Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Hi-Fi Rush

24 Feb 2023 10:50 #269914 by Nikos Georgopoulos
Ο Shinji Mikami, director του Resident Evil, παραιτήθηκε από CEO της Tango Gameworks




Μετά από 12,5 χρόνια.

Ο Shinji Mikami, director του Resident Evil, παραιτήθηκε από CEO της Tango Gameworks μετά από 12,5 χρόνια.

Ο Mikami είχε ιδρύσει την Tango το 2010. Ο αντιπρόεδρος Todd Vaughn ενημέρωσε για την παραίτηση αυτή μέσω του παρακάτω email: «Γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω ότι ο επικεφαλής του στούντιο Shinji Mikami αποφάσισε να αποχωρήσει από την Tango Gameworks τους επόμενους μήνες. Ο Mikami-san υπήρξε δημιουργικός ηγέτης και υποστηρικτικός μέντορας σε νέους developers της Tango για 12 χρόνια μέσω της δουλειάς του στα Evil Within, Ghostwire: Tokyo και φυσικά στο Hi-Fi Rush».

Ένας εκπρόσωπος της Bethesda δήλωσε στο TrueAchievements: «Ευχόμαστε στον Mikami-san καλή επιτυχία στο μέλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που περιμένει τους ταλαντούχους developers της Tango».

Ο Mikami δουλεύει στην gaming βιομηχανία για 33 χρόνια και πέρα από τα παραπάνω games, είναι φυσικά γνωστός ως ο πρώτος director της σειράς Resident Evil.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2024 00:19 #275425 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hi-Fi Rush
KAMUY: Νέα εταιρεία από τον Shinji Mikami, director του Resident Evil




Είχε μείνει ανενεργός, λόγω συμφωνητικού.

Ο Shinji Mikami, director του Resident Evil και άλλων games, ίδρυσε μια νέα εταιρεία , που ονομάζεται KAMUY Inc.

Η νέα εταιρεία εντοπίστηκε σε μια βιογραφία του Mikami που περιλαμβάνεται στο επίσημο site Shadows of the Damned: Hella Remastered. Ο Mikami εργάστηκε ως creative producer στο αρχικό Shadows of the Damned, αν και δεν πιστεύεται ότι συμμετέχει άμεσα στο επερχόμενο remake του.

Ο Mikami ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2023 ότι εγκαταλείπει την Tango Gameworks, μετά από 12 χρόνια ως CEO. Εκείνη την εποχή, δεν ήταν σαφές τι θα κάνει στη συνέχεια, αλλά τον περασμένο Οκτώβριο, ο Mikami δήλωσε ότι επιστρέφει στην ανάπτυξη των games, μετά το τέλος μιας ρήτρας μη ανταγωνισμού. «Τώρα που έσπασα το spell του μη ανταγωνισμού στον εαυτό μου, υποθέτω ότι πρέπει να πιάσω δουλειά», έγραψε ο Mikami σε ένα post στο X (πρώην Twitter). 
Το βιογραφικό του site του Mikami αναφέρει την KAMUY Inc., αν και δεν υπεισέρχεται σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Μετά τη δημιουργία της Tango Gameworks, ο Mikami ήταν director στο The Evil Within και υπηρέτησε ως εκτελεστικός παραγωγός στο sequel του, ενώ επέβλεψε επίσης το Ghostwire: Tokyo και το Hi-Fi Rush.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2024 11:07 #275744 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hi-Fi Rush
Ο Shinji Mikami (δημιουργός του Resident Evil) έφυγε από την Tango Gameworks για να ξεφύγει από τα Survival Horror




Ήθελε να φύγει 8 χρόνια πριν τελικά το κάνει.

Ο δημιουργός του Resident Evil, ο Shinji Mikami έφυγε από την Tango Gameworks , την εταιρεία που ίδρυσε το 2010, πέρσι τον Φεβρουάριο. Φέτος, ο Mikami ίδρυσε μια νέα εταιρεία με το όνομα Kamuy.

Σε μια συνέντευξη που έγινε σε μια Ιαπωνική εκπομπή που λέγεται Byking, ο Mikami μίλησε για την απόφασή του με περισσότερες λεπτομέρειες. Η Tango Gameworks αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες αφού ιδρύθηκε και εξαγοράστηκε από τη ZeniMax Media. Ο Mikami εξήγησε: «Η Tango Gameworks δεν είναι το όνομα μιας εταιρείας, είναι το όνομα ενός τμήματος. Το όνομα της εταιρείας είναι ZeniMax Asia K.K.».

Δείτε την συνέντευξη του Mikami στο Byking (σ.σ. μιλούν στα ιαπωνικά και πρέπει να βρείτε τους αγγλικούς υπότιτλους):



Ο Mikami στην πραγματικότητα σχεδίαζε να φύγει από την Tango Gameworks 8 χρόνια πριν το κάνει, αλλά ένιωθε υπεύθυνος για τα projects σε development . Ο Mikami έφυγε από την πρώην εταιρεία του για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για να μπορούν οι μικρότεροι σε ηλικία developers να έχουν περισσότερες ευκαιρίες και εμπειρία. Αυτό θα σήμαινε ότι θα αναπτύσσονταν πιο συχνά τα projects και θα κυκλοφορούσαν μοναδικά και μικρότερα games. Άλλος ένας λόγος για την αποχώρηση του Mikami από την πρώην εταιρεία του είναι για να ξεφύγει από το Survival Horror genre για το οποίο ήταν γνωστός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification