Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo: Γενική συζήτηση

05 Mar 2020 21:16 #232104 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo αντικατέστησε Game Boy σε 95χρονη γιαγιά gamer
Η οποία έπαιζε...μέχρι τα 99 της!


Ο 70χρονος Ιάπωνας Kuniko Tsusaka, έστειλε ένα γράμμα στη Nintendo ζητώντας από την εταιρεία να επιδιορθώσει το Game Boy της μητέρας του, ετών 95, μιας και έπαιζε με αυτό συχνά, κυρίως το Tetris.

Η οικογένεια από την Chiba της Ιαπωνίας δεν κατάφερε να βρει κάποιο κατάστημα που να μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα του Game Boy κι έτσι απευθύνθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία. Η ηλικιωμένη είχε στεναχωρηθεί προς στιγμή μιας και το Tetris ήταν το αγαπημένο της παιχνίδι.

Η Nintendo δεν μπορεί πλέον να επιδιορθώσει κονσόλες Game Boy καθότι είναι παλιές και το service δεν υποστηρίζεται. Ωστόσο, αντικατέστησε πλήρως την κονσόλα της 95χρονης με μία καινούργια που βρήκε στην αποθήκη της. Μάλιστα η Nintendo απάντησε μέσα σε μία εβδομάδα και έστειλε γράμμα, ευχόμενη στη γιαγιά να έχει μακροβιότητα.
Τελικά η γιαγιά απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών και έπαιζε Game Boy...μέχρι τέλους. Σίγουρα η καλή αυτή πράξη της Nintendo της έδωσε αρκετά ακόμη χρόνια. Ο γιος της μάλιστα δήλωσε ότι "Μας κοιτάει από τον ουρανό και μας ευχαριστεί. Σίγουρα θα παίζει ακόμη Tetris!"

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Mar 2020 18:08 #232202 by Giorgos Tsolaridis
Το Super NES CD-ROM πουλήθηκε σε δημοπρασία
Στα 360.000 δολάρια.


Το σπάνιο SNES CD-ROM, η κονσόλα που δεν κυκλοφόρησε τελικά ποτέ στην αγορά, πουλήθηκε για 360.000 δολάρια . Το οξύμωρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της κονσόλας είχε πρόταση 1,2 δις δολάρια για την αγορά της. Μάλλον θα έπρεπε να την πουλήσει όταν είχε υψηλή ζήτηση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 21:13 #232285 by Giorgos Tsolaridis
Το Super NES CD-ROM πουλήθηκε σε δημοπρασία
Στα 360.000 δολάρια. Ο αγοραστής του έχει 800 Arcade!


Ο αγοραστής του σπάνιου SNES CD-ROM, είναι ο ιδρυτής του Pets.com, ενός site που πουλάει τροφές και αξεσουάρ για ζωάκια. Ονομάζεται Greg McLemore και ίδρυσε το site την δεκαετία του '90. Το 1999 πούλησε το 50% του site στην Amazon.

Ο McLemore δήλωσε στο Forbes ότι είναι παθιασμενος με το gaming και τον ενδιαφέρουν οι ιστορικές κονσόλες. Σήμερα δουλεύει μια gaming encyclopedia που ονομάζεται Arcade Museum, εν΄ωέχει μια συλλογή με 800 μηχανές Arcade!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 21:34 #232300 by Giorgos Tsolaridis
Ο Reggie Fils-Aimé εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο του GameStop
Το πρώην αφεντικό της Nintendo έρχεται να σώσει την κατάσταση.


Ο Reggie Fils-Aimé, που πρόσφατα αποσύρθηκε από πρόεδρος της Nintendo της Αμερικής, θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο τoυ GameStop στις 20 Απριλίου. Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα σε ένα δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της εταιρείας . Το GameStop κάνει αυτή την κίνηση ενόψη μιας δύσκολης κατάστασης για την εταιρεία, αφού το τελευταίο διάστημα η εταιρεία είδε μια απότομη πτώση της τιμής των μετοχών της. Το GameStop φαίνεται να αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολιές τα τελευταία χρόνια. Καθώς οι ψηφιακές λήψεις παιχνιδιών και οι μεγάλες πιέσεις της αγοράς έχουν μειώσει τα έσοδά του. Τον Ιανουάριο, τα στελέχη παραδέχθηκαν ότι οι πωλήσεις στο πρόσφατο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 25% από το προηγούμενο έτος. Στο εσωτερικό της εταιρείας ελπίζουν ότι θα δοθεί μεγάλη ώθηση από την άφιξη των νέων κονσολών από τη Microsoft και τη Sony.
Η ανακοίνωση του διορισμού του Fils-Aimé στο GameStop έρχεται ως ένδειξη ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει με την βιομηχανία των game. Ο ίδιος θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί με τους William “Bill” Simon (Walmart, Cadbury Schweppes, PepsiCo, και Nabisco) και James “J.K.” Symancyk (PetSmart, Academy Sports & Outdoors, Sam’s Club) οι οποίοι αναλαμβάνουν αμέσως καθήκοντα. Από την στιγμή που θα συμμετάσχει ο Fils-Aimé, θα είναι ένα από τα 10 μέλη του διοικητικού συμβουλίου που θα καθοδηγούν την εταιρεία για το 2020 και μετά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 15:54 #232526 by Giorgos Tsolaridis
Υπάλληλος της Nintendo βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό

Η εταιρεία επιτρέπει στους εργαζόμενους στην Αμερική να δουλεύουν από το σπίτι.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες ο κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί με ραγδαίους ρυθμούς στον πλανήτη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Seattle Times αποκαλύφθηκε ότι υπάλληλος της Nintendo έχει βρεθεί θετικός σε κορωνοϊό, ο οποίος εργάζεται για την Nintendo of America με έδρα το Redmond.

Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ο εργαζόμενος είχε επαφές και με άλλους εργαζομένους. Όλοι οι υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις ενώ έχουν περιοριστεί οικιοθελώς σε κατ οίκον καραντίνα, είτε έχουν συμπτώματα είτε όχι.

Η εταιρεία δήλωσε στο Kotaku πως επιτρέπει στους εργαζόμενους στην Αμερική να δουλεύουν από το σπίτι τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 16:59 #232549 by Giorgos Tsolaridis
Ο Miyamoto θέλει οι gamers της Nintendo να ανεβάζουν ελεύθερα gameplay videos
Σπόντες για την πολιτική των "μεγάλων" της εταιρείας.




Ο Ιάπωνας game designer Shigeru Miyamoto, δήλωσε ότι η Nintendo θα πρέπει να αφήσει τους gamers να ανεβάζουν gameplay videos.

Ο Miyamoto βρίσκεται στη Nintendo από την δεκαετία του '70 και σίγουρα η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Το 2015 η Nintendo άρχισε να γίνεται περίεργη με το Nintendo Creator Program, στο οποίο έπαιρνε τα έσοδα των YouTubers. Το 2017 μάλιστα απαγορεύσαμε και το streaming στα games. Οι κανόνες άλλαξαν και η Nintendo επιτέλους επιτρέπει την δημιουργία περιεχομένου.

Σε συνέντευξή του με το Famitsu, ο Miyamoto δήλωσε ότι όσον αφορά το περιεχόμενο χρηστών: "Στην εποχή των ROMs, θέλαμε οι χρήστες να παίζουν ένα παιχνίδι για πολύ καιρό, δημιουργώντας περιεχόμενο με ελάχιστα περιθώρια αποθηκευτικού χώρου και χωρίς να το δημοσιοποιήσουν. Τώρα όμως έχουμε μια εποχή στην οποία οι gamers αγοράζουν games και ανεβάζουν συχνά βίντεο, επομένως έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο να τα βλέπει. Ακόμα κι εγώ θα έβλεπα walkthroughs από games άλλων. Ειλικρινά δεν βλέπω τα δικά μου games, αλλά αν πρόκειται για άλλων τότε ναι".

Η υψηλή θέση που κατέχει ο Miyamoto στη Nintendo ίσως να βοήθησε στο να επηρεαστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και να σταματήσει να ζητάει χρήματα από τους YouTubers για τα games της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 19:16 #232563 by A
καλύτερα να το σκεφτούν εκεί στην Nintendo, σαν εταιρία έχει πολλά στερεότυπα εν έτη 2020

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2020 23:16 #232672 by Giorgos Tsolaridis
Nintendo κινείται νομικά κατά των games που φτιάχνουν οι κάτοχοι του Dreams στο PS4
Because Nintendo.


Η Nintendo ως γνωστόν έχει κάνει αγωγή σε όλα τα games, mods ή ακόμα και σε πίστες Mario Kart και γενικά σε όποιον δημιουργεί οτιδήποτε μοιάζει έστω και λίγο με τα games της.

Δυστυχώς αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τα games που φτιάχνουν οι χρήστες του Dreams στο PS4. Σύμφωνα με τον modder Piece_of_Craft, ο οποίος έφτιαξε ένα παιχνίδι Mario στο Dreams, η Nintendo του έστειλε με email αίτηση "παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας" κι έτσι η δημιουργία του καταργήθηκε.


Ο χρήστης σταμάτησε και τα επόμενα Mario games που ετοίμαζε για το Dreams. Φυσικά υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που φτιάχνουν games διαφόρων εταιρειών στο Dreams και τα οποία θα μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν ως "παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας", αλλά τα μυαλά στη Nintendo όπως ήδη γνωρίζουμε είναι έναν αιώνα πίσω.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2020 17:58 #232815 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo έκανε δωρεά στην Αμερική 9500 μάσκες για τον κορωνοϊό
Στο τμήμα πυροσβεστικής της Ουάσινγκτον.


Η Nintendo έκανε δωρεά στο τμήμα πυροσβεστικής της Ουάσινγκτον 9500 χειρουργικές μάσκες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Οι υπηρεσίες Fire Eastside Rescue Αμερικής που εδρεύουν στο North Bend της Washington έλαβαν την δωρεά από την Nintendo και συγκεκριμένα από το κέντρο διανομής της που εδρεύει στην ίδια ακριβώς περιοχή.

Την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβε ο Jerry Danson, εκπρόσωπος του συγκεκριμένου παραρτήματος της Nintendo, ο οποίος τηλεφώνησε στο σχετικό τμήμα των ΗΠΑ. Οι χειρουργικές αυτές μάσκες είχαν αρχικά αγοραστεί για επείγουσες περιπτώσεις, ωστόσο "εν μέσω κρίσης του ιού COVID-19 σίγουρα είναι απαραίτητες κάπου αλλού. Το προσωπικό του τμήματος Eastside Fire & Rescue θα διανείμει τις μάσκες αυτές στην περιοχή για να καλύψει άμεσες ανάγκες στην πόλη του North Bend".

Οι χειρουργικές μάσκες είναι ορισμένες άκρως απαραίτητες προμήθειες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στην πόλη του Los Angeles, ενώ πολλοί game developers και η Unity δίνουν δωρεάν προϊόντα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2020 00:16 #233299 by Giorgos Tsolaridis
Buggy Boogie: Το project της Rockstar Games και Nintendo που δεν κυκλοφόρησε ποτέ
Shigeru Miyamoto "Δεν είναι αυτό που θέλω".


Πριν το Studio της Rockstar Games, Rockstar San Diego, δημιουργήσει το Red Dead Redemption, ήταν γνωστό ως Angel Studios.

Ο Diego Angel, ιδρυτής του studio, μοιράστηκε μια ιστορία που αφορά την συνεργασία του με τον designer της Nintendo Shigeru Miyamoto. Το studio εργαζόταν στην ανάπτυξη ενός Racing τίτλου με όνομα Buggy Boogie για την Nintendo 64. Ο Shigeru Miyamoto ήταν να επισκεφθεί το Studio για να επιβλέψει την κατάσταση.

Ο Diego Angel δήλωσε "Θυμάμαι να έχω προετοιμαστεί 45 ημέρες πριν για αυτή τη συνάντηση. Ήμουν πολύ χαρούμενος εγώ και η ομάδα μου που θα συναντούσα από κοντά τον κ. Miyamoto. Ο κ. Μiyamoto ήρθε και κοίταξε για 10 με 15 λεπτά και μου είπε Diego δεν είναι αυτό που θέλω. Εκείνη την στιγμή τα αρχ** μου πάγωσαν, έχασα τα πόδια μου. Γύρισα και είπα γαμ** γαμ** τα έκανα σκατά. Συνέχισε και είπε δεν είναι αυτό που θέλω".

O Angel ρώτησε τον Miyamoto τι θα μπορούσε να κάνει η ομάδα του διαφορετικά για να βελτιώσουν το παιχνίδι. Εκείνος του απάντησε ότι θα έπρεπε να δουλέψουν ακόμα τρείς μήνες πάνω στην τεχνολογία του game ώστε να το φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Η ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει το Buggy Boogie και το game ακυρώθηκε. Αν και δεν ολοκλήρωσε αυτό το Racing τίτλο. Η Angel Studios ανέπτυξε τρία παιχνίδια για την Nintendo 64 όπως το Major League BaseBall(1998), Ken Griffey Jr’s Slugfest(1999) και το λιμάνι του Resident Evil 2(1999).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification