Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Μπάσκετ: Γενική Συζήτηση

18 Nov 2020 13:22 #241300 by Βασίλης Φρίγκας
Στο επίσημο blog του στο site του ΕΣΑΚΕ απευθύνθηκε ο Βασίλης Μουράτος του Λαυρίου, στους πρόποδες της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας της Basket League.

Το μήνυμα του Βασίλη Μουράτου:

«Καλημέρα σε όλους!

Έχουμε σήμερα μπροστά μας το -εξ αναβολής- παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου θέλουμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή! Να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο -κακό για εμάς- παιχνίδι με τον Κολοσσό. Είναι ευκαιρία μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια να βρούμε τον απαιτούμενο ρυθμό που έχουμε χάσει και να να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στη Ρόδο.

Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ σε μια ακόμη αγωνιστική χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας τους αθλητές να αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση.



Κάθε μέρα που περνά πιστεύω ότι θα παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω πως η καλύτερη εικόνα μας θα μεταφραστεί και σε νίκες ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Λαυρίου που βρίσκεται στο πλευρό μας!».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 13:24 #241301 by Βασίλης Φρίγκας
Euroleague: Ο Baldwin το κάρφωμα της βραδιάς
Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού σμπαράλιασε την άμυνα της Efes

O Wade Baldwin ήταν εξαιρετικός κατά τη χθεσινή αναμέτρηση της Bayern με την Efes Anadolu στην Τουρκία, και ο κομβικότερος παράγοντας της νίκης των Γερμανών (74-71), μετρώντας 15 πόντους και 11 ασίστ, επίδοση που αποτελεί και το career high του στην Euroleague.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε και το κάρφωμα της βραδιάς, αφού σμπαράλιασε την άμυνα και το καλάθι των γηπεδούχων με μαεστρία!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 13:25 #241302 by Βασίλης Φρίγκας
Χθες, η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα μια νίκη στο φετινό Basketball Champions' League, αυτή τη φορά επί της γαλλικής Cholet, με 83-81 στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας τις 3 στη διοργάνωση.

Σήμερα, η επίσημη αρχή της «Ένωσης» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube την παρακάμερα του αγώνα, με στιγμιότυπα που δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός της κάλυψης της αναμέτρησης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 13:26 #241303 by Βασίλης Φρίγκας
Η τρομακτική εμφάνιση του MIke James στο Κάουνας!

O Mike James ήταν τρομακτικός στον εκτός έδρας αγώνα της CSKA Moscow με τη Zalgiris, όπου, με 27 ολόκληρους πόντους από κοινού με 5 τελικές πάσες, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 87-78, αποδεικνύοντας πως η προσωρινή αποπομπή του από τον ρώσικο σύλλογο θεωρείται λήξασα.

Σήμερα, η Euroleague μας παρουσιάζει τις κορυφαίες φάσεις του Αμερικάνου guard από το- πραγματικά απολαυστικό- one man show του!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 13:27 #241304 by Βασίλης Φρίγκας
Μεσολόγγι ΒΑΧΙ: Η ανακοίνωση για τους δημοσιογράφους κόντρα στην ΑΕΚ
Όπως ανακοίνωσε η ομάδα μέσω των social media της

Ανακοίνωση για τους δημοσιογράφους που θέλουν να παρευρεθούν στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (21/11) ανάμεσα στο Μεσολόγγι ΒΑΧΙ και την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της Basket League εξέδωσαν οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με τη δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη του αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 21/11, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μέχρι την Πέμπτη 19/11, 20:00 αιτήσεις στο:
marketing@trikoupisbc.gr»

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 13:28 #241305 by Βασίλης Φρίγκας
Ο Ολυμπιακός δεν θα πάιξει τελικά αυτή την εβδομάδα με την αρμάδα του Σάρας,την πανάκριβη Μπαρτσελόνα,καθώς χτυπήθηκε και αυτός από την πανδημία. Ασφαλώς όμως θα την βρει μπροστά του. Ο λόγος του άρθρου ξεκίνησε με αφορμή το ματς με την Ελληνική ομάδα αλλά και επειδή η μετακίνηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πάγκο των "μπλάου γκράνα" ήταν το γεγονός του καλοκαιριού.Πόσο δε μάλλον για τους Έλληνες μπασκετόφιλους και λόγω της μεταγραφής στην Μπάρτσα του Νικ Καλάθη.

Η αρχή ήταν λίγο δύσκολη για τον Σάρας και όσοι τον αμφισβητούν ότι είναι μαζί με τον Ομπράντοβιτς οι κορυφαίοι αυτή την περίοδο προπονητές της Ευρώπης λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει δουλέψει σε μεγάλη ομάδα,χαμογέλασαν σαρδώνια. Η Μπάρτσα όμως μετά το μουδιασμένο ξεκινημά της, άρχισε να ρολάρει και μάλιστα παίζει τρομερό μπάσκετ. Μπορεί στην Ισπανία να έχανε και με 20π από την Μούρθια με τον Σάρας να είναι σε έξαλλη κατάσταση με τους παίκτες του,αλλά στην Ισπανία δεν αποτελέι έκπληξη αυτό. Ο Μίρτοτιτς των 7εκ έχασε κάποια ματς με τον ιό που η Μπάρτσα κατάφερε να μην έχει απώλειες ουσιαστικά και να τον ελέγξει.

Ο Σάρας ήταν από τους πρώτους που διαγνώστηκε θετικός και δεν ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη που καταγράφεται και η μοναδική ήττα της ομάδας του από την Ζενίτ. Η Μπαρτσελόνα αν και Ισπανική ομάδα και αν και κλασική εκπρόσωπος του γρήγορου μπάσκετ και του επιθετικού,άλλαξε εικόνα,στιλ,μοντελο,φιλοσοφία. Ο Σάρας από την Ζάλγκιρις είχε δείξει ότι θα είναι προπονητής που θέλει να επεμβαίνει σε κάθε φάση του παιχνιδιού! Θέλει κάθε επίθεση να είναι διαβασμένη,μπασκετική,κάθε παίκτης να έχει συγκεκριμένους ρόλους και όλοι να έχουν να δώσουν από κάτι.

Το στοίχημα για τον Λιθουανό που είχε περάσει και αγαπηθεί από την Βαρκελώνη και αυτό τον βοήθησε στο να έχουν όλοι υπομονή,ήταν αν θα μπορέσει να κάνει όλα αυτά σε μια ομάδα που έχει μάθει να είναι η χαρά της επίθεσης,που έχει το πιο ακριβό ρόστερ όλων των εποχών και παίκτες με τεράστια προσωπικότητα που δεν είναι εύκολο να τους βάλεις σε καλούπια. Το ακόμα πιο δύσκολο για τον Σάρας ήταν να πείθει την νέα του ομάδα να πάιζει άμυνα! Παίκτες που τους ενδιαφέρει το σκοράρισμα και είναι ακριβοπληρωμένοι,να τα δίνουν όλα στην άμυνα!

Και όμως το πέτυχε! Η Μπάρτσα έχει άκουσον άκουσον την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα έχοντας ξεκινήσει με 7-1 και με παθητικό 70π μ.ο! Πάτησε εντός στο Κλασικο την Ρεάλ(48-27ημ!,79-72τ),την ΤΣΣΚΑ(76-66)και διέλυσε την Φενέρ(97-56). Μόνο με τον ΠΑΟ χρειάστηκε και τη τύχη να κερδίσει στην παράταση από -11(75-75κ.α). Προφανώς τον υποτίμησε ενώ ο ΠΑΟ έχει σκοράρει στην άμυνα της Μπάρτσα τους περισσότερους ποντους και περισσότερους από πανάκριβες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ,Ρεάλ,Φενέρ. Η Μπάρτσα εκτός έδρας έχει κερδίσει την Μπασκόνια 72-71 με ένα 11-0 στα τελευταία 5'(!)που δεν δέχθηκε πόντο! Με 71-66 πάλι με την άμυνα πέρασε από την δυνατή Βαλένθια,διελυσε 103-67 στο Βερολίνο την Άλμπα και έχασε 74-70 στην Ζενίτ σε θρίλερ!

Το εντυπωσιακό είναι το μοίρασμα στο σκοράρισμα των 83 πόντους στην επίθεση με τον Μίροτιτς να έχει 17 πόντους. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλο έχουν από 11 και κάτω με τον Καλάθη μόλις 7 πόντους! Κάτι σημαντικό και δεικτικό για το στιλ που παίζει η Μπάρτσα. Καλάθης και Χερτέλ ,δύο κορυφαίοι πόιντ γκαρντ που έχουν έφεση στο σκοράρισμα,έχουν μαζί 10 πόντους μόλις! Αυτό σημαίνει ότι ο Σάρας δεν θέλει να σκοράρουν αλλά να πασάρουν!

Μάλιστα παίκτες όπως ο σούπερ σκόρερ εποχής Χίγγινς στην ΤΣΣΚΑ έχει μπει σε άλλο ρόλο. Η Μπάρτσα σουτάρει με 40%(!) στο τρίποντο καθώς έχει τρομερό πάσινγκ γκέιμ με την περίφημη έξτρα πάσα εποχής Ζοτς! Και δεν σουταρει πολύ,μ.ο 22τρ το ματς. Ο Σάρας μοιράζει το χρόνο απόλυτα. Καθώς θέλει στο παρκέ παίκτες ρολίστες με έμφαση στην άμυνα.Ο Μίροτιτς παίζει 24'όπως και ο Χίγγινς και είναι αυτοί με τον περισσότερο χρόνο.Ο ρολίστας Σμιτς έχει 9π με 17'. Ο Οριόλα έχει 15',ο Μαρτίνεζ που δεν τον ξέραμε καν έχει 12'.Ακόμα και ο νεαρός επίσης Μπολμάρο παίζιε 7'!

Συνεπώς παίκτες που κανονικά σε ένα τόσο ακριβό ρόστερ θα είχαν θέση να ...κουνάνε την πετσέτα,έχουν συγκεκριμένους και σοβαρούς ρόλους στην αρμαδα του Σάρας που παίρνει απ όλους κάτι και τους έχει όλους ευχαριστημένους.Μετά από χρόνια πεταμένων δεκάδων εκατομμυρίων η Μπαρτσελόνα βρήκε τον προπονητή που δεν είχε,έβαλε αρχές,παίζει εξαιρετική άμυνα,διαβασμένο μπασκετ που μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστικό για το φιλοθεάμον κοινό της Ισπανίας και της Βαρκελώνης,αλλα μάλλον έτσι θα έρθουν οι τίτλοι!Και γι αυτό ο Γιασικεβίτσους έγινε μετά από παίκτης και ο αγαπημένος προπονητής των "μπλάου γκράνα"!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2020 13:38 #241311 by Βασίλης Φρίγκας
Κορονοϊός: Κρούσμα στην Tofas
Όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου από την ίδια την ομάδα

Η Τofas Bursa ανακοίνωσε πριν από λίγες στιγμές πως υπάρχει ένα θετικό στον κορονοϊό κρούσμα στα σπλάχνα της ομάδας της, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει την ταυτότητα του παίκτη.

Αυτή τη στιγμή, το άτομο αυτό είναι ασυμπτωματικό και έχει απομονωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2020 12:19 #241319 by Βασίλης Φρίγκας
Η Real μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τη Maccabi, ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε την... πελατειακή σχέση με την Armani και ο Peyton Siva έβαλε το σουτ της βραδιάς στο Βερολίνο.

Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν 2020-21 η Real Madrid έχει βρει πια για τα καλά το ρυθμό της. Στο πρώτο ματς της ημέρας για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, η "βασίλισσα" νίκησε πολύ εύκολα τη Maccabi Tel Aviv 79-63 και έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση. Αυτή ήταν επίσης η 6η σερί νίκη της Real επί της Maccabi και η 9η στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την "ομάδα του λαού", η οποία αγνοεί τη νίκη στη Μαδρίτη από τις 11/3/2010. Αξιο αναφοράς είναι ακόμα ότι ο Fakundo Campazzo μοίρασε 12 ασίστ, τέσσερις παραπάνω απ' ότι όλοι οι παίκτες της Maccabi μαζί (8)!

Το πιο συγκλονιστικό ματς της ημέρας έγινε στο Βερολίνο, εκεί όπου η ALBA ανέτρεψε διαφορά 13 πόντων στην τελευταία περίοδο και νίκησε τη Villeurbanne 76-75 χάρις σε τρίποντο του Peyton Siva 2,4'' πριν από τη λήξη. Ήταν πρώτη και μοναδική φορά σε ολόκληρο το παιχνίδι που προηγήθηκε η ομάδα του Reneses. Στράφι πήρε έτσι η και η... κτηνώδης εμφάνισης του ασταμάτητου Moustapha Fall, που έκανε φετινό ρεκόρ στο δείκτη αξιολόγησης με τις 42 μονάδες που συγκέντρωσε...



Η βραδιά έκλεισε με μία έκπληξη. Αν μπορεί να θεωρηθεί πια "έκπληξη" μία νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Armani Milano... Βλέπετε, μετά το αποψινό 79-87 στο Μιλάνο, η σερβική ομάδα μετράει 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με την Armani στην EuroLeague, με όλες τις αναμετρήσεις να έχουν διεξαχθεί την τελευταία 5ετία!

Διαβάστε εδω την ανασκόπηση της Τρίτης (17/11) για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 18/11

Real Madrid - Maccabi Tel Aviv 79-63
ALBA Berlin - Villeurbanne 76-75
Armani Milano - Crvena Zvezda 79-87
Barcelona - Ολυμπιακός αναβλήθηκε

Τρίτη 17/11

Zenit - Khimki 83-88
Anadolu Efes - Bayern 71-74
Zalgiris Kaunas - CSKA 78-87
Baskonia - Fenerbahce 86-68
Valencia - Παναθηναϊκός 95-83

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Barcelona 7-1 643-546
2. Bayern 7-2 714-672
3. CSKA 6-3 721-705
4. Ολυμπιακός 5-3 613-591
5. Valencia 5-3 653-631
6. Real Madrid 5-4 721-713
7. Zalgiris Kaunas 5-4 706-712
8. Anadolu Efes 4-4 632-633
9. Crvena Zvezda 4-5 674-675
10. Fenerbahce 4-5 646-679
11. Zenit 3-2 362-355
12. Armani Milano 3-3 470-472
13. Baskonia 3-4 555-530
14. Maccabi Tel Aviv 3-6 699-702
15. Παναθηναϊκός 2-5 549-561
16. ALBA Berlin 2-5 524-604
17. Khimki 2-6 614-657
18. Villeurbanne 1-6 494-552

* Εκκρεμούν (10) αγώνες που αναβλήθηκαν: Villeurbanne - Παναθηναϊκός (3η αγωνιστική, 1/12), Baskonia - Zenit (3η αγωνιστική, 23/11), Valencia - Zenit (4η αγωνιστική, 8/12), Zenit - Armani Milano (5η αγωνιστική), ALBA Berlin - Baskonia (5η αγωνιστική, 5/1), Anadolu Efes - Villeurbanne (5η αγωνιστική, 8/12), Zenit - Παναθηναϊκός (6η αγωνιστική, 17/2), Armani Milano - ALBA Berlin (6η αγωνιστική, 1/12), Khimki - Armani Milano (8η αγωνιστική, 8/12), Barcelona - Ολυμπιακός (9η αγωνιστική).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)

Πέμπτη 19/11

Khimki - Anadolu Efes (19:00)
Baskonia - Παναθηναϊκός (21:30)
Bayern - CSKA (21:30)

Παρασκευή 20/11

ALBA Berlin - Zenit (21:00)
Villeurbanne - Ολυμπιακός (αναβλήθηκε)
Armani Milano - Zalgiris Kaunas (21:45)
Barcelona - Crvena Zvezda (22:00)
Real Madrid - Fenerbahce (22:00)
Valencia - Maccabi Tel Aviv (22:00)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2020 12:21 #241320 by Βασίλης Φρίγκας
Ο άλλοτε διεθνής και σπουδαίος αθλητής για τη χώρα Λάζαρος Παπαδόπουλος βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε τον πατέρα του, Θεόδωρο.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχασε τον πατέρα του Θεόδωρο και βιώνει πλέον δύσκολες στιγμές. Ο άλλοτε διεθνής σέντερ έκανε ανάρτηση στα social media σχετικά με το γεγονός αυτό.

Ο "Λάζος" έλαβε μηνύματα συμπαράστασης τόσο από την ΚΑΕ Ηρακλής, όσο και από αυτή του Ολυμπιακού, στις δυο ομάδες που είχε αγωνιστεί άλλωστε.

Ο Ολυμπιακός ανέφερε σε μήνυμά του:

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου Λάζαρε Παπαδόπουλε για την απώλεια του πατέρα σου. Καλό του ταξίδι…»

Ο Ηρακλής ανέφερε σε ποστ που έκανε:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συλλυπείται τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για την απώλεια του πατέρα του. Λάζαρε κουράγιο σε σένα και στην οικογένεια σας, να είστε γεροί να τον θυμάστε!».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2020 11:34 #241348 by Βασίλης Φρίγκας
Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον κατήφορο και δεν σταματάει με τίποτα και οι ευθύνες βαραίνουν όλους στην ομάδα με πρώτο τον Γιώργο Βόβορα.

Μόνο οι φανέλες του Παναθηναϊκού θυμίζουν πια το ένδοξο παρελθόν και την τεράστια ιστορία της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον κατήφορο και δεν σταματάει με τίποτα και οι ευθύνες βαραίνουν όλους στην ομάδα με πρώτο τον Γιώργο Βόβορα. Το «τριφύλλι» έχει φτάσει τις 4 σερί ήττες, είναι στο 2-6 και έχει φτάσει σε ιστορικό χαμηλό.

Ο προπονητής του τριφυλλιού δεν φταίει βέβαια, για όλα. Η ομάδα είναι στην πιο δύσκολη και παράξενη εποχή της. Είναι σε ένα κόσμο που δεν έχει ξαναζήσει από την στιγμή που οι αείμνηστοι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος πήραν τγα ηνία.



Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου άλλαξε τα πάντα. Η ομάδα αναγκάστηκε να ζει πια με πολύ χαμηλό μπάτζετ και κατέβασε τον πήχη τόσο κάτω, όσο δεν πάει.



Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η εικόνα που έχει είναι η εικόνα που της αρμόζει. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα λαμπερά ρόστερ των χρυσών στιγμών της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η ομάδα δίκαια είναι στο 2-6 και έχει αυτή την κάκιστη εικόνα.

Στον σχεδιασμό έγιναν λάθη με πρώτο αυτό του πλέι μέικερ. Εντάξει, δεν είπαμε να βρει ο Παναθηναϊκός αμέσως έναν νέο Καλάθη, αλλά το να έχει αλλάξει 3 πλέι μέικερ ως τώρα (πρώτα ήταν ο Jackson, μετά ο Sykes και τώρα ο Mack), κάτι δείχνει.

Επίσης, ο Sant-Roos δεν είναι πόιντ γκαρντ. Το ξαναλέμε. Δεν είναι πόιντ γκαρντ! Είναι ένας φιλότιμος παίκτης, που βλέπει γήπεδο, αλλά είναι κακός χειριστής της μπάλας, είναι κακός σουτέρ και παρασύρεται όταν τον παίζουν under και επιμένει να σουτάρει. Ο Κουβανός μπορεί να παίξει καλύτερα στο «3», είναι εξολοθρευτής στην άμυνα, μπορεί να κάνει πολλές δουλειές και είναι άδικο να καίγεται στο «1».



Ο Mack μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά ο Βόβορας δεν τον εμπιστεύεται ακόμα και επιμένει στον Sant-Roos.



Από την άλλη η ομάδα παίζει άμυνα με τα μάτια και αυτό είναι ευθύνη του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες για να μπορέσει να παίξει κάποιας μορφής καλή άμυνα.

Εχει τους ψηλούς για hedge out (πλην Παπαγιάννη) και αλλαγές.

Στους κοντούς υπάρχει θέμα, καθώς ο Nedovic δεν έχει την άμυνα στα καλά χαρτιά του, ο Foster έχει εξαφανιστεί τελευταία. Από την άλλη όμως, ο Mack μπορεί να δώσει λύσεις μαζί με τον Sant-Roos πάνω στα αντίπαλα γκαρντ.

Ευθύνη του Βόβορα είναι και οι κακές επιλογές στην επίθεση. Η ομάδα παίζει… μονόπαντα. Δεν απειλεί με πικ ‘εν ρολ, δεν τρέχει (εδώ είναι θέμα της έλλειψης «άσου»), κολλάει στην επίθεση, πάει σε σετ παιχνίδι και αποσυντονίζεται.

Μέσα σε όλα είναι και τα πολλά και παιδικά λάθη, που κάνει συνέχεια η ομάδα. Αυτό δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης και το πιο κακό ειναι ότι δείχνει έλλειψη αυτοματισμών ακι χημείας. Και αυτό ειναι φυσικά ευθύνη του πράσινου κόουτς.

Ο Βόβορας είναι ένας προπονητής με τεράστιες προοπτικές. Κλήθηκε να αναλάβει ένα δύσκολο έργο σε μια κακή συγκυρία. Έχει το ταλέντο να στρώσει την ομάδα. Μέχρι τώρα όμως, δεν τα έχει καταφέρει...



Και το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει να αλλάζει τελευταία. Κι αν συνεχίσει έτσι, ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος…

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification