Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Diablo 4

02 Jun 2023 02:22 #271355 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Blizzard: "Την ημέρα κυκλοφορίας του Diablo 4 μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στους servers"




Θεωρεί ότι έχει προετοιμαστεί όσο μπορεί.

Ο Rod Fergusson, General Manager του Diablo 4, δήλωσε ότι, παρά το γεγονός ότι είναι προετοιμασμένος, "ποτέ μην λες ποτέ" όταν πρόκειται για την σταθερότητα ενός server.

Την ημέρα κυκλοφορίας του Diablo 4 η Blizzard αναμένει ότι εκατομμύρια gamers μπορεί να προσπαθήσουν να συνδεθούν, άρα θα πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για lag και άλλα θέματα στους servers. Ο Fergusson δήλωσε: "Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε για να είναι η ημέρα κυκλοφορίας όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Και νιώθουμε καλά με εκεί όπου βρισκόμαστε. Έχουμε κάνει τη δουλειά, έχουμε κάνει πολλές δοκιμές, και έτσι είμαστε προετοιμασμένοι. Αλλά ξέρετε, ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα την πρώτη μέρα, αλλά οι ελπίδες μας είναι ότι, όπως κάναμε εκείνα τα Σαββατοκύριακα, μαθαίνουμε και προσαρμοζόμαστε".

Η Blizzard πραγματοποίησε μια δεύτερη open beta, με την ονομασία "Server Slam" στις 12-14 Μαΐου για όλους σε PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 για να προσπαθήσει να "σπάσει" τους servers. Αυτή η beta βοήθησε την εταιρεία να προετοιμαστεί για τη μελλοντική κυκλοφορία του παιχνιδιού.



Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2023 11:03 #271370 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Οι κάτοχοι του Diablo 4 σε PS5 και PS4 δεν μπορούν να το κατεβάσουν




Λόγω error στο PSN.

Η Blizzard λογάριαζε...χωρίς το PlayStation Network στο λανσάρισμα του Diablo 4.

Κανονικά όσοι έχουν κάνει pre-order το Diablo 4 θα έπρεπε να μπορούν να παίξουν από τις 2 Ιουνίου. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους κατόχους PS5 και PS5, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι. Βλέπουν ένα error message: "Δεν είναι δυνατή η εύρεση έγκυρης άδειας χρήσης για το Diablo 4".

Η Blizzard αναγνώρισε το πρόβλημα μέσω του επίσημου Forum της γράφοντας: "Βλέπουμε αναφορές σχετικά με τους χρήστες του PlayStation που αντιμετωπίζουν σφάλματα Invalid License. Η ομάδα εξετάζει αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή και θα saw ενημερώσει μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες."

Oρισμένοι παίκτες είπαν ότι ξοδεύουν επιπλέον χρήματα για να αποκτήσουν πρόσβαση. Ουσιαστικά, η πραγματοποίηση μιας αγοράς ενεργοποιεί την κονσόλα σας να «θυμηθεί» μια έγκυρη άδεια χρήσης, επιτρέποντάς σας να τρέξετε το Diablo 4. Δηλαδή μπορούν να το παίξουν νωρίτερα όσοι το πληρώσουν...διπλό!



Οι παίκτες στο φόρουμ της Blizzard έχουν δοκιμάσει αυτήν τη μέθοδο τόσο αγοράζοντας ένα άλλο παιχνίδι στο PSN όσο και απλώς κατεβάζοντας ένα τυχαίο δωρεάν παιχνίδι. Ευτυχώς και οι δύο μέθοδοι έχουν επιτυχία. Αυτή η λύση υποδηλώνει ότι το σφάλμα μπορεί να είναι πρόβλημα του PlayStation Network και όχι της Blizzard, αλλά εξακολουθεί να είναι θέμα για τους fans που θέλουν να μπουν στον κόσμο του Diablo 4. Επίσης το πρόβλημα εντοπίζεται σίγουρα στην Αμερική αλλά δεν γνωρίζουμε αν ισχύει το ίδιο και για την Ευρώπη.

Το Forum της Blizzard είναι γεμάτο από παίκτες που απαιτούν επιστροφή χρημάτων, ειδικά αφού έχουν πληρώσει για early access.

Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει επίσημα για όλους στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε τι δήλωσε η Blizzard για τα προβλήματα στους servers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2023 11:06 #271380 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Bug στο Diablo 4 κλωνοποιεί ένα boss αμέτρητες φορές!




Φανταστείτε να παίζετε στο Hardcore mode!

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο για όσους έχουν κάνει pre-order και κυκλοφορεί επίσημα στις 6 Ιουνίου. Ένα bug ωστόσο ίσως προκαλέσει πανικό σε όσους παίζουν στο Hardcore mode γιατί εξαιτίας του μπορεί να χάσουν τον χαρακτήρα τους για πάντα!

Στην περιοχή Scosglen του παιχνιδιού υπάρχει ένα side quest που ονομάζεται "Stolen Artifice". Φαινομενικά δείχνει απλό, όμως στο τέλος του dungeon σας περιμένει ένα  boss που λέγεται Darcel. Το bug είναι ότι το boss κλωνοποιείται, σχεδόν αμέτρητες φορές, κάτι που σημαίνει ότι ο χαρακτήρα σας μπορεί να πεθάνει!

Δείτε το σχετικό βίντεο.



Στο YouTube και στο Reddit χρήστες κοινοποιούν βίντεο που δείχνουν ότι το boss κλωνοποιείται πάνω από 20 φορές και μάλιστα οι κλώνοι του είναι το ίδιο ισχυροί με το αρχικό boss. Ένας gamer είδε...καμιά 200αριά bosses μπροστά του!

Η Blizzard έχει ενημερωθεί για το θέμα αφού οι χρήστες το έγραψαν και στο Forum της .

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε το πρόβλημα που έχουν οι κάτοχοι PS5 και PS4 με το download του παιχνιδιού (σ.σ. ευτυχώς είδαμε ότι συμβαίνει κυρίως στην Αμερική).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2023 11:52 #271383 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Επίσημα ρούχα Diablo IV




Οι τιμές κυμαίνονται στα 28 - 67 ευρώ.

Η Blizzard σε συνεργασία με την Insert Coin δημιούργησε μία σειρά από ρούχα για το Diablo 4.

Τα διαθέσιμα ρούχα είναι 4. Μία μακρυμάνικη μπλούζα κοστίζει 29 ευρώ. Παντελόνι πιτζάμα 34 ευρώ. Φούτερ με κουκούλα (Hoodie) με την Lilith στην πλάτη έχει 53 ευρώ και τέλος Varsity Jacket στα 67 ευρώ.

Δείτε εδώ την συλλογή .

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε για το Diablo 4 bug που κλωνοποιεί ένα boss αμέτρητες φορές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2023 13:19 #271419 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Το Diablo 5 θα αργήσει, η Blizzard ετοιμάζει Diablo 4 expansions




Δείτε με ποια σειρά θα κυκλοφορήσουν σε σχέση με τις seasons.

Το Diablo 5 θα αργήσει πολύ, αλλά μέχρι τότε η Blizzard ετοιμάζει δύο expansions για το Diablo 4.

Μόλις η Blizzard αφαίρεσε το Auction House από το Diablo 3 και προσάρμοσε τα drop rates εντός του παιχνιδιού, η γνώμη των fans για το παιχνίδι άλλαξε. Δυστυχώς, το RPG δεν είχε ποτέ το περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία που του άξιζε.

Αυτό είναι κάτι που η Blizzard ελπίζει να διορθώσει με το Diablo 4 και έχει ήδη ένα σχέδιο για τις νέες σεασονσ, καθώς και για τα expansions. Σε μια συνέντευξη στο Kinda Funny Games, ο General Manager Rod Fergusson, επιβεβαίωσε ότι το στούντιο εργάζεται ήδη σε δύο expansions για το Diablo 4. Όλα αυτά εκτός από το seasonal content/

O Ferguson δήλωσε: "Πρέπει να αναπτύσσουμε τα πράγματα παράλληλα. Πρόκειται να κυκλοφορήσουμε το βασικό παιχνίδι, τελειώνουμε την 1η σεζόν, εργαζόμαστε στη δεύτερη σεζόν, εργαζόμαστε στο Expansion 1, ξεκινάμε το Expansion 2 - όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή".



Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Blizzard μίλησε για περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του Diablo 4 πέρα από τις seasons. Κάθε σεζόν που θα διαρκέσει περίπου ένα τέταρτο του έτους, για να δώσει στους casual παίκτες την ευκαιρία να καλύψουν την διαφορά.

Το είδος του περιεχομένου που περιλαμβάνεται σε κάθε season, ωστόσο, παραμένει το μεγαλύτερο μυστήριο. Τούτου λεχθέντος, ο Fergusson αποκάλυψε ότι κάθε σεζόν θα φέρνει νέο αφηγηματικό περιεχόμενο που θα εξελίσσει την ιστορία και θα εισάγει τους παίκτες στους νέους μηχανισμούς κάθε σεζόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jun 2023 13:19 #271421 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Diablo 4: Glitches σκοτώνουν τους χαρακτήρες παικτών στο Hardcore mode!




Δεκάδες ώρες πάνε χαμένες.

Το Diablo 4 κυκλοφόρησε για όσους το προπαρήγγειλαν και έχουν early access και η κούρσα για το ποιοι θα είναι οι πρώτοι χίλιοι που θα φτάσουν στο Level 100 σε Hardcore mode ξεκίνησε.

Στο Hardcore mode βέβαια ο χαρακτήρας σας μπορεί να πεθάνει. Υπάρχει για παράδειγμα glitch που κλωνοποιεί ένα boss αμέτρητες φορές! Όμως τα θέματα δεν σταματούν εδώ. Η Blizzard είναι απρόσεκτη και υπάρχουν glitches μέσα στο παιχνίδι με τα οποία μπορεί να πεθάνετε...χωρίς να φταίτε!

Εδώ ο Max Smith (nickname Maximum), ιδιοκτήτης της ομάδας eSports Team Liquid, έχασε την Sorceress του στο Hardcore mode στο 18ο level από ένα glitch με το οποίο η ηρωίδα...απλά πάγωσε. Μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο potions. Τελικά έκλεισε το παιχνίδι με Alt + F4 κι όταν επέστρεψε σε αυτό είδε ότι η ηρωίδα του είχε πεθάνει.


Dying to a bug after 18 hours of play is brutal. Pretty sure can relevel and still get top 1000 but dont really wanna put the time in just for something like this to happen again like what happened to me or exile. pic.twitter.com/oil2tiihRR

— Liquid | Maximum (@maximum) June 2, 2023

Ο Path of Exile speedrunner και pro παίκτης στο WoW Imexile είχε ένα άλλο θέμα. Του έτυχε ένα περίεργο dot damage με το οποίο η ζωή της sorceress του έπεφτε διαρκώς και δεν μπορούσε να σταματήσει το πρόβλημα. Τελικά έκανε και αυτός Exit και γύρισε βρίσκοντας την ηρωίδα του...νεκρή.

Η Blizzard θα έπρεπε να έχει διορθώσει προβλήματα σαν αυτά. Ειδικά όταν έχεις Hardcore mode σε παιχνίδι τότε το να το κυκλοφορείς σωστά...επιβάλλεται!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2023 00:52 #271426 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Στο Diablo 4 τα άλογα τρέχουν πιο γρήγορα ανάλογα με την απόσταση του κέρσορα του mouse από τον χαρακτήρα




Κάποιοι άργησαν να το καταλάβουν.

Στο Diablo 4 τα άλογα ( mounts ) τρέχουν πιο γρήγορα όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση του κέρσορα του mouse από τον χαρακτήρα σας.

Την λεπτομέρεια αυτή δεν την γνώριζαν όλοι οι παίκτες οπότε αν παίζετε σε PC καλό είναι να το γνωρίζετε από τώρα για να κερδίσετε χρόνο! Το θέμα συζητιέται πολύ στο Reddit, ειδικά από παίκτες που έχασαν...κάτι ωρίτσες με το να έχουν τον κέρσορα του mouse κοντά στον χαρακτήρα τους.

PSA: Horse speed is relevant to cursor distance from character (PC)
by u/FloridaMan156 in diablo4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2023 00:52 #271427 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Ο πρώτος που έφτασε το Level 100 στο Normal mode



Για την ιστορία, ο Rob2628 είναι ο πρώτος παίκτης στον κόσμο που έφτασε στο Level 100 αλλά σε Normal mode, δηλαδή με respawns. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι Draelin, rengar666, KlapopjeKOP και Willemh.


Για την ιστορία, ο cArn_ παίζει κυρίως το RPG Path of Exile. Το Diablo 4 έχει φέτος κάποιου είδους διακλάδωση στα skills, που είναι μια πιο απλοποιημένη μορφή του Path of Exile. Συνεπώς η όλη εξοικείωση του παίκτη με τα RPG skills σίγουρα έπαιξε ρόλο.

Δείτε πως να τρέχετε πιο γρήγορα με τα άλογα του Diablo 4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2023 00:52 #271428 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Diablo 4
Το Diablo 4 κυκλοφόρησε και οι servers κολλάνε και πετάνε errors




Πολλοί gamers δεν μπορούν να κάνουν login.

Το Diablo 4 κυκλοφόρησε και επίσημα και αρκετοί servers κολλάνε.

Σήμερα 6/6 το παιχνίδι κυκλοφορεί για όλο τον κόσμο. Αρκετοί gamers είχαν προβλήματα. Έβλεπαν ένα μήνυμα "Game start pending". Η Blizzard είπε ότι διόρθωσε τα περισσότερα τεχνικά θέματα, αλλά μετά άρχισε να εμφανίζεται ένα νέο error: 300008.

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έφαγαν logout ενώ έπαιζαν. Ελπίζουμε μόνο να μην είχαν γύρω τους εχθρούς σε κανένα Hardcore mode γιατί έτσι κινδυνεύουν να χάσουν τον χαρακτήρα τους αναίτια! Άλλωστε το παιχνίδι είναι always online.

Όσο για την αναμονή μέχρι να συνδεθείτε στους servers, αυτή σύμφωνα με το PC Gamer κυμαίνεται στα 15-30 λεπτά και αλλάζει πάντα ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Όλα αυτά θυμίζουν λίγο το Error 37 στο Diablo 3, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Δείτε ποιος gamer έφτασε 1ος το Level 100 σε Hardcore mode, το πρώτο 24ωρο που οι servers δεν είχαν τόση πολύ κίνηση (μάγκας). Θα λάβει ένα άγαλμα από την Blizzard.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2023 14:12 #271436 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Έχω αναλάβει το review του DIABLO IV(Ps5 Version) το οποίο για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε από τους δημιουργήθηκε από την Blizzard Entertainment και κυκλοφόρησε στις κονσόλες PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox one και PC(windows).
Προσωπικά με εντυπωσίασε πολύ το opening cinematic του παιχνιδιού το οποίο ενώ το είχα ξαναδεί στη διαφήμιση αλλά και στο demo του παιχνιδιού δεν έπαψε να μου αρέσει. Πολύ απλά η Blizzard στα καλύτερά της. Το παιχνίδι έχει δεν έχει μεγάλο Character creation menu που θα περίμενε κανείς στο 2023 όμως δεν είναι κάτι το κακό. Το gameplay κρατά τον πυρήνα των παιχνιδιών παρόμοιο με μικρο-αλλαγές και προσαρμογές με βάση feedback. Στο Playstation 5 το παιχνίδι δεν έχει προβλήματα πέρα από το γεγονός πως σε περιοχές hub worlds όταν μπαίνεις βγαίνεις υπάρχει ένα latency issue που δημιουργείτε. Δύο προσωπικά παράπονα που έχω είναι το γεγονός πως το παιχνίδι δεν έχει καθόλου offline mode άρα πάντα χρειάζεται σύνδεση στο Internet και δεύτερο πως ακόμα και για Local Co-op χρειάζεται verified battle net account και μόνο δύο παίκτες μπορούν να παίξουν ενώ παλιά ήταν τέσσερις. Πιστεύω πως πρέπει να αναφέρω το γεγονός πως δεν είχα κανένα θέμα με τους servers καθώς μπαίνω στο παιχνίδι εντός 10-20 δευτερολέπτων.
Παρόλα αυτά, ο κόσμος του Diablo Iv είναι μεγάλος και θέλω να ανακαλύψω το τέλος της πλοκής, πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ο Sorcerer μου και τι με περιμένει αφού τελειώσει το main campaign.
Εσείς τι πιστεύετε για το Diablo IV;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification