Όροι χρήσης του site

13 Nov 2005 13:52 - 13 Aug 2015 02:52 #5324 by GameWorld
Καλώς ήρθατε στο GameWorld.gr.

Χρήσιμα Links
- Πληροφορίες για το site .
- Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας ως συντάκτης ή με κάποια άλλη ιδιότητα κάντε κλικ εδώ .

Σχετικά με τους κανόνες
Πέρα από τα σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum χρησιμεύει για εκτενέστατη ανταλλαγή απόψεων, επίλυση αποριών, εύρεση φίλων για online games κ.ο.κ. Δείτε κάποια σημαντικά πράγματα τα οποία θα πρέπει πάντοτε να γνωρίζετε.

Κανόνες μηνυμάτων στο Forum και τα άρθρα του GameWorld
1)Η συμμετοχή σας στο GameWorld προϋποθέτει ότι πρώτα απ' όλα θα πρέπει να σέβεστε την δουλειά των εργαζόμενων του site. Απαγορεύονται οι ύβρεις, η ειρωνία, οι άσχημοι χαρακτηρισμοί για την δουλειά των συντακτών, η προσωπική επίθεση σε συντάκτες ή αναγνώστες του GameWorld, οι απειλές, η εσκεμμένη πρόκληση κακού κλίματος σε συζήτηση, το trolling και οτιδήποτε θίγει την αξιοπιστία ή την ακεραιότητα του GameWorld.gr και των συντακτών του.
2)Τι κάνετε όταν έχετε μια απορία:
α)Μην ρωτάτε απορίες τους συντάκτες του site με Προσωπικό Μήνυμα ή με μήνυμα στο chat. Για τις απορίες σας χρησιμοποιήστε μόνο το Forum .
β)Για αρχή διαβάστε τις περιγραφές των forums και δημοσιεύστε την απορία σας στο σωστό σημείο. Κάντε αναζήτηση για να δείτε αν το θέμα για το οποίο θέλετε να μιλήσετε υπάρχει ήδη και ρωτήστε στο συγκεκριμένο topic. Μόνο αν δεν υπάρχει τότε ανοίγετε νέο topic.
γ)Κάντε υπομονή 48 ώρες μέχρι να απαντηθεί η απορία σας. Το ερώτημά σας μπορεί να το απαντήσει οποιοσδήποτε χρήστης, μέλος του staff ή ακόμα και άλλοι αναγνώστες.
δ)Αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε για games τότε απευθυνθείτε στα forums των games. Τα forums PS4/PS3, Xbox One/Xbox 360 και Wii είναι μόνο για συζήτηση πάνω στις συγκεκριμένες κονσόλες και όχι για τα games τους.
ε)Αν περάσουν οι 48 ώρες τότε και μόνο μπορείτε να στείλετε email στο info [αt] gameworld.gr. Εκεί θα δώσετε απλά το link του forum όπου ρωτήσατε την απορία σας και ο κατάλληλος συντάκτης θα την απαντήσει.
3)Ορθή γραφή μηνυμάτων. Τα μηνύματα κάθε χρήστη θα πρέπει:
Α)Να γράφονται με ελληνικά και όχι greeklish.
Επίσης, εγκαταστήστε έναν ορθογράφο στον browser σας , ώστε τα κείμενά σας να διαβάζονται εύκολα από όλους τους αναγνώστες.
Β)Να είναι ολοκληρωμένες προτάσεις. Μην δημοσιεύετε εσκεμμένα μηνύματα στο forum άνευ νοήματος. Απαγορεύονται τα μηνύματα που περιέχουν σκέτες λέξεις, σκέτα σημεία στίξης, σκέτα links ή σκέτα smilies.
Γ)Να είναι on topic και όχι off-topic για άσχετο θέμα.
Δ)Να είναι μηνύματα με νόημα για θέμα που έχετε όντως σκοπό να συζητήσετε και όχι άσκοπα μηνύματα με σκοπό απόκτηση xp για διαγωνισμό. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει άμεσο ban.
4)Πριν γράψετε το πρώτο σας μήνυμα, διαβάστε τις περιγραφές όλων των forums για να αντιληφθείτε που ταιριάζει καλύτερα. Να είστε πάντοτε προσεκτικοί όταν ανοίγετε Νέο Topic. Κάντε αναζήτηση για να δείτε αν το θέμα συζήτησης υπάρχει ήδη και αν δεν υπάρχει τότε ανοίξτε το στο κατάλληλο forum.
5)Απαγορεύεται κάθε αναφορά σε πειρατικό λογισμικό ή ανεπίσημους servers παιχνιδιών τα οποία υπό κανονικές συνθήκες απαιτούν συνδρομή.
6)Οι αναγνώστες του site είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τα όσα γράφονται από τους ίδιους. Το GameWorld δε φέρει καμία ευθύνη για τα λεγόμενα των αναγνωστών του.
7)Όταν ανοίγετε ένα νέο θέμα (topic) στο forum, ο τίτλος του θα είναι σαφής και το μήνυμά σας θα έχει σωστή σύνταξη και θα είναι ευανάγνωστο, με ολοκληρωμένες λέξεις, ώστε να μπορούν να σας καταλαβαίνουν οι άλλοι αναγνώστες. Επίσης, όταν απαντάτε σε κάποιο θέμα ή άρθρο του site, η απάντησή σας θα είναι σχετική και όχι εκτός θέματος (off-topic).
8 )Όταν απαντάτε σε κάποιο θέμα και είστε ο τελευταίος που κάνατε reply, τότε μην απαντάτε για 2η συνεχόμενη φορά. Πατήστε το κουμπί "Edit" και διορθώστε το μήνυμά σας. Αν δεν λάβετε απάντηση στην απορία σας εντός 48 ωρών, τότε μόνο μπορείτε να ξαναπαντήσετε. Στο forum "Αγγελίες" απαγορεύεται να αφήσετε διπλή συνεχόμενη απάντηση σε topic αγγελίας σας αν δεν έχουν περάσει πρώτα 3 ημέρες.
9)Μην γράφετε μηνύματα με συνεχόμενα κεφαλαία, bold ή ειδικά χρώματα.
10)Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά ή έμμεση διαφήμιση σε ανταγωνιστικό ελληνικό game site ή αναδημοσίευση ειδήσεών του. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται όλα τα sites που δημοσιεύουν ειδήσεις με games ή τεχνολογία, τα sites που διοργανώνουν τα τουρνουά και οι Clans.
11)Μην πατάτε το κουμπάκι "Quote" (παράθεση) όταν το μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε έχει μέσα εικόνα ή βίντεο. Απλά πατήστε το reply κι απευθυνθείτε στον συγκεκριμένο χρήστη με το nickname ή το όνομά του.
12)Community: α)Όταν ανοίγετε μια νέα ομάδα (group), παρακαλείστε να ελέγχετε πρώτα αν η ομάδα αυτή υπάρχει ήδη. Επίσης, ελέγξτε την περιγραφή της ομάδας για ορθογραφικά λάθη και αφήστε τα τσεκαρισμένα κουτάκια της ομάδας ακριβώς ως έχουν. Τέλος, ανεβάστε μια φωτογραφία προφίλ για την ομάδα σας. Μην ανεβάζετε φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό ή οτιδήποτε σχετίζεται με πειρατεία, hacking ή διαφήμιση ανταγωνιστικού game site.

Διαβάστε ακόμη τους όρους χρήσης για τους τομείς Αγγελίες | Blogs | Διαγωνισμοί

Σημειώσεις:
- Η συμμετοχή σας στο GameWorld σημαίνει αυτόματα ότι αποδέχεστε όλους τους κανόνες που θεσπίζει το site για τη λειτουργία του. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι όροι χρήσης που διαβάζετε και οι κανόνες Διαγωνισμών, Αγγελιών και Blogs. Το GameWorld διατηρεί το δικαίωμα να κάνει edit ή να διαγράψει μηνύματά σας τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες, καθώς επίσης και όσα δεν πληρούν το ελάχιστο μέγεθος κειμένου κι έχουν ως μόνο στόχο την συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Τέλος, δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε δημόσια έκθεση προσωπικής παρατήρησης moderator και η κακόβουλη κριτική ή συκοφαντική δυσφήμιση προς το GameWorld και τους κανονισμούς του.
- Η 1η παράβαση οποιουδήποτε κανόνα συνιστά προειδοποίηση. Στην επόμενη παράβαση ενός μήνα υπάρχει Ban μίας εβδομάδας και σε περίπτωση spam ή επαναλαμβανόμενης μη συμμόρφωσης μόνιμο Ban. Κάθε χρήστης μπορεί μετά ένα μήνα τουλάχιστον μετά το πρώτο του Ban να ζητήσει επαναφορά του λογαριασμού του με email στο info [αt] gameworld.gr εφόσον αποδέχεται τους κανόνες.
- Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορία, προτάσεις βελτίωσης ή διαφωνίες με κάποιους από τους κανόνες του site μπορείτε να στέλνετε τα emails σας στο info [αt] gameworld.gr .

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή.
The following user(s) said Thank You: Apostolos
The topic has been locked.
Notification