Το Xbox Series X στο CES 2020

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Xbox Series X στο CES 2020

Το Xbox Series X στο CES 2020

Οι εικόνες της παρουσίασης ήταν ψεύτικες επιβεβαιώνει η AMD. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - 7/1/20]Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της AMD στο CES 2020 παρουσιάστηκε το Xbox Series X ή απλά "Xbox". Η νέα κονσόλα της Microsoft θα διαθέτει αρκετές θύρες στο μπροστινό και το πίσω μέρος.

Στα παρακάτω screenshots φαίνεται ότι υπάρχει μία θύρα USB στο μπροστινό μέρος, ενώ το Xbox controller κρύβει το υπόλοιπο κομμάτι. Στο μπροστινό μέρος διακρίνεται επίσης το blu-ray drive και δίπλα το eject button.

xbox series x ces 2020 2

Στο πίσω μέρος της κονσόλας θα υπάρχουν οι θύρες ethernet, optical audio, δύο θύρες USB-C, δύο θύρες HDMI 2.1 και η θύρα τροφοδοσίας (2-pin C8). Η Microsoft αναμένεται να ακολουθήσει την τακτική των θυρών HDMI In και HDMI Out, όπως και στο Xbox One. Επίσης η τροφοδοσία θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο εσωτερικό της κονσόλας και όχι στο εξωτερικό.

[UPDATE 1: 7/1/20 - Οι εικόνες του Xbox Series X στο CES 2020 ήταν ψέφτικες επιβεβαιώνει η AMD] Η AMD επιβεβαιώνει ότι οι εικόνες του Xbox Series X που χρησιμοποιήθηκαν στη συνέντευξη τύπου στο CES δεν είναι επίσημες από την Microsoft και έτσι δεν αντιπροσωπεύουν τον τελικό σχεδιασμό της κονσόλας.

Ο εκπρόσωπος της AMD αναφέρει ότι το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε, πάρθηκε από το TurboSquid.com και όντως σε αυτό το site υπάρχει ένα μοντέλο που ταιριάζει ακριβώς με αυτό που είδα με στο CES 2020. Αυτή είναι μια περίεργη κίνηση καθώς οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για το Xbox Series X.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Xbox Series X.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα ειδήσεις για το Project Scarlett και τις φήμες για πολλαπλά μοντέλα Xbox.

Συζητήστε για το Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification