Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo Switch: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις

26 Sep 2017 03:55 #206058 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλημέρα παιδες. Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα (που ίσως θα παίξει καμια προσφορά να αγοράσω κατι φορητό. Αυτη τη στιγμή οι μόνες επιλογές ειναι τα 3DS και το Switch. Το 3DS κυκλοφορεί εδω και χρόνια και εχει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στον Καναδα και το 3DS ειναι region locked και δεν μαρεσει. Ετσι μένουμε στο Switch. Αλλα ειναι κάπως ακριβό.... www.amazon.ca/Nintendo-Switch-Console-Super-Odyssey/dp/B075N...6387094&sr=8-2&keywords=switch

Πιστεύετε πως ειναι καλή ιδεα να παρω το switch; Η να παρω απλα κανενα μεταχειρησμενο 3DS για την ωρα με κανενα Mario Bros;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2017 12:04 #206069 by Μάνος Γρυπάρης

Agent94 wrote: Έχει παρατήσει κανείς στο switch του να μην είναι τελείως ίσια η κονσολα?Υπαρχει μια μικρή απόκλιση (στο χιλιοστό) από την μια πλευρά και φοβάμαι μην είναι ελαττωματικη η κονσόλα και γίνει χειρότερα.


Στο άρθρο μας Nintendo Switch: Τα προβλήματα έχουμε γράψει ότι η κονσόλα λυγίζει με την χρήση διότι ζεσταίνεται και το πλαστικό που έχει φτιαχτεί δεν είναι ποιότητας ανάλογης για να το κρατήσει. Πρέπει να την πας για αντικατάσταση όσο είναι καιρός.

BigBoss wrote: Καλημέρα παιδες. Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα (που ίσως θα παίξει καμια προσφορά να αγοράσω κατι φορητό. Αυτη τη στιγμή οι μόνες επιλογές ειναι τα 3DS και το Switch. Το 3DS κυκλοφορεί εδω και χρόνια και εχει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στον Καναδα και το 3DS ειναι region locked και δεν μαρεσει. Ετσι μένουμε στο Switch. Αλλα ειναι κάπως ακριβό.... www.amazon.ca/Nintendo-Switch-Console-Super-Odyssey/dp/B075N...6387094&sr=8-2&keywords=switch

Πιστεύετε πως ειναι καλή ιδεα να παρω το switch; Η να παρω απλα κανενα μεταχειρησμενο 3DS για την ωρα με κανενα Mario Bros;

Αν θες οπωσδήποτε φορητό τότε αγόρασε Switch που παίζει σε καλύτερη ανάλυση και θα έχει καλύτερα games (θα έχει βγει και Super Mario Odyssey μέχρι τότε) αρκεί να έχεις το μπάτζετ. Απλά να είσαι προετοιμασμένος ότι σε 1-2 χρόνια από τώρα λόγω των specs μπορεί να μην παίζεις τόσα πολλά multiplatform όπως τώρα, αλλά κυρίως exclusives. Αν δεις EA, Bethesda και άλλους publishers να μην πουλάνε καλά τα games τους δύσκολα θα ξαναυποστηρίξουν την κονσόλα. Άλλοι όπως Ubisoft που έδιναν exclusives ή timed exclusives στη Nintendo θα μείνουν πιο εύκολα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2017 12:15 #206070 by Γιώργος Λόλας
Αυτό που είπε ο Μάνος συν ότι αν πας για 3DS και δε σε νοιάζει το 3D effect στα games, μπορείς να πάρεις το πιο φθηνό 2DS. Είναι ακριβώς η ίδια κονσόλα με διαφορετικό σχεδιασμό και χωρίς το 3D.
www.amazon.ca/gp/offer-listing/B01LZ2MX91/ref=olp_f_new?ie=U...new=true&qid=1506416809&sr=1-1

Το Switch έχει από τα καλύτερα exclusives αυτή την στιγμή. Μόνο το The Legend of Zelda: Breath of the Wild αν πάρεις υπόψιν, έχεις ένα από τα καλύτερα games που έχουν βγει ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Στο θέμα της μπαταρίας και οι δύο κονσόλες βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα. 3-6 ώρες για κάθε φόρτιση, ανάλογα με το game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2017 10:44 #206220 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Λόλα αν θελήσω να πάρω φρισμπι θα πάρω σίγουρα το 2DS. Χαχα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2017 19:22 #206808 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Nintendo θα εισάγει games για μεγαλύτερες ηλικίες στο Switch


Σύμφωνα με την The Wall Street Journal , η Nintendo στοχεύει να φέρει στο Switch games που απευθύνονται σε πιο ώριμο ηλικιακά κοινό.

Τα games με την ένδειξη "Mature" δεν είχαν ποτέ την τιμητική τους στις κονσόλες της Nintendo, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως το ZombiU στο Wii U, αλλά και τα Resident Evil και Senran Kagura. Οι κυκλοφορίες των Wolfenstein II και DOOM από την Bethesda στο Switch επανέρχονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγές της Wall Street Journal αναφέρουν ότι μετά από συνομιλία με developers, το target group της Nintendo διευρύνεται. Η Ιαπωνική εταιρεία θέλει να πλησιάσει τους κατόχους PC, PS4 και Xbox One. Ένα ακόμη ώριμο video game που θα βγει στο Switch είναι το Gal*Gun 2. Το τελευταίο διάστημα η Nintendo είναι πιο ανοιχτή προς τους developers ως προς το περιεχόμενο των games τους που μπορεί να περιλαμβάνει βία ή σεξουαλικές σκηνές.

Το ερώτημα βέβαια που παραμένει είναι το κατά πόσο το Switch θα αντέξει να "την βγάλει" για τα επόμενα χρόνια στο θέμα των multiplatform games, με αυτές τις τεχνικές προδιαγραφές. Ήδη τα μεγάλα εμπορικά games, όπως τα Red Dead Redemption 2, Call of Duty: World War II, Shadow of War και Assassin's Creed Origins δεν θα έρθουν στο Switch λόγω των υψηλών απαιτήσεών τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2017 20:28 #207768 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
7.6 εκατομμύρια πωλήσεις

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει το Nintendo Switch φτάνοντας τις 7.6 εκατομμύρια πωλήσεις. O αριθμός αυτός αφορά πωλήσεις μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Το Nintendo 3DS έφτασε τις 68.98 εκατομμύρια πωλήσεις.

Αξίζει να τονίσουμε πως το Wii U έφτασε τις 13.5 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας του, με τη νεότερη κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας να ξεπερνάει το μισό των συνολικών πωλήσεών της προηγούμενης σε λίγο περισσότερο από μισό χρόνο κυκλοφορίας. Τα προβλήματα προμήθειας δίνουν ακόμη δυναμικά το παρόν και είναι πολύ πιθανό οι πωλήσεις να ήταν μεγαλύτερες χωρίς αυτά. Έπειτα και από τους πολύ καλούς αριθμούς πωλήσεων του Switch η NIntendo υπολογίζει πως μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018, οι συνολικές πωλήσεις θα ανέρχονται στα 16.7 εκατομμύρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2017 10:59 #207907 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Electronic Arts δεν αναπτύσσει games για το Nintendo Switch


Με τα ελάχιστα games τρίτων εταιρειών να είναι ένα μόνιμο πρόβλημα για την Nintendo από την εποχή του Wii U μέχρι σήμερα, η Electronic Arts ανακοίνωσε κι αυτή με την σειρά της ότι δεν αναπτύσσει αυτή την περίοδο κάποιο παιχνίδι για το Nintendo Switch.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα πρόσφατα games της Αμερικάνικης εταιρείας, θα μπορούσαμε να δούμε στο Switch τα Mass Effect: Andromeda, NBA Live 18, Need for Speed Payback, Star Wars Battlefront II, Anthem, A Way Out και Sea of Solitude, αλλά και το Battlefield του 2018. H EA θα τηρήσει στάση αναμονής και θα επανέλθει με το development κάποιου παιχνιδιού, αν κρίνει ότι η βάση χρηστών των κατόχων Switch έχει αυξηθεί σημαντικά (προς το παρόν το Switch έχει πουλήσει 7.6 εκατομμύρια μονάδες έναντι 67.5 εκατομμυρίων PS4 και 30 εκατομμυρίων Xbox One).

Το Fifa 18 είναι το μόνο παιχνίδι που έχει λανσαριστεί από την EA για το Switch και απογοήτευσε σε θέμα πωλήσεων, σύμφωνα με την διευθυντή οικονομικού τμήματος της εταιρείας, Blake Jorgensen. Η EA σκοπεύει να "κατανοήσει πλήρως τι ζητάει το κοινό του Switch" πριν αποφασίσει να αναπτύξει νέα games για αυτό. Θυμίζουμε πάντως ότι στο Wii η EA είχε αναπτύξει 70 games, ενώ για το Wii U τα Fifa 13, Madden NFL 13, Mass Effect 3 και Need for Speed: Most Wanted. Το Fe θα κυκλοφορήσει το 2018 για το Switch αλλά σε αυτό η EA είναι απλά publisher (το αναπτύσει η Σουηδική Zoink).

Με τις χαμηλές πωλήσεις του Fifa 18, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ακόμα και το Fifa 19 είναι αμφίβολο για το Switch στα τέλη του 2018, αφού η EA είχε βγάλει μόλις ένα Fifa για το Wii U. Αν μη τι άλλο πάντως, οι κονσόλες της Nintendo έχουν δείξει ότι το κοινό της προτιμά τα Nintendo exclusives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2017 12:32 #207947 by Angel
Ατελείωτο loading στην Monopoly του Nintendo Switch


Η Ubisoft κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα το αγαπημένο οικογενειακό παιχνίδι Monopoly για το Nintendo Switch, ωστόσο φαίνεται να αντιμετωπίζει ευθύς εξαρχής ορισμένα προβλήματα. Συγκεκριμένα τα παράπονα των χρηστών αφορούν την καθυστέρηση που αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν απλά και μόνο για να καταφέρουν να μεταβούν από το menu σε ένα παιχνίδι.

Συγκεκριμένα κατά μέσο όρο ενδέχεται να χρειαστείτε οκτώ ολόκληρα λεπτά αναμονής για να καταφέρετε να ξεκινήσετε έναν γύρο. Αδικαιολόγητο αν λάβει κανείς υπόψη πως κοστίζει 40 ευρώ για όσους θέλουν να το αποκτήσουν. Το πρόβλημα έχει φτάσει βεβαίως στα αυτιά της Ubisoft που ισχυρίζεται πως δουλεύουν πάνω στην δημιουργία ενός patch που θα διορθώσει το πρόβλημα.



Συγκεκριμένα η γαλλική εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε: “Έχουμε ενημερωθεί για ένα πρόβλημα σχετικό με τον χρόνο φόρτωσης του τίτλου Monopoly για το Nintendo Switch και οι ομάδες μας εργάζονται πάνω στην δημιουργία ενός patch που θα λύσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τότε καλό θα ήταν οι παίκτες να κάνουν ένα restart το Nintendo Switch τους προτού ξεκινήσουν το παιχνίδι Monopoly. Θα σας ενημερώσουμε μόλις λυθεί το πρόβλημα.”

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2017 12:46 #207952 by Angel
Αμερικάνος ντύθηκε Nintendo Switch για το Halloween


Το Halloween είναι ένα γεγονός που γιορτάζεται με μανία και ανελλιπώς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η πρωτοτυπία μερικών ανθρώπων όσον αφορά τις περίφημες στολές δεν έχει όρια. Εντύπωση αυτή τη φορά έκανε ένας άντρας που φωνάζουν Matt, ο οποίος αντί να υποδυθεί κάποιον χαρακτήρα από την αγαπημένη του Nintendo, προτίμησε να ντυθεί…Nintendo Switch.

Μάλλον ήταν αρκετά αναποφάσιστος για το ποιον χαρακτήρα θα επέλεγε να ενσαρκώσει που αναγκάστηκε να ντυθεί ως ολόκληρη η κονσόλα. Η προσπάθεια του είναι πάντως αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή αφού φρόντισε να έχει και αποσπώμενα Joy-Cons.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Nov 2017 22:24 #208171 by Angel
Bandai Namco: Θα ανακοινώσει τρεις νέους τίτλους για το Switch


Ο πρόεδρος της Bandai Namco Μitsuaki Taguchi δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης οικονομικών της εταιρείας τα νέα ότι τα ονόματα των τριών αυτών τίτλων θα γνωστοποιηθούν κάπου μέσα στην άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

O Taguchi επίσης παραδέχτηκε πως η εταιρεία εξεπλάγη από τη δημοτικότητα του Switch και ότι στο εξής θα αφιερωθούν περισσότεροι πόροι προς ανάπτυξη τίτλων για την κονσόλα. δηλώνοντας: “Έχουμε κυκλοφορήσει τρεις τίτλους στο Switch μέχρι τώρα και όλοι τους πηγαίνουν καλά. Κακώς δεν σκεφτήκαμε ότι το Switch θα κέρδιζε την αποδοχή του κοινού τόσο γρήγορα.”

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification