Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Mass Effect: Andromeda

09 Jan 2017 14:50 #192138 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Siblings Rivalry τρέιλερ

Η Bioware έδωσε στη δημοσιότητα ένα περίεργο τρέιλερ που αφορά το Mass Effect: Andromeda.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Tom Taylorson και Fryda Wolff που έχουν αναλάβει το voice acting για τους χαρακτήρες Scott και Sarah Ryder αντίστοιχα. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, οι Tom και Fryda μπαίνουν στο πετσί του ρόλου, δείχνοντας την αντιπαλότητά τους ως υποτιθέμενοι συγγενείς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2017 18:27 #192364 by Πιέρρος Φουστέρης
Tempest and Nomad: Τα 2 νέα οχήματα του παιχνιδιού!

Στο νέο video που ανέβηκε στο YouTube κανάλι της σειράς, βλέπουμε τα δύο νέα οχήματα του Andromeda. Το πρώτο λέγεται "Tempest" και, ουσιαστικά, παίρνει την θέση του Normandy, του οχήματος που υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Το Tempest, αν και πολύ γρήγορο, θα είναι αρκετά αδύναμο στον τομέα των όπλων αλλά και της θωράκισης. Το δεύτερο όχημα που βλέπουμε στο παρακάτω video είναι το "Nomad". Είναι ένα όχημα παντός εδάφους, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξερευνήσετε τους πλανήτες που θα επισκέπτεστε, όπως και να το βάφετε, αναλόγως πού βρίσκεστε. Επίσης, μπορούμε να δούμε και τα mining drones που θα βρίσκονται πάνω στο όχημα, τα οποία θα βγάζουν τα ορυκτά του κάθε πλανήτη, για να τα χρησιμοποιείτε εσείς στη συνέχεια. Δείτε το video!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2017 19:12 #192482 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Καλύτερο το σεξ σύμφωνα με τον παραγωγό


Ο Mike Gamble, παραγωγός του Mass Effect: Andromeda, δήλωσε στο Twitter ότι "το σεξ στο Mass Effect: Andromeda θα είναι πολύ καλό και με πολλά άτομα".

Η σχετική ερώτηση έγινε από την Kristine Steimer, μία fan της σειράς, μέσω Twitter, που ρώτησε "Με πόσους θα μπορεί αν πάει ο χαρακτήρας της".

Για να δούμε λοιπόν αν οι ερωτικές σκηνές του Mass Effect: Andromeda θα είναι πιο τολμηρές και πικάντικες σε σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2017 21:54 #192542 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Crafting system

Πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mass Effect: Andromeda και η BioWare συνεχώς δημοσιεύει πληροφορίες για το παιχνίδι στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Οι τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από τον Ian Frazier, lead designer του παιχνιδιού, στο twitter, μας ενημερώνουν ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάζουν όπλα μέσω του crafting system που θα διαθέτει το παιχνίδι. Υπόψη ότι το σύστημα θα είναι διαφορετικό από το crafting system του Dragon Age Inguisition. Ο Frazier ανέφερε ορισμένες επιπλέον λεπτομέρειες για το crafting. Συγκεκριμένα, θα έχετε την δυνατότητα να ονομάσετε οποιοδήποτε όπλο στο παιχνίδι και μας έδωσε το παράδειγμα του Krogan-style hammer στο οποίο πρότεινε ως ονομασία το GRABTHAR’S HAMMER πράμα που έκανε τους fans να αναρωτιούνται άμα τα όπλα κοντινής απόστασης θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στο οπλοστάσιο του χαρακτήρα.

Επιπλέον στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς υπήρχε η δυνατότητα να χειριστεί ο χαρακτήρας όπλα κοντινής απόστασης στο multiplayer, αλλά στο campaign υπήρχε μόνο η δυνατότητα επιλογής και χειρισμού ενός όπλου κοντινής απόστασης, του Omni Blade. Στο πολυαναμενόμενο Mass Effect: Andromeda, θα υπάρχει το όπλο Omni Blade και επίσης θα έχετε την δυνατότητα να το βελτιώσετε, ενώ για τα όπλα κοντινής απόστασης θα δίνονται και άλλες επιπρόσθετες δυνατότητες. Ακόμα ο game designer Justin Perez, σύμφωνα με δημοσίευσή του στο twitter, μας έδωσε κάποια παραδείγματα ονομασιών που έδωσε σε κάποια όπλα του παιχνιδιού. Ονόμασε ένα Assault-rifle Fast και ένα Sniper-rifle Furious.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2017 16:58 #192904 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Mass Effect: Andromeda Trial


Παίξτε το πλήρες παιχνίδι για 10 ώρες.

Η Electronic Arts θα επιτρέψει σε όλους τους κατόχους EA Access (Xbox One) και Origin Access (PC) να παίξουν το Mass Effect: Andromeda για 10 ώρες.

Στο διάστημα αυτό θα έχετε πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο του παιχνιδιού, συνεπώς θα πρέπει να δράσετε...όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η trial έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε Xbox Live και Origin στις 16 Μαρτίου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jan 2017 22:11 #193040 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Cinematic trailer

Σήμερα παρουσιάστηκε νέο cinematic trailer για το Mass Effect: Andromeda.

Δείτε το παρακάτω καθώς θα πάρετε μια πρώτη γεύση από το voice acting του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2017 09:52 #193414 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το τηλεκατευθυνόμενο όχημα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τηλεκατευθυνόμενο RC Nomad.

Η κατασκευή του αποτελείται από πλαστικό και μέταλλο, διαθέτει έξι τηλεκατευθυνόμενες ρόδες, ενώ ξεχωρίζει ο LED φωτισμός του στο πίσω μέρος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2017 09:38 #193756 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τέλος το Paragon/Renegade


Η BioWare ανακοίνωσε ότι το σύστημα Paragon/Renegade που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα από την σειρά δεν θα συνεχιστεί στο Mass Effect: Andromeda, όπως και τα εναλλακτικά φινάλε.

Την δήλωση έκανε ο Mac Walters, Creative Director της BioWare, ο οποίος πρόσθεσε ότι το σύστημα morality (ηθικού) θα είναι διαφορετικό. Δεν θα εξετάζεται πλέον το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με κάποιον NPC χαρακτήρα, διότι έτσι θα είναι προφανές το που θα καταλήξετε (σε Paragon ή Renegade). Επίσης, το σύστημα αυτό προϋπήρχε στα τρία Mass Effect, στην περίοδο όπου πρωταγωνιστής ήταν ο John Shepard, σε αντίθεση με το Mass Effect: Andromeda.

Παράλληλα, η BioWare πρόσθεσε τέσσερις τόνους φωνής, με τους οποίους θα μπορείτε να μιλάτε στους διαλόγους σας, ώστε να εκφράζετε καλύτερα τα λεγόμενα του χαρακτήρα σας.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2017 16:54 - 14 Feb 2017 16:55 #193809 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέα screenshots

Ο γνωστός insider της βιομηχανίας των video games shinobi602 έδωσε στη δημοσιότητα μερικά νέα screenshots από το επερχόμενο Mass Effect Andromeda. Τα screenshots -στα οποία βλέπουμε κατά κύριο λόγο τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού- μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:






Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2017 23:20 #193933 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gameplay Series #1: Combat

Η Electronic Arts ξεκίνησε μια σειρά από βίντεο για το Mass Effect Andromeda με την ονομασία "Gameplay Series". Το πρώτο εξ αυτών αφορά το σύστημα μάχης.

Όπως θα παρατηρήσετε, το gameplay video περιέχει πλάνα από την τελική έκδοση του παιχνιδιού, με το HUD και διάφορα μενού. Περιλαμβάνει τα όπλα και τα skills. Θα υπάρχουν περισσότερα σημεία κάλυψης από ποτέ, όπως για παράδειγμα ακόμα και πίσω από το όχημά σας. Στα όπλα συναντάμε τέσσερα είδη και συγκεκριμένα pistols, shotguns, sniper rifles και assault rifles, ενώ για πρώτη φορά έχετε και melee όπλα. Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά στα classes. Χρησιμοποιείτε όποιο όπλο θέλετε. Επίσης, θα υπάρχουν τριών ειδών σφαίρες. Οι κλασικές, αυτές των beam weapons τα οποία πετούν λέιζερ και ξαναγεμίζουν (δεν ξεμένετε από σφαίρες) και όπλα plasma.

Στα skills συναντάμε πιο μεγάλη ποικιλία από ποτέ. Οι ονομασίες όπως Overload, Tactical Cloak, Assault Turret, Cryo Bream, Flamethrower και άλλες που αφορούν παλιά και νέα skills δίνουν μια σαφή εικόνα του τι αναμένουμε. Θα μπορείτε να αναπτύξετε και τα skills που αφορούν την χρήση συγκεκριμένων όπλων. Τα tech trees των skills που είδαμε αφορούσαν Tech και Combat.

Εντύπωση προκαλούν τα biotics, με τα οποία προκαλείτε μαζική ζημιά στους εχθρούς σας, από AoE damage μέχρι και το να τους αρπάξετε με τηλεκίνηση και να τους ρίξετε σε άλλους. Θα υπάρχει ακόμη ουσιαστική χρήση stealth, mini bosses, ασπίδες και resistances στους εχθρούς, εντολές στην ομάδα σας και γενικά όλα τα γνώριμα καλούδια που χαρακτηρίζουν το gameplay της σειράς.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification