Crash Team Rumble

09 Dec 2022 05:31 #267966 by Μάνος Γρυπάρης
Η σειρά Crash Bandicoot επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά θα έχουμε ένα spin-off. Όχι, δεν πρόκειται για Kart game αλλά για ένα 4v4 online multiplayer game.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Crash Team Rumble, το οποίο παρουσιάστηκε στα The Game Awards, από μία...μασκότ του Crash που ανέβηκε στη σκηνή.



File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:41 #270342 by Nikos Georgopoulos
Crash Team Rumble: Ημερομηνία κυκλοφορίας




Ανακοινώθηκε, ενώ "διέρρευσε" ένα gameplay video.

Ένα gameplay video για το Crash Team Rumble διέρρευσε, ενώ παράλληλα η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο 3D MOBA.

Δείτε το βίντεο που διέρρευσε:


CRASH TEAM RUMBLE SPOILERS

NAH THIS GAME GONNA BE CRAZY!!!!!!! pic.twitter.com/63ok0pcJpv

— Fake Crash (@mr_evaporation) March 21, 2023

Όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στη beta, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 20-24 Απριλίου.

Οι εκδόσεις
Όσο για τις εκδόσεις του παιχνιδιού, θα έχουν μια αρκετά χαμηλή τιμή (σ.σ. άλλωστε τα περισσότερα MOBA games είναι πλέον δωρεάν). 

Η κανονική έκδοση θα έχει 30 δολάρια Και η Deluxe Edition 40 δολάρια και θα περιέχει το Premium Battle Pass. Μένει να δούμε πόσο θα μας κοστίσουν σε ευρώ, διότι είτε θα έχουν τον ίδιο αριθμό, είτε θα τα πληρώσουμε +10 ευρώ γιατί στην Ευρώπη μας έχουν για κιμπάρηδες τελευταία.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου για PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Ο φετινός Ιούνιος δείχνει ένας αρκετά φορτωμένος μήνας, με Final Fantasy XVI, Street Fighter 6 και Diablo 4, οπότε να δούμε τι θα πρωτοπαίξουμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 19:27 #270826 by Nikos Georgopoulos
Παίζουμε το Crash Team Rumble




Ξύλο και χαρά...στην closed beta.

Στο νέο μας gameplay video παίξαμε την closed beta του Crash Team Rumble! Το νέο Real-time Action/Platform/Strategy της εταιρείας ανάπτυξης Toys for Bob σας επιτρέπει να ελέγξετε έναν από τους χαρακτήρες του σύμπαντος του Crash Bandicoot και να παίξετε σε αγώνες 4v4.

Στη beta υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι χαρακτήρες. Οι Crash, Coco και Dingodile, καθένας από τους οποίους εκπροσωπεί από μία class . Επίσης υπάρχουν διάφορα power-ups τα οποία σας δίνουν boost για μερικά δευτερόλεπτα. Στόχος σας είναι να σκοράρετε 2.000 φρούτα Wumpa στη βάση σας πριν από τον αντίπαλο.

Δείτε το gameplay video μας:



Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου για PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 10:46 #271611 by Nikos Georgopoulos
Catbat: Η Activision έφτιαξε non-binary χαρακτήρα για την σειρά Crash Bandicoot




Ένας πρώην φυλακισμένος που απέδρασε από τον Dr. Neo Cortex.

Η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, δήλωσε ότι ο χαρακτήρας Catbat είναι non-binary. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο Crash Team Rumble στις 20 Ιουνίου και θα αποτελέσει πλέον μέλος των χαρακτήρων του Crash Bandicoot.

Ο Catbat είναι ένας χαρακτήρας που αγαπάει το Rock 'n' Roll και αποτελούσε φυλακισμένο του κακού Dr. Neo Cortex, ο οποίος απέδρασε. Εδώ έχουμε δύο ερωτήσεις. Πρώτον, γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει το τι κάνει ένας καρτουνίστικος χαρακτήρας στο κρεβάτι του; Δεύτερον, άντε και πες ότι μας ενδιαφέρει. Από την στιγμή που εδώ και τόσες δεκαετίες δεν έχουμε μάθει την σεξουαλικότητα του Crash ή της Coco, γιατί θα πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει με έναν...άγνωστο στους περισσότερους gamers χαρακτήρα;



Πάντως, σύμφωνα με τον Creative Director του παιχνιδιού Dan Neil και τον συνιδρυτή της Toys for Bob, Paul Yan, για τον Cabat, η Toys for Bob εμπνεύστηκε από τον τραγουδιστή David Bowie "γιατί έχει αυτοπεποίθηση".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2024 13:00 #275219 by Nikos Georgopoulos
Τέλος τα updates στο Crash Team Rumble




Μόλις 9 μήνες μετά.

Το Crash Team Rumble δεν θα έχει άλλα updates μετά τις 4 Μαρτίου , μόλις εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του. Το game κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου 2023 σε PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One. Από τότε έχει τρεις σεζόν, με την τελευταία να είναι ένα crossover με το Spyro the Dragon. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν άλλες σεζόν, σύμφωνα με ένα in-game update που βλέπουν οι παίκτες του Crash Team Rumble. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Activision, που είναι οι publishers .



Το τελευταίο update για το Crash Team Rumble θα περιέχει ένα δωρεάν battle pass με 500 levels που περιλαμβάνει όλο το content από κάθε σεζόν και event rewards. Οι servers θα παραμείνουν ανοιχτοί, φαίνεται, αν και τα microtransactions θα απενεργοποιηθούν, πράγμα που σημαίνει ότι τα Crash Coins δεν θα μπορούν πλέον να αγοραστούν.


Well, it's official. Just booted up the game and checked. Crash Team Rumble is done. Last update comes March 4th 2024. Servers staying open indefinitely, battle pass going free, microtransactions getting turned off. No season 4. pic.twitter.com/9NyCjLc1Cg

— Liam (@liamrobertson.bsky) (@Doctor_Cupcakes) February 29, 2024

Πιστεύεται ότι η Activision δεν θα υποστηρίζει πλέον το Crash Team Rumble μετά την απόφαση της εταιρείας ανάπτυξης Toys for Bob να κόψει τους δεσμούς της με την Activision και να επιστρέψει στις ρίζες της ως ανεξάρτητη εταιρεία. Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι projects θα δουλέψει η Toys for Bob στη συνέχεια, αλλά οι fans ήλπιζαν για ένα άλλο Crash Bandicoot game ή Spyro game μετά το Crash Bandicoot 4 και τα Spyro remasters.

Η Toys for Bob επηρεάστηκε από την απόφαση της Microsoft να απολύσει 1900 άτομα από το Xbox και την Activision Blizzard, η οποία οδήγησε 86 υπαλλήλους στο να χάσουν τη δουλειά τους. Οι απολύσεις της Microsoft έχουν συμβάλει στον αριθμό των developers που επηρεάστηκαν το 2024 μέχρι στιγμής, με το συνολικό εκτιμώμενο σύνολο να είναι πάνω από 7500 σε διάστημα δύο μηνών. Αυτός ο αριθμός αγγίζει σχεδόν τον συνολικό αριθμό των απολύσεων το 2023 , ο οποίος εκτιμάται ότι είναι 10.500.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification