Cyberpunk 2077

12 Sep 2019 14:46 #226822 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 gameplay videos
Ο Keanu Reeves θα "ζει μέσα μας" και θα είναι φίλος ή εχθρός.

Η CD Projekt Red παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Cyberpunk 2077.



Στο βίντεο αυτό θα δείτε 15 λεπτά gameplay. Παρουσιάστηκε η περιοχή Pacifica και το στυλ παιχνιδιού NetRunner. Παρουσιάστηκε επίσης ανάβαση μηχανής, ενώ όπως θα δείτε θα υπάρχει και οπλισμένο όχημα. Θα δείτε ακόμη μια γεύση από trades με vendors, ομιλίες με NPCs και το πως γίνεται το briefing για τις αποστολές μέσω ολογράμματος.

Σε κάποιο στάδιο στο 08:20 θα δείτε τα attributes του χαρακτήρα και συγκεκριμένα τα Body, Intelligence, Reflexes, Technical και Cool, τα οποία υποθέτουμε ότι θα αυξάνετε. Ως netRunner θα μπορείτε να ανοίξετε πόρτες και να αφαιρέσετε όπλα από turrets. Το ενδιαφέρον είναι ότι μετά το 9ο λεπτό θα δείτε μια εκτενή μάχη με boss fight, το οποίο θα μπορείτε είτε να εξολοθρεύσετε και να σκοτώσετε τελείως, είτε να...του την χαρίσετε. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο σενάριο. Θα μπορείτε επίσης ως netrunner να hackάρετε μηχανισμούς και να προκαλέσετε ζημιά στους εχθρούς σας. Για hackάρισμα θα πρέπει να επιλέξετε τα τετραγωνάκια με τους σωστούς αριθμούς, σύμφωνα με τις οδηγίες. Έτσι, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάμερες ασφαλείας, μηχανήματα αναψυκτικών, training dummies ή ακόμα και τα...εμφυτεύματα των εχθρών σας.


Σε αυτό το βίντεο παρουσιάστηκε επίσης το Cyberspace. Θα παρακολουθείστε διαρκώς από corpos ή netwatchers. Οι πράκτορες της Netwatch θα θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω σας, ενώ θα υπάρχουν και τα Voodoo boys που διψούν για κυριαρχία. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί αν ασκήσετε βία τότε θα δεχτείτε μεγάλα κύματα εχθρών κατά πάνω σας, που σε χαμηλά levels μπορεί απλά να απενεργοποιήσουν τα τσιπάκια σας και να σας εξοντώσουν.

Καθε απόφαση που θα πάρετε στο Cyberpunk 2077 θα έχει και τον ανάλογο αντίκτυπο στις σχέσεις σας με άλλα άτομα. Παρουσιάστηκε ακόμη ο Keanu Reeves (John Silverhand). Θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα είναι σύμμαχος ή εχθρός σας. Η CD Projekt Red θα μας αφηγηθεί περισσότερα για τον Keanu, αφού πρώτα μας έκανε ένα tease. Ότι ο ηθοποιός θα...ζει μέσα μας μέσω ενός εμφυτεύματος που θα έχουμε.



Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2019 18:08 - 13 Sep 2019 18:09 #226842 by Γιώργος Βασιλικάρης
Δεν θα μπορείτε να προσεγγίσετε ερωτικά τον Keanu Reeves

O Johnny Silverhand δεν θα είναι μια απο τις επιλογές που θα έχετε.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Cyberpunk 2077 θέλει να σας παρέχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά το gameplay, την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, την πλοκή ακόμα και στο κομμάτι των ερωτικών επιλογών. Ωστόσο, στις τελευταίες δεν θα συγκαταλέγεται ο Johnny Silverhand, ή κατά κόσμον, Keanu Reeves.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Max Pears, ο οποίος εργάζεται ως level designer για το Cyberpunk2077: "O Keanu παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο game, όμως δεν νομίζω ότι είναι μια από τις ερωτικές επιλογές που έχετε". Αυτό δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι φήμες θέλουν τον Johnny να είναι κάτι σαν ένα "ψηφιακό φάντασμα" ή AI το οποίο θα σας καθοδηγεί κατά την διάρκεια του game. Ωστόσο, όσοι fans ήθελαν να πουν στον Keanu "you are breathtaking" μάλλον ατύχησαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:21 #226877 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Τα cutscenes και οι σκηνές σεξ στο Cyberpunk 2077 θα είναι πρώτου προσώπου
Επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του game στο Twitter.


Κάποια footage που είχαμε δει από τα αρχικά στάδια του Cyberpunk 2077 έδειχναν τα cutscenes με third-person κάμερα, ωστόσο αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Μετά από μια γερμανική συνέντευξη με το Night City Life, όπου συζητήθηκε η third-person κάμερα στα cutscenes του The Witcher 3, αναλύθηκε στα forum της CD Projekt Red και ένας χρήστης ρώτησε την επίσημη σελίδα του Cyberpunk 2077 στο Twitter αν τα cutscenes του game θα είναι σε first-person.

“Στο Cyberpunk 2077 το immersion είναι σημαντικό για εμάς, άρα ναι, τα cutscenes θα είναι σε first-person κάμερα”, απάντησε ο επίσημος λογαριασμός του Cyberpunk2077.cyberpunk first person cutscenes

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:23 #226878 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 θα έχει τρεις τύπους όπλων
Ο quest designer εξηγεί τις ιδιότητες του κάθε τύπου.




Το Cyberpunk 2077 λαμβάνει μέρος στο μακρινό μέλλον όπου άνθρωποι και μηχανές συνεργάζονται καθώς η τεχνολογία απειλή την ύπαρξή τους. Αυτό καταλαβαίνεται σημαίνει μπόλικα όπλα.

Η CD Projekt Red μίλησε λίγο περισσότερο για τα όπλα που θα υπάρχουν στο game. “Τα όπλα μας χωρίζονται σε τρείς κύριες κατηγορίες. Υπάρχουν τα smart guns, τα οποία ρίχνουν σφαίρες που ακολουθούν τον στόχο σας. Υπάρχουν ακόμα τα tech guns, τα οποία έχουν ειδικές δυνατότητες, όπως π.χ να τρυπάνε αλεξίσφαιρα”, εξήγησε ο quest designer Pawel Sasako.

“Τέλος, υπάρχουν τα power weapons, τα οποία είναι περισσότερο όπλα του “δρόμου”. Έχουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες και ιδιότητες που συνδέονται με το γεγονός ότι έχουν τροποποιηθεί στο παρελθόν. Έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω στα όπλα και βεβαιωθήκαμε ότι κάθε όπλο θα έχει “βάρος” και θα φαίνεται αληθινό”.

“Κάθε όπλο ξεχωριστά έχει δικές του ιδιότητες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα handgun το οποίο όσο το χρησιμοποιείτε αυξάνεται η ταχύτητα που ρίχνει τις σφαίρες”, εξήγησε ο Sasako.
Όσο συνεχίζει η ανάπτυξη του game, δημιουργούνται και άλλα ακραία όπλα. Ο Sasako αναφέρει μια “φανταστική καραμπίνα που έχει οχτώ κάνες και πυροβολεί και από τις οχτώ ταυτόχρονα.”



Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:33 #226882 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
H CD Projekt RED θα συνεχίσει τις σειρές The Witcher και Cyberpunk
Η εταιρεία στρέφεται σε ένα "μοντέλο διπλού franchise".


Η CD Projekt RED δεν βιάζεται στην ανάπτυξη των games της, καθώς το κάθε μέρος της σειράς The Witcher απέχει ουκ ολίγα χρόνια από τα επόμενο και το ίδιο ισχύει και για το Cyberpunk 2077, το οποίο απέχει τέσσερα χρόνια από το The Witcher 3.

Μετά από το Cyberpunk 2077 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι το επόμενο game της εταιρείας, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη την ποιότητα της κάθε κυκλοφορίας της, αξίζει η αναμονή. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά των οικονομικών της εταιρείας, επισημοποιήθηκε το ότι η CD Projekt RED κινείται προς ένα "μοντέλο διπλού franchise", το οποίο σημαίνει ότι οι σειρές The Witcher και Cyberpunk θα αναπτυχθούν έχοντας κατά νου μελλοντικά sequels και expansions.

Στην αναφορά λέγεται πως "Η διαχείρηση δύο διαφορετικά, σημαντικά franchises (The Witcher και Cyberpunk), μαζί διάφορες με ανεξάρτητες ομάδες ανάπτυξης, επιτρέπει στην εταιρεία να διεξάγει παράλληλη εργασία σε διάφορα projects και εξομαλύνει το μακρυπρόθεσμο πρόγραμμα κυκλοφοριών". Επίσης, η αναφορά γράφει ότι "η μετακίνηση προς ένα μοντέλο διπλού franchise υποστηριζόμενου από διάφορες σειρές ανεξάρτητων προϊόντων επιτρέπει επιπλέον την βελτιστοποίηση των παραγωγικών και οικονομικών δραστηριοτήτων, μειώνει το ρίσκο και και διευκολύνει τους εργαζόμενους της εταιρίας στο να νιώσουν επαγγελματική ικανοποίηση."

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:42 #226889 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 θα έχει τρία playstyles
Solo, Netrunner ή Techie. Διαλέγετε και παίρνετε.


Ως open world Action RPG, το Cyberpunk 2077 θα έχει τρία playstyles. Θα καλείστε να επιλέξετε κάτι σαν την class του χαρακτήρα σας, ανάμεσα στα Solo, Netrunner ή Techie.


Ο Netrunner βασίζεται στο stealth στοιχείο, το hacking και στον έλεγχο του πεδίου της μάχης.
Ο solo βασίζεται σε ωμή δύναμη και δρα άκρως επιθετικά με τα όπλα του.
Επίσης, υπάρχει και η Techie class, με την οποία διαχειρίζεστε hardware (σ.σ. πιθανότατα ανδροειδή, turrets κτλ).

Netrunner

Οι Netrunners θα χρησιμοποιείτε την γνώση σας στο κυβερνοέγκλημα και το hacking για να βγάλετε εκτός λειτουργίας εχθρούς και εμπόδια χωρίς να ιδρώσετε. Θα μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε hack το περιβάλλον και να στρέψετε όπλα στους εχθρούς σας, να τους hackάρετε τα εμφυτεύματα που έχουν, να δείτε μέσα από κάμερες ή ακόμα και ένα μηχάνημα αναψυκτικών, ώστε να τους αποσπάσετε την προσοχή και να περάσετε με stealth. Θα έχετε την δυνατότητα ακόμα και να hackάρετε ανδροειδή, όπως για παράδειγμα ένα ρομπότ προπόνησης πολεμικών τεχνών, το οποίο θα κάνετε πιο γρήγορο και θανατηφόρο, αλλάζοντάς του το πρόγραμμα.

Ωστόσο, πέρα από stealth και hacking, θα έχετε και κάποια πιο επιθετικά abilities, όπως για παράδειγμα το να κάνετε nanowire hack στο χέρι ενός εχθρού, κάτι που θα σημάνει τον τερματισμό λειτουργίας του.


Solo
Οι Solo χαρακτήρας βασίζονται στο Strength τους και στην αποτελεσματικότητά τους με τα όπλα για να σκοτώσουν τους εχθρούς τους. Μπορούν να βγάλουν ακόμη και turrets ανατινάσσοντάς τα, να ανοίξουν πόρτες κτλ. Ως Solo χαρακτήρας θα έχετε πρόσβαση και σε melee όπλα ή ειδικά skills, όπως το να χρησιμοποιήσετε εχθρούς ως ασπίδες σε πυρά. Επίσης, θα ελέγχετε και βαρύ οπλισμό.

Αν επιθυμείτε να δώσετε έμφαση περισσότερο στην ταχύτητα και λιγότερο στην "ωμύ δύναμη" τότε ως Fast Solo θα μπορείτε να κάνετε Double jump και να επιτεθείτε ως άριστος νίντζα με το katana σας ή ακόμα και nanowire, αφού κάποια abilities θα είναι κοινά για ορισμένα classes.

Techie
Οι Techie χαρακτήρες θα βασίζονται στην τεχνολογία, καθώς θα μπορούν να συναρμολογίσουν hardware. Θα έχουν τον companion Flathead, ένα spider-bot που αποτελεί εργαλεό του στρατού και λειτουργεί αυτόνομα αλλά ακούει τις εντολές σας. Θα μπορείτε να το στείλετε να απενεργοποιήσει συσκευές ή να προκαλέσει βλάβες. Ο Flathead θα έχει κι αυτός τα skills του, σε περίπτωση που θέλετε να ξοδέψετε skill points.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:56 #226898 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Το multiplayer στο Cyberpunk 2077
Θα έρθει μετά την κυκλοφορία.


Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι το νέο mode βρίσκεται στα σκαριά, όμως δεν θα είναι διαθέσιμο με την κυκλοφορία του game.


Παρά τις αρχικές της ενστάσεις, η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης φαίνεται να αναθεώρησε σχετικά με το multiplayer του Cyberpunk 2077. Σύμφωνα με tweet από τον επίσημο λογαριασμό της CD Projekt Red, το multiplayer δεν αποτελεί προτεραιότητα αφού η ίδια σκοπεύει να κυκλοφορήσει δωρεάν DLC και single player content πριν από αυτό.

Διαβάστε την ανάρτηση στο Twitter.

Ωστόσο, η εν λόγω επιβεβαίωση ενθουσίασε τους fans ανά τον κόσμο παρά το γεγονός ότι δεν ήρθαν στην δημοσιότητα επιπλέον πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η πολωνική εταιρία ανάπτυξης εργάζεται πάνω σε multiplayer game, εάν εξαιρέσουμε το Gwent: The Witcher Card Game, ενώ η απορία όλων είναι πως θα καταφέρει να το ενσωματώσει στο open-world του Cyberpunk 2077.



Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PS4, PC και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 20:16 #227034 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Ο Keanu Reeves στο Tokyo Game Show 2019
Φωτογράφιση στο περίπτερο του παιχνιδιού.


Ο Keanu Reeves ή αλλιώς Johnny Silverhand στο Cyberpunk 2077, βρίσκεται στο Tokyo Game Show 2019 για τις ανάγκες προώθησης του παιχνιδιού της CD Projekt Red.

Μετά την E3 2019 όταν και αποκαλύφθηκε η συμμετοχή του στο παιχνίδι, πλέον ο ηθοποιός επισκέπτεται και το Tokyo Game Show, όπου ποζάρει στο περίπτερο της Πολωνικής εταιρείας ανάπτυξης, η οποία βρίσκεται εκεί για να κάνει άνοιγμα προς το Ασιατικό κοινό.


Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 20:46 #227050 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Ο Keanu Reeves δεν συμπεριλαμβάνεται στις ερωτικές επιλογές που θα έχετε στο game.


O Johnny Silverhand δεν συγκαταλέγεται στα romance options.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Cyberpunk 2077 θέλει να σας παρέχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά το gameplay, την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, την πλοκή ακόμα και στο κομμάτι των ερωτικών επιλογών. Ωστόσο, στις τελευταίες δεν θα συγκαταλέγεται ο Johnny Silverhand, ή κατά κόσμον, Keanu Reeves.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Max Pears, ο οποίος εργάζεται ως level designer για το Cyberpunk2077: "O Keanu παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο game, όμως δεν νομίζω ότι είναι μια από τις ερωτικές επιλογές που έχετε". Αυτό δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι φήμες θέλουν τον Johnny να είναι κάτι σαν ένα "ψηφιακό φάντασμα" ή AI το οποίο θα σας καθοδηγεί κατά την διάρκεια του game. Ωστόσο, όσοι fans ήθελαν να πουν στον Keanu "you are breathtaking" μάλλον ατύχησαν.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 20:52 #227054 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Τα quests του Cyberpunk 2077
Τα side quests θα ξεκλειδώνουν νέα quests και χαρακτήρες ή θα αλλάζουν την ιστορία.


Η CD Projekt Red ανακοίνωσε αρκετές πληροφορίες για τα quests του Cyberpunk 2077.

Το πολυαναμενόμενο Action RPG της θα διαθέτει τριών ειδών quests. Τα main quests, τα side quests και τα Street Stories. Τα main quests θα είναι και τα μεγαλύτερα σε μέγεθος. Επίσης αν γνωρίσετε χαρακτήρες μέσα σε side quest τότε μπορεί να δείτε κάποιους από αυτούς και στη βασική ιστορία. Υπάρχει ακόμη πιθανότητα ένα μικρό quest να εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο και να αλλάξει την βασική ιστορία του παιχνιδιού.

Ο Quest Designer της Πολωνικής εταιρείας, Philipp Weber, δήλωσε ότι: "Κάποιες φορές τα side quests θα έχουν έναν ειδικό σκοπό, όπως για παράδειγμα θα εισάγουν ένα νέο theme στο παιχνίδι ή θα αφηγούνται την ιστορία μιας συγκεκριμένης κοινότητας ατόμων ή τοποθεσίας. Ορισμένα θα είναι πιο μεγάλα σε μέγεθος και από τα βασικά quests. Οπότε αξίζει να παίξετε κάθε quest στο παιχνίδι και να δείτε πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους". Ασφαλώς θα υπάρχουν και μικρά quests αλλά θα αφηγούνται μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Σχετικά με τα Street Stories, αν έχετε παίξει το The Witcher 3 τότε θα δείτε αρκετές ομοιότητες με το κυνήγι τεράτων. Στα Street Stories, θα έχετε να εκτελέσετε ορισμένες αποστολές ως μισθοφόρος, τις οποίες θα παίρνετε συνήθως από τους fixers. Εκτελώντας αποστολές θα αποκτάτε Street cred. Κάθε αποστολή θα έχει ποικιλία και θα σας επιτρέπει να την ολοκληρώσετε με διάφορους τρόπους.

Στα main quests δεν θα υπάρχει αποτυχία σε αποστολή, αλλά μπορεί να αποτύχετε σε job quest. Για παάδειγμα, μπορεί να αρχίσετε να σκοτώνετε μαζικά σε αποστολή όπου θα πρέπει να πάτε με stealth. Αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα πληρωθείτε για την εκάστοτε αποστολή.

Πέραν αυτών, το Cyberpunk 2077 θα περιλαμβάνει προαιρετικούς companions, τους οποίους θα παίρνετε μαζί σας σε ορισμένα quests και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στη μάχη ή στους διαλόγους. Θα υπάρχουν επίσης περιστάσεις, στις οποίες ένας χαρακτήρας δεν θα θελήσει να κάνει ομάδα μαζί σας, λόγω παλαιότερων επιλογών σας. Εν συντομία, θα υπάρχουν διάφορα πιθανά σενάρια και συνέπειες, ανάλογα με τις πράξεις σας στο παιχνίδι.

Η CD Projekt Red διευκρίνισε επίσης ότι τα quests του Cyberpunk 2077 θα είναι φτιαγμένα στο χέρι και δεν θα υπάρχουν regenerated quests.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification