Νέο Tomb Raider

05 Apr 2022 21:03 - 05 Apr 2022 21:08 #262880 by Μάνος Γρυπάρης
Η Crystal Dynamics και η Square Enix ετοιμάζουν ένα ακόμη Tomb Raider για PC και κονσόλες, μετά από την reboot τριλογία.

Με αφορμή τα 25α γενέθλια του Tomb Raider, ο Will Kerslake, game director της σειράς, δήλωσε ότι η ομάδα του οραματίζεται ένα μέλλον από Tomb Raider games "όπου θα ξετυλίγονται οι καθιερωμένες περιπέτειες της Lara Croft, από το πρώτο παιχνίδι της Core Design, μέχρι το πιο πρόσφατο της Crystal Dynamics. Η reboot τριλογία έδειξε την Lara στα πρώτα της χρόνια, όταν επέζησε και έγινε ηρωίδα και τελικά η Tomb Raider, ενώ οι developers σκοπεύουν πλέον να συνδέσουν τα χρονοδιαγράμματα ανάμεσα στην reboot τριλογία και την πρώτη έκδοση. Με την εκτενή ιστορία του Tomb Raider αυτό δεν θα είναι κάτι εύκολο, επομένως ζητάμε την υπομονή σας καθώς συνεχίζουμε το development. Δεν έχουμε σχέδια πάντως για μια ανακοίνωση ενός μεγάλου Tomb Raider στο άμεσο μέλλον".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2022 21:12 #262889 by Nikos Georgopoulos
Το νέο Tomb Raider αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5




Αναμένεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία.

Η εταιρεία ανάπτυξης Crystal Dynamics ανακοίνωσε ότι το επόμενο παιχνίδι της Tomb Raider αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5.

Η είδηση ανακοινώθηκε σήμερα παράλληλα με την κυκλοφορία της Unreal Engine 5. Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Epic Games. Η Crystal Dynamics δήλωσε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε το παν στο θέμα της πιστότητας και να προσφέρουμε την υψηλής ποιότητας κινηματογραφική εμπειρία Action-Adventure που αξίζουν οι fans, τόσο από την Crystal Dynamics όσο και από το franchise Tomb Raider».



Στα πολύ πρώτα στάδια ανάπτυξης, τελευταία ακούσαμε ότι το Tomb Raider θα ενώσει το χρονοδιάγραμμα της σειράς, καθώς θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο. Η reboot τριλογία αφηγούνταν την ιστορία με την οποία ξεκίνησε η Lara, ενώ η επόμενη έκδοση θα συνδέσει τα reboot με το Tomb Raider 1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2022 12:00 #263028 by Nikos Georgopoulos
Η σεναριογράφος των προηγούμενων τίτλων μίλησε για τις επιθυμίες της από τον νέο τίτλο



Η σεναριογράφος Rhianna Pratchett, η οποία δούλεψε στην πρόσφατη τριλογία Tomb Raider, μίλησε για τις επιθυμίες που έχει από τον νέο τίτλο, παρότι δεν εργάζεται σε αυτόν.
Η ίδια δήλωσε στο Eurogamer ότι παρότι δεν εργάζεται στην ανάπτυξη του νέου Tomb Raider, είναι ενθουσιασμένη να δει την κατεύθυνση που θα πάνε τη Lara: Περάσαμε πολύ καλά αναπτύσσοντας τον χαρακτήρα της, οπότε θα ήθελα να τη δω να έχει λιγότερα father issues στο μέλλον. Μου αρέσει που τη βλέπω να αντέχει μόνη της και χαίρεται με αυτό που κάνει. Επειδή όταν γράψαμε το reboot, ήταν ακόμα στο δρόμο για να γίνει tomb raider. Θέλω να τη δω σε πλήρη ανάπτυξη. Θέλω να δω τις ειρωνικές ατάκες και όλα όσα θα ήθελα να έχω γράψει. Αλλά ξέρετε ακόμα δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο και δεν είχε ακόμα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι η τριλογία είχε καλή ανταπόκριση από τους fans και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2022 10:31 #265932 by Nikos Georgopoulos
Διέρρευσε σενάριο για νέο Tomb Raider video game




Η Square Enix κατέβασε βίντεο του Sacred Symbols με DMCA.

Ένα podcast με την ονομασία Sacred Symbols παρουσίασε, όπως υποστήριξε, το επίσημο σενάριο του επόμενου Tomb Raider, το οποίο αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics.

Το σενάριο διαβάστηκε κανονικά και παρότι δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι είναι πραγματικό, η Square Enix σχεδόν το επιβεβαίωσε κατεβάζοντας το βίντεο me DMCA takedown. Ο Colin Moriarty, παρουσιαστής του podcast, δήλωσε ότι μόνο στο Patreon δέχθηκε DMCA και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου και του YouTube, το βίντεο υπάρχει ακόμα.



Η περίληψη του επόμενου Tomb Raider δείχνει επίσης αληθινή καθώς μιλάει για μία πιο έμπειρη Lara Croft, η οποία είναι πλέον μία παγκοσμίως γνωστή αρχαιολόγος μετά από όσα έζησε στην προηγούμενη τριλογία. Παρότι έχει μάθει να δουλεύει μόνη της, θα πρέπει αναγκαστικά να καθοδηγήσει μία ομάδα νεαρών εξερευνητών. Στο podcast ο Moriarty τόνισε ότι το νέο Tomb Raider έχει ακόμα αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί καθώς η Crystal Dynamics ακόμα έψαχνε voice actors για κάποιους δευτερεύοντες ρόλους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Aug 2023 11:19 #272567 by Nikos Georgopoulos
Το επίσημο site ανανεώθηκε



Η Crystal Dynamics και η Amazon ανανέωσαν το επίσημο site του Tomb Raider. Πλέον μας ζητούν email και διάφορα άλλα στοιχεία ώστε να μας ενημερώνουν για νέα που αφορούν την σειρά Tomb Raider. Συνεπώς υπάρχει πιθανότητα αύριο στο Gamescom Opening Night Live να μάθουμε για κάποιο νέο Tomb Raider ή τουλάχιστον να δούμε ένα νέο τρέιλερ στο προσεχές μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2023 03:13 #272966 by Nikos Georgopoulos
Η Crystal Dynamics απέλυσε 10 εργαζομένους της




Λόγω ανακατατάξεων στην Embracer Group.

Η Crystal Dynamics, εταιρία ανάπτυξης της σειράς Tomb Raider, ανακοίνωσε ότι απέλυσε 10 εργαζομένους της.

Ο senior brand manager, Nicholas Edwards ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία δηλώνοντας ότι ήταν ένας από τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από τις πρόσφατες απολύσεις της Embracer Group. Ο ίδιος επίσης τόνισε ότι οι απολύσεις έγιναν από όλα τα τμήματα, όπως PR, project management, 2D art και video editing.Ανάμεσα στους εργαζομένους ήταν και η social media manager, Neha Nair, μετά από 3.5 χρόνια στην Crystal Dynamics.


pic.twitter.com/FMYu1MeVgn

— Crystal Dynamics (@CrystalDynamics) September 20, 2023

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε τις απολύσεις στα social media: Η Crystal Dynamics πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωριστεί 9 εργαζομένους από τα τμήματα του brand και του marketing και έναν από το ΙΤ λόγω εσωτερικών ανακατατάξεων που θα προσαρμόσουν την εταιρεία μας στις ανάγκες της. Δουλεύουμε μαζί με το προσωπικό που επηρεάστηκε για να τους στηρίξουμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2024 09:53 #275098 by Nikos Georgopoulos
Το νέο design της Lara Croft



Η Crystal Dynamics αποκάλυψε το νέο σχεδιασμό της Lara Croft, ο οποία συνδυάζει όλες τις χρονολογίες της σειράς.
Το 2021, ο franchise director της σειράς Tomb Raider Will Kerslake είχε δηλώσει το 2021 ότι η Crystal Dynamics θέλει το μέλλον του Tomb Raider να διεξαχθεί μετά τις ήδη γνωστές περιπέτειες των πρώτων games της Core Design και της δικής της prequel τριλογίας: Δουλεύουμε για να ενώσουμε αυτές χρονολογίες.


Don't forget to join the Society of Raiders on the new t.co/flnuVP9CGf !

You'll be the first to unlock perks , like this new wallpaper showcasing our unified vision for Lara Croft!

Register now! t.co/RVHJpo81ho pic.twitter.com/n2YdUvn5US

— Tomb Raider (@tombraider) February 16, 2024

Το νέο design φαίνεται να εμπνέεται από όλες τις χρονολογίες της σειράς, καθώς το πρόσωπο της ηρωίδας θυμίζει την πρόσφατη τριλογία, ενώ η αμφίεσή της το Tomb Raider Anniversary του 2007, που είχε αποτελέσει remake του αρχικού Tomb Raider του 1996. Επιπλέον φαίνεται ότι επιστρέφουν τα δύο πιστόλια που είναι το πιο γνωστό όπλο της σειράς. Το συγκεκριμένο design αποτελεί concept art και αναμένεται να δούμε αν θα είναι και το τελικό στο επόμενο Tomb Raider.

Η Crystal Dynamics δεν έχει δώσει κάποια νέα πληροφορία για το επόμενο Tomb Raider.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification