Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo: Γενική συζήτηση

05 Feb 2021 10:04 #245774 by Giorgos Tsolaridis
Το Super Nintendo World Theme Park άνοιξε και επίσημα
Δείτε βίντεο με το πάρκο στην Ιαπωνία.


Το θεματικό πάρκο Super Nintendo World έχει ανοίξει στην Ιαπωνία, εν μέσω κορωνοϊού και μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτό μέσω των επίσημων βίντεο του Universal Parks News.


Όπως θα δείτε στα βίντεο, κάθε επισκέπτης του πάρκου θα φοράει ένα wristband, το οποίο θα δουλεύει σε συνεργασία με ένα mobile app. Θα μπορείτε να λύσετε γρίφους και να αποκτήσετε ψηφιακά keys που θα ξεκλειδώνουν διάφορα καλούδια στο eShop, όπως συλλεκτικά αντικείμενα, virtual coins και stamps. Υπάρχει μέχρι και leaderboard στο οποίο οι επισκέπτες του πάρκου θα διαγωνίζονται για το ποιος θα σημειώσει τους περισσότερους πόντους σε μία ημέρα ή all-time leaderboards σε συγκεκριμένες δραστηριότητες του πάρκου.


Παράλληλα, θα ξεκλειδώνετε και νέα σημεία. Για παράδειγμα, έχοντας τρία κλειδιά, θα μπορείτε να κάνετε Augmented Reality Duel με τον Bowser Jr. Για να φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να μπείτε στο κάστρο του Bowser, να ολοκληρώσετε το challenge με τις οικογενειακές φωτογραφίες και διάφορα graffiti στους τοίχους του Mushroom Kingdom. Θα αποφεύγετε τις επιθέσεις του Bowser με το σώμα σας, θα πηδάτε για να πάρετε power-ups ή θα κουνάτε τα χέρια σας για να του επιτεθείτε.


Στα βίντεο της Universal, όπως στο τρίτο του άρθρου μας, θα δείτε διάφορες διαδρομές του πάρκου με κάμερα πρώτου προσώπου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 16:35 #246009 by Giorgos Tsolaridis
Ντοκιμαντέρ για την Nintendo
Ανακοινώθηκαν τα parts και η ημερομηνία προβολής του πρώτου.


Σύμφωνα με το Deadline , η Nintendo ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί σε πέντε μέρη. Το πρώτο ξεκινάει την 1η Μαρτίου. Θα διατεθεί σε όλους δωρεάν. Θα ονομάζεται Playing with Power: The Nintendo Story. Θα προβληθεί στο Crackle, μία υπηρεσία streaming με διαφημίσεις, η οποία παλιότερα ανήκε στη Sony.

Το ντοκιμαντέρ της Nintendo έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Jeremy Snead, σε αφήγηση του Sean Astin, ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα για το Video Games: The Movie. Η σειρά, η οποία θα προβληθεί σε πέντε επεισόδια, θα περιγράψει την ιστορία της Nintendo στα games, ξεκινώντας από τα Card games. Η Ιαπωνική εταιρεία είναι η μακροβιότερη όλων, καθώς έχει έναν αιώνα ιστορίας. Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε μέσα σε τέσσερα χρόνια, συνεπώς έχει πέσει πολύ δουλειά.

Η σειρά θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από διάφορους εκπροσώπους της βιομηχανίας, όπως για παράδειγμα τον πρώην πρόεδρο της Nintendo, Reggie Fils-aime, τον επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ή ακόμα και διασημότητες, όπως ο Wil Wheaton. Θα συζητηθεί μέχρι και η πρώτη μεγάλη κόντρα κονσολών Nintendo vs Sega, καθώς στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσει και ο Tom Kalinske, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Sega of America, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους συντελεστές του Mega Drive (Genesis), επομένως έζησε στην "πρώτη γραμμή" την τότε κόντρα με το SuperNES.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 20:13 #246247 by Giorgos Tsolaridis
Το Super Nintendo World Theme Park στην Ιαπωνία αντέγραψε γραφικά από ένα Mario fangame Πρόκειται για Wii mod.
 Ένα κομμάτι από τα σκηνικά στο Super Nintendo World της Ιαπωνίας φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από τα πρωτότυπα γραφικά ενός fangame. Ένας χρήστης στο Twitter με το όνομα meatball 123 ήταν από τους πρώτους που συνειδητοποίησε την ομοιότητα αυτή βλέποντας έναν διακοσμητικό κάκτο στο βίντεο του πάρκου για το Yoshi’s Adventure τρενάκι. Ο σχεδιασμός του κάκτου δε θυμίζει τίποτα από τα γραφικά των επίσημων Mario παιχνιδιών, θυμίζει όμως τα γραφικά από το World 2 του Newer Super Mario Bros. Wii, ενός fangame από το 2013.
Δείτε το βίντεο από το τρενάκι Yoshi’s Adventure:
 Ο meatball123 επίσης πρόσεξε ότι ο κάκτος εμφανιζόταν στο Google με την αναζήτηση “New Super Mario Bros. Wii cactus” το οποίο ίσως εξηγεί το πως έγινε το μπέρδεμα. Οι εκπρόσωποι της Nintendo και της Universal Japan δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση. Το Newer Super Mario Bros. Wii ήταν το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας από τους developers της ομάδας Newer Team, οι οποίοι έχουν φτιάξει και ένα παρόμοιο fangame για το Nintendo DS.
  Η χρήση των γραφικών από το Super Nintendo World είναι αρκετά ειρωνική, καθώς η Nintendo είναι αρκετά αυστηρή όσον αφορά τα fangames. Τα τελευταία χρόνια η Ιαπωνική εταιρεία έχει ρίξει πολλά fangames και tools που χρησιμοποιούνται στην δημιουργία τους. Πριν από έναν μήνα, ένας fan βρήκε το δικό του 3D rendering του Mario στην επίσημη ιστοσελίδα του Super Nintendo World.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2021 23:49 #247361 by Γιώργος Τσάκωνας
Ο πρόεδρος του Xbox Phil Spencer είναι μεγάλος fan της Nintendo με τις δύο εταιρίες να έχουν συνεργαστεί πολλαπλές φορές τα τελευταία χρόνια. 

Στο ίδιο κλίμα συνεργασίες, ο Phil Spencer έκανε την εμφάνισή του στο νέο ντοκιμαντέρ της Nintendo. Το “Playing With Power: The Nintendo Story” είναι ένα ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από πέντε μέρη, διαθέσιμο δωρεάν στο Crackle. Περιέχει συνεντεύξεις με μια μεγάλη πληθώρα ειδικών στο χώρο των videogames και θρύλων της βιομηχανίας gaming, με τον Phil Spencer να είναι ένας από αυτούς.  

Σύμφωνα με το VGC, ο Spencer παίνεψε την αφοσίωση της Nintendo στο να δημιουργεί μια family-friendly και φιλόξενη ατμόσφαιρα για gaming, προσθέτοντας πως δεν πιστεύει πως είναι δυνατό να απομακρυνθεί η Nintendo από την αντίστοιχη βιομηχανία. Ο Spencer επίσης ομολόγησε πως δεν κατανόησε το σχεδιασμό του controller του Nintendo 64, αλλά παίνεψε την Nintendo για το πως αυτή καινοτομεί μπροστά στους ανταγωνιστές της. Ο Phil ανέφερε επίσης πως πολλές φορές τα καλά εδραιωμένα franchises της Nintendo της επιτρέπουν να πετύχει, όπως για παράδειγμα με το Pokemon Go. 

Η Microsoft και η Nintendo είναι ακόμα φυσικά ανταγωνίστριες εταιρίες, όμως οι δύο εταιρίες καταφέρνουν να συμβιώνουν τα τελευταία χρόνια. Η Microsoft βάζει τις κυκλοφορίες της στις πλατφόρμες της Nintendo, όπως για παράδειγμα έγινε με το Minecraft, και οι δύο εταιρίες επιτρέπουν το cross-play σε αρκετά games. Η Sony μπήκε επίσης στον χώρο του cross-play, αν και αρχικά δεν συμμετείχε. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 10:38 - 10 Mar 2021 10:38 #247527 by Giorgos Tsolaridis
Τα Super Nintendo World Theme Park καθυστερούν
 Το πάρκο στην Ιαπωνία θα ανοίξει στις 18 Μαρτίου.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Jerry Demings, δήλωσε στο  The Orlando Sentinel  όσα γνωρίζει για την ημερομηνία των εγκαινίων του Super Nintendo World στην Florida. Ο Jerri Demings δήλωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από ανθρώπους που εργάζονται στην Universal, το θεματικό πάρκο Super Nintendo World ενδέχεται να ανοίξει το 2025.

Το πάρκο είχε προγραμματιστεί αρχικά να εγκαινιαστεί μέσα στο 2023, όμως με την καθυστέρηση της κατασκευής του και την απρόβλεπτη εξέλιξη της πανδημίας του Covid 19 η ημερομηνία φαίνεται ότι θα μεταφερθεί. Η Universal από την μεριά της, δεν έχει δεσμευτεί επίσημα για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα του πάρκου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 19:39 - 13 Mar 2021 19:42 #247796 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo ανακοίνωσε τρία νέα Super Mario playsets  
Για να γιορτάσει την ημέρα του Mario.Η Nintendo αποκάλυψε τρία νέα Super Mario playsets που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο.
Τα νέα αυτά Super Mario παιχνίδια θα κατασκευάζονται από το Jakks Pacific. Τα τρία αυτά παιχνίδια αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια του Mario Day. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τρία παιχνίδια.
Bowser’s Airship
File Attachment:

Το Bowser’s Airship έρχεται μαζί με μια φιγούρα Mario. Επίσης, μπορεί να αφαιρεθεί το κατάστρωμα του πλοίου και να αποκαλύψει έναν αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια σας.
Super Mario 3D World 3-Pack
File Attachment:

Αδιαμφισβήτητα, το cat bell είναι αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από το Super Mario 3D World. Έτσι, το 3D World 3-Pack περιλαμβάνει μια φιγούρα του Mario, του Luigi και της Peach με cat suit.
Super Mario Deluxe Cloud Playset
File Attachment:

Το Super Mario Deluxe Cloud Playset περιλαμβάνει διάφορες πλατφόρμες, Question blocks, ένα piranha plant και τον Mario με ένα Propeller Mushroom.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2021 22:56 #248774 by Γιώργος Τσάκωνας
Ο YouTuber TysyTube έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τη διαδικασία λεύκανσης μίας κίτρινης κονσόλας SNES.

Ο TysyTube τοποθετεί αρχικά μία ειδική μύτη στο κατσαβίδι του για να βγάλει της βίδες της κονσόλας. Στην συνέχεια ανοίγει το κάλυμμα και αντικρίζει μεγάλη ποσότητα σκόνης, καθώς και έναν διακόπτη με κομμένο καλώδιο τον οποίο και αφαιρεί, μαζί με ολόκληρο το μπροστινό panel. Ο TysyTube συνεχίζει το ξεβίδωμα και ανοίγει το προστατευτικό της μητρικής πλακέτας της κονσόλας, την οποία και επίσης αφαιρεί. Ο YouTuber ξεσκονίζει όλα τα κομμάτια που αφαίρεσε και με ένα κολλητήρι κολλάει το κομμένο καλώδιο του διακόπτη, ενώ συνεχίζει να αφαιρεί τμήματα της κονσόλας.
Σειρά έχουν μετά τα χειριστήρια, των οποίων τις βίδες επίσης αφαιρεί ώστε να τα ανοίξει και να τα χωρίσει σε κομμάτια. Ο TysyTube τοποθετεί σε έναν μεγάλο κουβά τα μη ηλεκτρονικά κομμάτια τόσο της κονσόλας όσο και των χειριστηρίων και βάζει μπόλικο καθαριστικό υγρό. Στην συνέχεια αρχίζει να τα τρίβει με οδοντόβουρτσα και με άλλα πινέλα ώστε να φύγει όλη η βρομιά. Ο YouTuber ύστερα αρχίζει να κόβει ένα αφρολέξ σε κομμάτια, τα οποία χρησιμοποιεί ως “σφουγγάρια” για διώξει ότι σημάδι είχε απομείνει. Μετά ο TysyTube τοποθετεί πάλι τα κομμάτια τόσο της κονσόλας όσο και των χειριστηρίων σε έναν άδειο κουβά, στον οποίο βάζει υγρό υπεροξείδιο του υδρογόνου (hydrogen peroxide), τοποθετεί ισχυρά φώτα UV και τα αφήνει έτσι τέσσερις ολόκληρες ημέρες για απολύμανση.

Στην συνέχεια ο TysyTube αναλαμβάνει τις ηλεκτρονικές πλακέτες. Τοποθετεί ισοπροπανόλη με ένα πινέλο πάνω στην πλακέτα ώστε να την καθαρίσει, και με ένα σφουγγαράκι μαζί με έναν μικρό τροχό επιδιώκει να αφαιρέσει την σκουριά ενώ φυσάει με μία μικρή τρόμπα για να διώξει την σκόνη. Ακολουθεί αυτήν την διαδικασία για όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, μέχρι και για τα καλώδια των χειριστηρίων. Μετά το πέρασμα των τεσσάρων ημερών ο YouTuber ξαναβιδώνει και ξανακολλάει τα πάντα και αντικρίζει μία πεντακάθαρη κάτασπρη κονσόλα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 12:10 #249368 by Giorgos Tsolaridis
Super Nintendo World Theme Parks: Φωτογραφίες και βίντεο Βίντεο και από το υπό κατασκευή πάρκο στην Καλιφόρνια.Ένας YouTuber μπήκε στο νέο Universal Studios Hollywood Park στην Καλιφόρνια. Τράβηξε ένα βίντεο 13 λεπτών, το οποίο στο δεύτερο μισό του έχει το Super Mario Theme Park, το οποίο όμως είναι ακόμη υπό κατασκευή.Όπως θα δείτε και από το βίντεο στο 07:20, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια του πάρκου τα οποία έχουν κατασκευαστεί, αλλά στην πλειοψηφία του το πάρκο είναι ακόμη...εργοτάξιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:19 #249469 by Giorgos Tsolaridis
Nintendo Indie World Showcase: 14/4/21 Νέα τρέιλερ και εκπλήξεις.
 Η Nintendo έδωσε μια πρώτη ιδέα στο τι μπορείτε να περιμένετε από τις αρχές του 2021 όσον αφορά τα  indie games  με ένα μείγμα αγαπημένων τίτλων μαζί με νέες αποκαλύψεις κι εκπλήξεις.
 Στο σημερινό indie world showcase μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίες των games καθώς και νέα τρέιλερ από τα games που παρουσίασε. Δείτε την παρουσίαση παρακάτω.




Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2021 13:44 #250699 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo σκέφτεται να δημιουργήσει νέες ταινίες για τα games της Παραγωγός στην animated ταινία Mario είναι ο Miyamoto.

 Η Nintendo δουλεύει μαζί με την Illumination για να αναπτύξουν μια νέα animated ταινία Mario.

 Εν τω μεταξύ, ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της Nintendo,  δήλωσε  ότι η Ιαπωνική εταιρεία εξετάζει κι άλλες προοπτικές συνεργασίας όσον αφορά τις animated ταινίες. Για την ταινία Mario δήλωσε συγκεκριμένα: "Κοιτάμε γενικώς το  animation , όχι απλά την συγκεκριμένη σειρά".

 Γενικότερα, ο Furukawa δήλωσε: "Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι εφάμιλλα των εμπειριών που έχουν οι παίκτες στα games και ότι δεν θα παρεμποδίζονταν οι  developers  της Nintendo να  φτιάξουν άλλο ένα ξεχωριστό παιχνίδι με τους ίδιους χαρακτήρες. Ο Shigeru Miyamoto έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification