Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ελληνικά gaming sites και πολιτική

23 Nov 2015 10:45 #171458 by Βασίλης
DigiMike γεννημενος για το LOL ο Τζιτζι :P :P :P

Rasmo δεν ειμαι Καραμανλικος (θεωρω πως ζημιωσε την χωρα με την διακυβερνηση του) αλλα ο συγκεκριμενος ηταν πραγματικος gamer και μαλιστα φανατικος..
Εδω πηγαιναν να τον συναντησουν διαφορα στελεχη της κυβερνησης και αυτος ηταν αραχτος στο κρεββατι και επαιζε ποδοσφαιρακι στο ps4 :P :P :P
Αυτο δεν το εχει διαψευσει ποτε και με το στυλακι που εχει,το πιστευω απολυτως!!!Χαχα

Ο Τζιτζικωστας ειναι αλλη φαση..Ειναι σα να παει να παιξει lol ο...Βοριδης!!!!Αστειο και μονο σαν εικονα!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2015 13:45 - 20 Aug 2016 01:42 #171461 by Nikos Georgopoulos
Ενδιαφέρον topic του aims.Πέρα από τα πολιτικά που δεν αξίζει πλέον να ασχολείται κάποιος γιατί όλοι κοιτάνε να βγουν μέσω ρουσφετιού,εγώ θα σταθώ στις αντιγραφές.Συνήθως δεν υπάρχει παρθενογένεση ειδικά σε θέματα οπως "Χρησιμοποιούμε γυναίκα συντάκτρια-παρουσιάστρια" που στα 2 μεγαλύτερα sites παγκοσμίως το κάνουν χρόνια πριν από εμάς ή στο youtube που υπάρχουν κανάλια όπως ο Pewdiepie ή οι unboxtherapy από το 2010 τότε που εδώ στην Ελλάδα ακόμα ανεβάζαμε gameplay videos.

Αλλά έχω δει κάποια concept τα οποία ξεκίνησε πρώτο το Gameworld, είναι πρωτότυπα και όπως λέει ο aims κάποια από αυτά τα έχουν αντιγράψει.
- Ραδιόφωνο: Πιστεύω το βασικότερο από όλα.Στο εξωτερικό δεν υπάρχει ραδιοφωνική εκπομπή για games και ο Μάνος έκανε ραδιόφωνο πριν καν αρχίσει το site.Δεν τον πρόλαβα στον Champions αλλά στον Sportime radio το 2005 και ένα χρόνο μετά Games Radio.Ε μετά η συνέχεια γνωστή,ξαμολύθηκαν κι άλλα μέσα ειτε με εκπομπές στα FM είτε με webcasts.
- Game of the year: Ο διαγωνισμός που γίνεται κάθε Δεκέμβριο.Από το 2014 δύο κιόλας sites στην Ελλάδα τον έκαναν με παρόμοιο όνομα.
- Best of: Η στήλη Top 10 του Gameworld copy-paste σε άλλο site ως σειρά στο youtube.
- Online games με αναγνώστες: Δεν μπορείς να το πεις φουλ αντιγραφή αλλά και αυτό στην Ελλάδα μόνο το Gameworld το έκανε.
- Game maniacs: Ότι πιο πρωτότυπο που ευτυχώς δεν το έχει αντιγράψει κάποιος γιατί αλλιώς θα ήταν καραμπινάτη περίπτωση. Μόνο σε κάποια game room tours είχα δει μια ψιλοαντιγραφή ας το πούμε αλλά μιλάμε για 1-2 βίντεο μόνο.
- Edit: Απο το καλοκαίρι του 2016 αντιγράφουν και την στήλη Press Start.

Στην τελική πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει φίλε aims και επικροτεί ποιος κάνει καλή δουλειά. Μπορεί να μην αναγνωρίζουν τα fanboys κάποιων ότι αυτά που βλέπουν είναι αντιγραφή αλλά τους νοιάζει περισσότερο να διαβάζουν και να βλέπουν κάτι που έχει καλή ποιότητα. Επίσης το να δείχνεις ρόγα σε livestream και να κάνεις τον καραγκιόζη δεν σε κάνει δημοσιογράφο. Σε κάνει κλόουν που ζητιανεύει για likes. Τι διαφορά έχει το να ξεγυμνώνεσαι σε μια κάμερα από το να βρίζεις ας πούμε καρκίνους και μάνες όπως ο αρχηγός? Και τα δύο κακό παράδειγμα δίνουν, show και θέαμα. Ο κόσμος τους βλέπει μόνο για να σπάσει πλάκα! Gaming δεν το λες πάντως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2015 22:14 - 12 Jan 2016 19:59 #171899 by Βασίλης
Καλησπερα..
επανερχομαι στο θεμα μιας και αναφερθηκε σε podcast καποιων gamers..
Δεν τους γνωριζα,δεν γνωριζα καν τις εκπομπες τους αλλα τους ανακαλυψα τυχαια πριν απο λιγο καιρο,ψαχνοντας κατι ασχετο...

Λέγονται Gog radio και κανουν φοβερες αποκαλυψεις σε αυτα τα Podcasts αναφορικα με τα ελληνικα gaming sites Κλπ...
Ακουστε την τελευταια τους εκπομπη(Στο καναλι τους εχουν και αλλες) και θα εντυπωσιαστειτε!


Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2016 20:12 #175270 by Aristotelis Barkas
Καλησπέρα παίδες.Ωραία συζήτηση για παρασκήνιο.
Όλως τυχαίως είπα να γράψω την γνώμη μου γιατί πήρε το μάτι μου κάτι ελλεινο πρόσφατα.Γνωστο site,ας πούμε ελληνικό, πήρε copy-paste τηην εκπομπή Battle του Gameworld και την κανει το ίδιο αλλά με Arcades.Και βαζει και σκορ Best of three. Ότι λέει ο Geonick και ο aims συμφωνώ x1000.Αν δεν είναι αυτό αντιγραφή τι είναι?

Καλώς ή κακώς άμα κάποιος κάνει την δουλειά του σωστά τον αντιγράφουν.Το θέμα είναι ότι π.χ. νέες κυκλοφορίες του μήνα ή unboxings υπάρχουν χρόνια τώρα σε sites του εξωτερικού.Αλλά παραδείγματα που είπε ο Geonick πχ ραδιόφωνο ή Game of the year δεν τα έχω δει αλλού και ξαφνικά τα τελευταία χρόνια τους ήρθε η θεία επιφώτιση και την εκαναν στα αλλα μεσα?
Γενικώς το GW είναι πολύ μπροστά σε πολλά πράγματα.Επίσης πριν μια βδομαδα ένα γνωστό site άρχισε να αντιγράφει ένα άλλο γνωστό site αλλάζοντας την ύλη του (όσοι καταλάβατε καταλάβατε) για να πιάσει ακόμα πιο πολύ κόσμο.

Aims εχω ακούσει κι εγώ εκπομπές από Gog.Τελευταία τους ανακάλυψα από εδώ


Τα χώνουν ασάλιωτα.Δείτε εδώ κι ακούστε τι παίζει.Ειναι καθε Πεμπτη βραδυ live αλλά επειδή κοιμάμαι νωρίς ακούω λίγο και το υπόλοιπο οταν ανεβει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2016 23:04 #184133 by Nikos Georgopoulos
Καλώς τα φρύδια μας.
Εδώ και καμιά ώρα ξαναχτύπησε το γνωστό τσίρκο-site και αντιγράφει την στήλη Press Start του Gameworld που γράφει ο Γιώργος.
Ρίχτε κι άλλη κόπια στα πιτσιρίκια.Μπορείτε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2016 12:24 #185910 by Omnibot
Guys επειδή κοντεύω να πάθω βραχυκύκλωμα, μπορείτε να μου πείτε έστω με inbox ποιοι είναι οι αυτοί που αντιγράφουν; Νομίζω πως κατάλαβα αλλά τώρα και με το press start τα πήρα άσχημα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2016 13:31 #185919 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Απορώ και εγω πιο σάιτ ειναι ´αλλα οπως και να εχει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν κατι τέτοιο...Τέρμα βλάκες τι να πω...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2016 22:30 #186500 by Themis Exarchos
Νέα επιτομή γραφικότητας. Κόπια και στο DIY Livestream!
Αν τα τελευταία posts αφορουν το ιδιο ατομο οπως βλεπω τοτε στα τελευταια του live παιζει πολλα games μαζι και ρωταει τον κοσμο στο Facebook τι games θελει να παιξει! :huh:

Off-topic και ασχετο με τα gaming sites αλλα μιας και το θεμα πηγε στις κοπιες ο Jeremy χθες σε Q&A ηταν ολοιδιος ο Κοντοπιδης και το ελεγαν και στα σχόλια.Ρε τι γινεται...του clopy-paste το κάγκελο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2016 22:40 #186502 by Βασίλης
Oτι μπορούν το αντιγράφουν!
και δώστου αποθέωση απο τα πιτσιρίκια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2017 11:51 #192202 by Βασίλης
Δεν με εβαζε το σαιτ(για την ακριβεια με εβαζε,εδειχνε πως κανει Loading τη σελιδα και δεν εμπαινα ποτε ή δεν επαιρνε σχολια κλπ)και δεν σχολιασαμε καποια πραγματα...
Οπως και να εχει,πρεπει να γραψω πως υπαρχει ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑ για τον Μανο και τη Χριστιανα..
Τοσο πολυ πονατε βρε γατακια?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification