Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Empire of Sin

18 Feb 2020 20:27 - 19 Feb 2020 13:14 #231693 by Νικόλαος Κεχαγιάς
Empire of Sin: Περίοδος κυκλοφορίας
Πήρε παράταση για μερικους μήνες.


Το Empire of Sin της Romero Games που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την άνοιξη, πήρε παράταση μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Brenda Romero developer του game αναφέρει: "Οι προκλήσεις στο να δημιουργήσουμε ένα game που δεν έχει γίνει ποτέ πριν, είναι αυτό ακριβώς, να δημιουργήσουμε ένα game που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουν όλα σωστά και μας παρουσιάζονται κάποιες μοναδικές ευκαιρίες. Είμαι ευγνώμων που παίρνουμε επιπλέον χρόνο για να το κάνουμε τέλειο".

Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch το φθινόπωρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2020 21:08 #239090 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Empire of Sin
Empire of Sin: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Ανακοινώθηκε από τον John Romero


Ο John Romero, δημιουργός της σειράς DOOM, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Empire of Sin.

Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch την 1η Δεκεμβρίου.

Το επερχόμενο Strategy του που διεξάγεται την δεκαετία του '20 στον εγκληματικό υπόκοσμο του Σικάγο, σας ζητάει να εκφοβίσετε και να γοητεύσετε κόσμο. Στα του gameplay, θα υπάρχει αρκετό Role-play, καθώς θα επιλέγετε ένα από τα 14 bosses, βασισμένα σε πραγματικούς και φανταστικούς γκάνγκστερς, για να χτίσετε την εγκληματική αυτοκρατορία σας.

Δημιουργώντας το Empire of Sin θα διαχειριστείτε την οικονομία του υποκόσμου του Σικάγο και τις εγκαταστάσεις σας που θα αφορούν αλυσίδες εφοδιασμού, καζίνο και διάφορα άλλα. Το σύστημα μάχης θα είναι Turn-Based, καθώς θα διαμορφώσετε την συμμορία σας και θα υπερασπιστείτε και θα επεκτείνετε την περιοχή δράσης σας, στέλνοντας το μήνυμα στις αντίπαλες συμμορίες.

Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις. Την απλή, την Deluxe Edition με τέσσερις γκάνγκστερς και ένα Golden Weapon set με τρία αποκλειστικά weapon skins και ηχητικά εφέ του Romero gun και την Premium Edition με όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition, συν το mobster pack, δύο expansions που θα βγουν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το γούνινο παλτό του Al Capone.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Dec 2020 03:14 #243167 by Γιάννης Μοσχονάς


Έχω γράψει ήδη κάμποσες ώρες σκληρών μαχών στο Empire of Sin, χτίζοντας μαφιόζικες αυτοκρατορίες με διαφορετικούς αυτοκράτορες και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ένα από τα απολαυστικότερα Tactical Strategy που έχω ασχοληθεί εδώ και καιρό. Λατρεύω το σύστημα μάχης του που διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία των XCOM, γαρνιρισμένα με την μαφιόζικη αισθητική της δεκαετίας του 1920. Η διαχείριση πόρων έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη στο πακέτο, αποτυγχάνοντας να ικανοποιήσει την δίψα για στατιστικούς πίνακες με αστρονομικά ποσά. Περισσότερα θα αναφέρω στο επερχόμενο review μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2020 03:14 #243282 by Γιάννης Μοσχονάς

Το Empire of Sin χαρακτηρίζεται από την αφθονία. Άφθονοι playable χαρακτήρες και factions διατίθενται για να ενισχύσουν σημαντικά το replayability του. Άφθονες ώρες θα σας πάρει να κατακτήσετε την πόλη και να ολοκληρώσετε την πληθώρα των missions. Άφθονα ευρώ θα πετάξουν από το πορτοφόλι σας και θα προσγειωθούν στα ταμεία των developers προκειμένου να αποκτήσετε την καλύτερη έκδοση και τα επερχόμενα expansions. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό Strategy με φανταστικές μάχες που θα σας καθηλώσει αβίαστα στον ρόλο του αρχιμαφιόζου.

Διαβάστε το Review του Empire of Sin εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification