Φήμες για το Fallout 5

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για το Fallout 5

Φήμες για το Fallout 5

Θα αναπτυχθεί μετά το Elder Scrolls 6. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/3/16] O voice actor του Fallout 4, Ryan Alosio, έγραψε στο Instagram account του ότι το Fallout 5 βρίσκεται σε αρχικό στάδιο σχεδιασμού.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Υπάρχει μια δραστηριότητα στην εταιρεία για το αρχικό στάδιο παραγωγής του Fallout 5 (μεταξύ μας). Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία αυτή τη στιγμή αλλά θα έχουμε ένα ενδιαφέρον ταξίδι μπροστά μας". Μετά από λίγη ώρα, ο Alosio κατάλαβε το λάθος του και κατόπιν εντολής της Bethesda αφαίρεσε την δημοσίευσή του.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοιο γεγονός είχε συμβεί και στο Fallout 4, το οποίο αποκαλύφθηκε από τον voice actor Erik Todd Dellums. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η παραπάνω εικόνα δεν είναι φυσικά επίσημη αλλά fan-made.

[UPDATE: 14/6/22 - Το Fallout 5 θα κυκλοφορήσει μετά το Elder Scrolls VI] Το Fallout 5 θα κυκλοφορήσει μετά το The Elder Scrolls VI, σύμφωνα με τον Todd Howard.

Ο director της Bethesda δήλωσε ότι το The Elder Scrolls VI είναι ακόμη σε στάδιο pre-productions, δηλώνοντας ότι απέχει ακόμη καιρός από την κυκλοφορία. Επίσης, ο Todd Howard επιβεβαίωσε ότι το Fallout 5 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αμέσως μετά.

[UPDATE 2: 18/4/24 - Για το Fallout 5 δεν θα πω ημερομηνίες] Ο Howard είπε ότι το Fallout 5 θα αρχίσει να αναπτύσσεται μετά το Elder Scrolls 6. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το Elder Scrolls 6 βρίσκεται σε στάδιο pre-production και θα αναπτύξουμε το Fallout 5 μετά από αυτό, οπότε το πρόγραμμά μας είναι αρκετά γεμάτο για καιρό. Επίσης έχουμε και άλλα projects που εξετάζουμε κατά καιρούς.

Θα αποφύγω να πω ημερομηνίες για οτιδήποτε. Το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο. Προφανώς λοιπόν, η εστίασή μας όσον αφορά τη νέα ανάπτυξη αυτή τη στιγμή είναι το Elder Scrolls VI, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε σχέδια για άλλα πράγματα. Εξακολουθούμε να κάνουμε πολλή δουλειά, προφανώς στο Fallout 76 και βλέπουμε το community, τόσους πολλούς ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι και το ανακαλύπτουν ξανά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το που βρίσκεται τώρα αυτό το παιχνίδι. Έχει μια από τις καλύτερες κοινότητες σε όλο το gaming».

Διαβάστε το review του Fallout 4 και συζητήστε για το Fallout 5 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mystique (Level 23) 09/03/2016 19:59
Αν ειναι η φημη αληθινη τοτε θα προκειται για την ειδηση της χρονιας. Αν και μετα την επιτυχια που εχει το 4 το θεωρω αυτονοητο οτι η εταιρια θα συνεχισει στον ιδιο δρομο που της αποφερει πολυ κερδος.
#2 Akis 7 (Level 20) 09/03/2016 20:07
Eκει στην Bethesda μαλλον δεν εχουν ορεξη για διακοπες!!!
#3 +2 An arrow in the knee (Level 22) 09/03/2016 20:28
Δεν ξερω αν ειναι η ποιο σωστη κινηση αυτη την στιγμη.Σαφως και τα Fallout ειναι παιχνιδαρες και πολυ πετυχημενα σαν franchise και ειναι αναμενομενο να υπαρξει και επομενο παιχνιδι,αλλα αυτη την στιγμη πιστευω οτι η Bethesda πρεπει να επικεντρωθει στην δημιουργια του επομενου τιτλου Elder Scrolls.
Ειναι ενας πολυαναμενομενο ς τιτλος,αν οχι ο ποιο πολυαναμενομενο ς τιτλος απο πλευρας Bethesda και το κοινο διψα για την οποιαδηποτε πληροφορια αυτου του project.
.Λαμβανοντας υπ οψην τον πολυ υψηλο πυχη που εχει θεσει το Skyrim (και γενικα η σειρα Elder Scrolls),ενα παιχνιδι οχι μονο με ενα απο τα μεγαλυτερα ρεκορ πωλησεων,αλλα και ενα παιχνιδι που παιζετε μεχρι και σημερα απο πολυ κοσμο και με πολυ ενεργο community-οπως ολα τα open world rpg της Bethesda-,νομιζ ω οτι το καλυτερο που εχει να κανει η εταιρια ειναι να επικεντρωθει εκει και να κανει την καλυτερη δυνατη προσπαθεια να φτιαξει μια αξια προσθηκη στην σειρα ES.Δεν υπαρχει λογος για βιασυνες.
Αν απο την αλλη εχει αρκετους developers για ολα τα project,εχοντας κατα νου οτι το dishonored 2 ειναι σχεδον ετοιμο να κυκλοφορησει,το τε προκειται για πολυ μεγαλη ειδηση και μακαρι να μην αργησουν να κυκλοφορισουν ολοι αυτοι οι μεγαλοι τιτλοι.
#4 Mystique (Level 23) 09/03/2016 20:35
Θα φτιαξει και Elder Scrolls game σιγουρα. Το περιμενω κι αυτο με μεγαλη ανυπομονησια. Δεν ειναι χαζοι εκει στην εταιρια. Ξερουν ποτε και πως θα χτυπησουν στην αγορα μ'ενα καυτο τιτλο. ;-)
#5 Myrmidon (Level 21) 09/03/2016 20:40
Και Fallout 5 θα βγει και TES 6 και Half Life 3. :D
#6 Mystique (Level 23) 09/03/2016 20:43
Quoting Myrmidon:
Και Fallout 5 θα βγει και TES 6 και Half Life 3. :D


Ετσι ειναι ακριβως, τα θελουμε ολα. :D
#7 Blood King (Level 25) 09/03/2016 21:07
Αθάνατη Bethesda, είναι ο αντίστοιχος Μήδας της αγαπημένης μας βιομηχανίας, ότι πιάνει γίνεται χρυσός περιμένω λοιπόν το επόμενο Fallout, Elder Scrolls και ότι προκύψει όντας βέβαιος ότι θα είναι αριστούργημα.
#8 +2 nikos-pc (Level 11) 09/03/2016 21:42
Ποιο Fallout ρε παιδιά? Δώστε το νέο Elder Scrolls στο λαό!
#9 Salina (Level 18) 10/03/2016 23:04
Ελπιζω να ειναι κατι καλο αν οντως ισχυει οτι θα βγει fallout 5 και να ειναι τοσο καλο οσο το 4 αλλα και καλυτερο. 8)
Notification