Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rust

29 Mar 2021 02:46 - 29 Mar 2021 02:47 #248516 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Με αυτό το gameplay που είδα στο τελευταίο βίντεο και τη δυνατότητα  poker που έχει  μάλλον θα το δοκιμάσω στο Playstation 4. Είναι και open world και πιστεύω θα μου αρέσει πολύ και με τα Survival στοιχεία. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2022 20:30 #260099 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Rust
To Rust έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα




Το multiplayer survival game έγινε εξαιρετικά δημοφιλές το 2021. 

H εταιρεία ανάπτυξης Facepunch αποκάλυψε στην ανακοίνωση απολογισμού του 2021 ότι εκτός από την πώληση 12.481.079 αντιγράφων του παιχνιδιού, έχουν επίσης πουληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο πακέτα DLC .

Ο δεύτερος αριθμός είναι ίσως μικρός, δεδομένου του αριθμού των παικτών που επένδυσαν χρόνο στην απλή έκδοση του Rust.  Ακόμα, το Rust μετρά 400000 χρήστες στον αντίστοιχο discord server . Ο απολογισμός του 2021 αποκάλυψε επίσης ότι η ομάδα έχει κάνει ban πάνω από 600.000 λογαριασμούς από το Rust και ότι το survival game ξεπέρασε τις 1,37 εκατομμύρια προβολές στο Twitch. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερες από 300 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης και 1,3 δισεκατομμύρια συνολικές προβολές στο Twitch.



Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε στο Steam: "Το 2021 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τo Rust από όλες σχεδόν τις απόψεις. Mετά από οκτώ χρόνια συνεχούς development , το Rust ολοένα και δυναμώνει. Το 2021 το Rust έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στο Twitch, είδαμε ρεκόρ αριθμού παικτών, κυκλοφόρησε το Voice Props DLC Pack, καθώς και αποστολές, εμπορικά τρένα, υποβρύχια εργαστήρια, χειρονομίες, υποβρύχια, MLRS και πολλά άλλα." Όσο για το τι επιφυλάσσει το 2022, η Facepunch μοιράστηκε μερικές εικόνες από το επερχόμενο Arctic Monument του Rust, οι οποίες μεταξύ άλλων απεικονίζουν μία πολική αρκούδα. Το Arctic Monument θα κυκλοφορήσει "στο πολύ εγγύς μέλλον", ενώ "ένα σωρό αλλαγές Quality of Life" έρχονται τον επόμενο μήνα.

Αν και κυκλοφόρησε το 2013, το multiplayer survival game γνώρισε μια αναζωπύρωση πέρυσι, αφού μια ομάδα διάσημων streamers δημιούργησαν μαζί έναν private server. Οι streamers, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Shroud, Pokimane, Myth, XQc και άλλοι, είχαν όλοι διφορούμενες απόψεις και τρόπο παιξίματος στο Rust, με αποτέλεσμα τα βίντεό τους να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά, ενισχύοντας τη δημοτικότητα του Rust, το οποίο έφτασε το ρεκόρ των 244394 ταυτόχρονων χρηστών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification