Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sniper Elite 5

16 Mar 2019 15:20 #224119 by Γιάννης Αρβανίτης
To Sniper Elite 5 βρίσκεται υπό ανάπτυξη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Rebellion.

www.gameworld.gr/component/content/article/166-action/34931-...NrzE11rj8raKoLEdQ6l4#fieldsTab

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Nov 2019 14:55 #228667 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Sniper Elite 5
Επιτραπέζιο Sniper Elite
Από την Rebellion Unplugged.


Το νέο τμήμα της Rebellion Developments θα ασχολείται αποκλειστικά με επιτραπέζια παιχνίδια που θα αντλούν τη θεματολογία τους από τα games της δεύτερης. Με αφορμή αυτό ανακοινώθηκε το επιτραπέζιο Sniper Elite.

"Ο αδερφός μου Chris κι εγώ φτιάχνουμε παιχνίδια για πάνω από 25 χρόνια, πιστεύω πως η αγάπη μας για αυτά προέρχεται από την παιδική μας αγάπη για τα επιτραπέζια" δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Rebellion, Jason Kingsley, ο οποίος πρόσθεσε: "Έχουμε συνεπώς πλήθος διαθέσιμων ηρώων από τόσο πολλά παιχνίδια και κόμιξ, θα έχει πολύ πλάκα".

Το site της Rebellion Unplugged περιγράφει το επιτραπέζιο ως ένα competitive Stealth Action για 2-4 παίκτες. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε από τον David Thompson, που στο παρελθόν είχε εργαστεί πάνω στο Undaunted: Normandy και τον Duncan Molloy ως επικεφαλής της Rebellion Unplugged. Δυστυχώς δεν υπάρχουν προς το παρόν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το επιτραπέζιο. Το campaign του στο Kickstarter θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2020 ενώ θα βρίσκεται στην διάθεση όσων παρευρεθούν στην PAX Unplugged στις 6-8 Δεκεμβρίου στη Φιλαδελφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2020 01:49 #237601 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Sniper Elite 5
Επιτραπέζιο Sniper Elite
Με φιγούρα του Χίτλερ που τρώει σφαίρα στα "καρύδια"!


Το Sniper Elite: The Board Game έχει κατασκευαστεί και για να κυκλοφορήσει στην αγορά θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί στο Kickstarter . Το επιτραπέζιο αφορά 2-4 παίκτες και σχεδιαστές είναι οι David Thompson και Roger Tankersley.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 50.000 δολάρια, ενώ οι κατασκευαστές ζητούσαν 28.000 και το επιτραπέζιο θα βγει στην αγορά. Αυτό που ξεχωρίζει πάντως είναι μια μινιατούρα του Χίτλερ, ο οποίος κρατάει τα "μπαλάκια" του στα οποία έχει δεχθεί μία σφαίρα!


Στο επιτραπέζιο, ο ένας παίκτης ελέγχει τον sniper και έως και τρεις αντίπαλοι τους Γερμανούς στρατιώτες. Ο ήρωας θα πρέπει να εισβάλει στη Γερμανική βάση και οι άλλοι να βρουν την τοποθεσία του, να τον περικυκλώσουν και να τον σκοτώσουν.

Στο παραπάνω link του Kickstarter μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες, όπως επίσης και το βίντεο. Για την φιγούρα του Χίτλερ θα πρέπει να καταθέσετε 60 ή περισσότερες λίρες. Με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, οι κατασκευαστές αναμένεται να ανακοινώσουν και νέες μινιατούρες, καθώς έχουν πιάσει τα ζητούμενα stretch goals.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification