio για την ανάπτυξή του.

Το AdHoc Studio αποτελείται από πρώην εργαζόμενους της Telltale, βετεράνους στον χώρο, οι οποίοι θα ασχοληθούν περισσότερο με την αφήγηση και τα cinematics.

[UPDATE 2: 23/12/21 - Νέες πληροφορίες] Δύο χρόνια μετά από τις τελευταίες πληροφορίες που είχαν ακουστεί για το Wolf Among Us 2, πλέον έχουμε νέα στοιχεία.

Το παιχνίδι θα έχει τα εξής:
- Θα διεξάγεται 6 μήνες μετά το αρχικό.
- Τοποθεσία θα είναι η Νέα Υόρκη
- Βρίσκεται σε πλήρες στάδιο παραγωγός με το σενάριο να έχει ολοκληρωθεί.
- Η Unreal Engine έχει βοηθήσει πολύ τους developers.

 

[UPDATE 3: 24/3/22 - Δεν απαιτείται να έχετε παίξει το πρώτο μέρος] Το The Wolf Among Us επιστρέφει, αλλά  δεν θα στηρίζεται πολύ στην αρχική περιπέτεια.

O Jamie Ottilie, διευθύνων σύμβουλος της Telltale, δήλωσε πως οι νέοι παίκτες στη σειρά θα μπορούν να παίξουν την επερχόμενη συνέχεια χωρίς να έχουν παίξει το πρώτο μέρος. Ο Jamie Ottilie δήλωσε: "Προσπαθούμε να σχεδιάζουμε τις αφηγήσεις μας έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν μόνες τους. Πιστεύουμε ότι το ξεκίνημα του πρώτου μέρους θέτει τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε ο παίκτης να καταλάβει πώς οι χαρακτήρες έφτασαν εκεί που βρίσκονται τώρα".

Αυτό δεν σημαίνει ότι η είσοδος στη συνέχεια χωρίς καμία γνώση του πρώτου μέρους θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε το The Wolf Among Us 2. Ο Ottilie είπε ότι ελπίζει ότι τουλάχιστον κάποιοι νέοι παίκτες θα σκεφτούν να τσεκάρουν την πρώτη σεζόν πριν μπουν στη δεύτερη, αλλά οι νεοεισερχόμενοι θα είναι σε θέση να "μπουν σε αυτό το σημείο και να καταλάβουν τι συμβαίνει". Η σειρά The Wolf Among Us, που βασίζεται στη σειρά κόμικς Fables, έχει μια ταραχώδη ιστορία, με μια συνέχεια να σχεδιάζεται αρχικά και στη συνέχεια να απορρίπτεται όταν η Telltale Games έκλεισε το 2018. Η εταιρεία βρίσκεται πλέον υπό νέα διοίκηση και το The Wolf Among Us 2 αναπτύσσεται από την αρχή, αντί να προσπαθήσει να αναβιώσει το αρχικά προγραμματισμένο sequel. Το νέο video game καταργεί επίσης τη διαβόητα δυσκίνητη μηχανή Telltale Tool για χάρη της Unreal Engine.

Το The Wolf Among Us 2 διαδραματίζεται έξι μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με την αφήγηση του να βρίσκει τον Bigby Wolf σε διαθεσιμότητα από τη θέση του και να στέλνεται σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού, ενώ βοηθάει την αντιδήμαρχο Snow White να κρατήσει την Fabletown ασφαλή. Το επερχόμενο video game της σειράς, όπως και το πρώτο μέρος, θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2023, αν και η Telltale Games στοχεύει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη ολόκληρης της σειράς πριν την κυκλοφορία του για να αποφύγει καθυστερήσεις στις κυκλοφορίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Wolf Among Us 2 θα κυκλοφορήσει για PC (αποκλειστικά στο Epic Games Store) και στις κονσόλες.

Διαβάστε το review μας για το The Wolf Among Us: Episode 3 - A Crooked Mile και συζητήστε για το The Wolf Among Us στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 19/07/2017 22:23
Εξαιρετικά νέα μιας και είναι από τα καλύτερα παιχνίδια της Telltale.
#2 ashbringer (Level 25) 20/07/2017 08:56
Δυνατός τίτλος απο την telltale που επιτέλους θα μας δώσει και τη δεύτερη σεζόν.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 22/07/2017 14:00
Το πρώτο μέρος, μαζί με το Walking Dead: Michonne, είναι τα αγαπημένα μου από Telltale.
Notification