Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Michael Jackson

28 Aug 2009 00:42 #59324 by giannistrv
Replied by giannistrv on topic Michael Jackson
Οταν κατι ειναι fake κανει μπαμ απο χλμ!Για να μην φανει το ψευτικο προσωπο του ηθοποιου παντα καποιος περναει απο μπροστα του και βλεπουμε μονο τα μαλια του!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2009 16:57 #61900 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Ανέκδοτα για τον M.J.



Έξω από Εκκλησία (Γκρικ Βέρζιον!)

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2009 18:51 #61905 by Νικολής Ασημάκης
"Fuck. I didn't recognise you!" :lol: :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2010 14:22 #72194 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ξέρετε αν υπάρχει καμία σχολή χορού στην Αθήνα για τα βήματα του Michael Jackson;

Ευχαριστώ!!! :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2010 14:34 #72197 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Michael Jackson
Τσου! Αλλα υπαρχει κατι καλυτερο, το youtube.com ^^
Λογικα, θα εννοεις τα : 1)moonwalk. 3)sideslide και 2)airwalk so ...

1) & 2) [youtube:17nbtn3f]
[/youtube:17nbtn3f]

3) [youtube:17nbtn3f]
[/youtube:17nbtn3f]

Εγω τα κανω και τα 3 :P και μου πηρε 6 μερες μεχρι να τα μαθω ....

Μα καλα και 'συ, θες ολοκληρη σχολη χορου για να μαθεις τα βηματα του MJ ??? Ειναι σαν να μου ζητας 6 γαλονια γαλα για να φας δημητριακα .... rr anyway, u got my point xD. Να υποθεσω οτι λεγοντας βηματα ... δεν εννοεις τα "βηματα" (βιογραφια κλπ) ε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2010 19:00 #72221 by Αντώνης Μπιθούλκας
Βρε... αυτά τα ξέρω. Χορεύω 1 χρόνο τώρα και τα έχω μάθει όλα, μέχρι και όλες τις χορογραφίες! Απλώς λέω για άλλα πράγματα που δεν τα έχουνε δείξει καν! Κατάλαβες;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2011 04:24 #100256 by Μάνος Γρυπάρης
Σοκ: Η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Michael Jackson!



Η πολυαναμένομενη δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson ξεκίνησε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο! O εισαγγελέας David Walgren εμφάνισε μία φωτογραφία με το νεκρό σώμα του pop star. H φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του γιατρού του Jacson, Dr Conrad Murray.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τhe sun",oι εισαγγελείς έδειξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στους ενόρκους κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δείχνει τον Jackson νεκρό σε κρεβάτι του νοσοκομείου, διασωληνωμένο. "O θάνατος του Τζάκσον, ήταν ανθρωποκτονία" είπε ο αναπληρωτής εισαγγελέας David Walgren και πρόσθεσε: "Οι πράξεις και οι παραλείψεις του προσωπικού γιατρού του οδήγησαν τον Τζάκσον στο πρόωρο θάνατο στα 50 του χρόνια". Μάλιστα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του Michael Jackson!


Τα παιδια του Michael Jackson τον τίμησαν για τον θάνατό του, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του. Σε αυτήν συμμετείχαν οι Beyonce, Christina Aguilera και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα, που τραγούδησαν μπροστά σε 50.000 θεατές.

[youtube:2an0qt67]
[/youtube:2an0qt67]

Άραγε θα ακολουθήσουν την καριέρα του πατέρα τους?

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2016 00:00 #183110 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Michael Jackson
Το «πορνογραφικό υλικό» που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον κρύβει εκπλήξεις

Πάρα πολλά απ' τα «πορνογραφικά» (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) υλικά που χρησιμοποιούσε ήταν στην πραγματικότητα λευκώματα τέχνης. Θα περίμενε κανείς να έμπαινε στο ίντερνετ όμως αυτός, απ' ό,τι φαίνεται, την έβρισκε με Larry Clark, Tracy Emin και Gilbert & George. Θα μπορούσε να έχει πορνοπεριοδικά όμως την έβγαζε με παμπάλαιες συλλογές εικόνων, πχ. με την «Taormina» του Γερμανού φωτογράφου Wilhelm Von Gloeden με φωτογραφίες αγοριών από τα τέλη του 1800!

Η συλλογή του Τζάκσον κάνει τις φημολογούμενες πράξεις του με παιδιά ακόμα πιο ενοχλητικές και νοσηρές. (Λέγεται πως χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες για να δείξει στα παιδιά ότι και άλλα αγόρια και κορίτσια γδύνονταν, και να τα πείσει να κοιμηθούν μαζί του. Όμως τα βιβλία που είχε ούτε παιδική πορνογραφία είχαν ούτε ιδιαίτερα ύποπτα θεωρήθηκαν από όσους τα ερεύνησαν πιο προσεκτικά.)

Το "The Fourth Sex" που περιγράφεται (και φωτογραφίζεται) αναλυτικά στην έρευνα της αστυνομίας, θεωρήθηκε «παιδική πορνογραφία» όταν στην πραγματικότητα είναι ο κατάλογος της ομώνυμης έκθεσης που παρουσιάστηκε το 2003 στο Fondazione Pitti της Ιταλίας.

Στην έκθεση, την οποία επιμελήθηκε ο σχεδιαστής Raf Simons, παρουσιαζόταν διαφημίσεις, εντιτόριαλ μόδας, φωτογραφίες και έργα των γνωστότερων εικαστικών εκείνης της περιόδου που σχετίζονταν με την εφηβεία.

Το 99% των εικόνων δεν περιέχει ούτε υποψία γυμνού. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια προκλητική έκθεση, ούτε φυσικά ένας πορνογραφικός κατάλογος, όπως φαίνεται απ' τις εικόνες που υπάρχουν και στο Flickr

Το βιβλίο φιλοξενεί κείμενα των: Pier Paolo Pasolini, James Ballard, Vladimir Nabokov, Bret Easton Ellis, Philip Larkin, Marilyn Manson, Douglas Coupland, Camille Paglia κ.α. Έργα τέχνης: Vanessa Beecroft, Mike Kelley, Andreas Gursky, Larry Clark, Gillian Wearing, Jake &Dinos Chapman, Wolfgang Tillmans, Takashi Murakami, Paul McCarthy, Tracey Emin, Noble & Webster, Jeff Wall, Richard Prince, Gilbert&George, Gavin Turk κ.α. Και, τέλος, διαφημίσεις με ρούχα των: Paco Rabanne, Pierre Cardin, Dolce & Gabbana, Comme des Garçons, Helmut Lang, Diesel, Benetton, Fiorucci, Gucci, Emporio Armani, φωτογραφημένες μεταξύ των άλλων από τους Jürgen Teller, Τerry Richardson, Steven Klein και Bruce Weber.

Σήμερα το βιβλίο αυτό είναι πανάκριβο. Στο Amazon το βρίσκεις μεταχειρισμένο σε τιμές που ξεκινούν απ' τα 155 ευρώ, αν όμως θες να αγοράσεις ένα καινούργιο αντίτυπο θα πρέπει να πληρώσεις από 380 ως 515 ευρώ!

Ενδιαφέρον είναι πως ο κατάλογος της έκθεσης κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2003 και βρέθηκε στο σπίτι του Τζάκσον τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς - έτρεξε να τον αποκτήσει δηλαδή με το που κυκλοφόρησε. Είμαι σίγουρος πως κανένας απ' τους εμπλεκόμενους στην έκθεση και τον κατάλογο δε θα φανταζόταν ποτέ τότε πως στην άλλη άκρη του κόσμου, στο ράντσο Neverland, ο Μάικλ Τζάκσον ξεφύλλιζε τη δουλειά τους - με οποιοδήποτε σκοπό. Ούτε πως 13 χρόνια, μετά το εικαστικό τους πρότζεκτ θα κρεμόταν στα διαδικτυακά μανταλάκια διαπόμπευσης ως «το παιδικό πορνό του Βασιλιά της Ποπ»....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Dec 2022 11:03 #268060 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Michael Jackson
Michael Jackson Sega World: Xαμένο Arcade παιχνίδι του 1993




Θα χρησιμοποιούνταν σε Luna Park.

Ένα χαμένο Arcade game με τον Michael Jackson ανακαλύφθηκε μετά από σχεδόν 30 χρόνια. Κατασκευάστηκε για τα λούνα παρκ Sega World και αγοράστηκε από μία αγορά ιδιωτών στη Μ. Βρετανία όπου πουλάνε συλλεκτικά αντικείμενα από τα αυτοκίνητά τους (cat boot sale).

Το Simulation game κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1993 και έχει αναπτυχθεί για τον Advanced Simulator-1 pod της Sega. Ωστόσο, μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, η συνεργασία της Sega με τον Michael Jackson σταμάτησε και το video game αποσύρθηκε.

Κατά έναν μαγικό τρόπο, το video game σώθηκε από μία βιντεοκασέτα με τίτλο «Sega AS-1 (Michael Jackson Vers)». Όπως αναφέρει το Games Radar, πουλήθηκε από κάποιον που πουλούσε αντικείμενα που ανήκαν σε έναν θανόντα συγγενή που έτυχε να ήταν πρώην υπάλληλος της Sega Amusements Europe.

Δείτε το βίντεο, το οποίο έχει υποστεί ψηφιακή μετατροπή, καθώς ήταν σε κακή ποιότητα:



Αποδεικνύεται ότι η κασέτα περιείχε πλήρεις ηχογραφήσεις και πλάνα του Scramble Training, με αγγλική φωνή από τον Τζάκσον και μεταγλωττισμένη στα Ιαπωνικά. Ενώ το ίδιο το παιχνίδι παραμένει μη διαθέσιμο, οι κασέτες - με τον Commander Jackson - έχουν πλέον ανέβει στο YouTube.

Η Sega είχε κυκλοφορήσει το Moonwalker, ένα καλό Platform με τον Michael Jackson, για την 16bitη κονσόλα της Mega Drive, το 1990.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification