Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

ΑΕΚ 2017-2018

16 Dec 2017 21:06 - 16 Dec 2017 22:00 #209731 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Η ΑΕΚ όπως πρόπερσι (ήττα εντός από Λεβαδειακό) και πέρυσι (ισοπαλία εντός με ΠΑΣ), έτσι και φέτος δεν κερδίζει πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η Ένωση έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και αν νικήσει ο Ολυμπιακός, χάνει την κορυφή...



Από το 1997-98 έχουν περάσει πολλά χρόνια και η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάρει ξανά τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Για να το κάνει, έπρεπε να νικήσει στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα -στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του- και η αλήθεια είναι ότι έκανε αρκετές ευκαιρίες για να τον νικήσει εύκολα. Ολες αυτές οι ευκαιρίες, όμως, χάθηκαν και μαζί ενδέχεται -θα το μάθουμε από τα αποτελέσματα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ- να χάθηκε και η 1η θέση για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ...

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο ματς και με τον ορεξάτο Μπακασέτα, ο οποίος είχε σουτ και εκτέλεση φάουλ στα πρώτα λεπτά, πίεσε για το γρήγορο γκολ. Θα μπορούσε να το βάλει στο 10' αλλά κανείς δεν έκανε την προβολή στο γύρισμα του Λιβάια, όπως και στο 11' με την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Γενικά το ματς ήταν ένας μονόλογος της Ενωσης, η οποία είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τον Απόλλωνα και έψαχνε το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έψαχναν την παραμικρή ευκαιρία για να κερδίσουν χρόνο και να προσπαθήσουν να παγώσουν τον ρυθμό, χωρίς πάντως να τα καταφέρνουν ιδιαίτερα.

Κατάφεραν πάντως, με την παρουσία των Παπάζογλου-Χουάρες μπροστά από την άμυνα, να μην επιτρέψουν στους Κιτρινόμαυρους να απειλήσουν κάθετα. Μέχρι, τουλάχιστον, να το πάρει πάνω του ο Λιβάια, ο οποίος στο 38' έβγαλε σε θέση για γκολ τον Λόπες με τακουνάκι αλλά ο Πορτογάλος, με κάποιο τρόπο, κατάφερε να πλασάρει άουτ από πολύ κοντά... Ετσι, το πρώτο μέρος, στο οποίο η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι μπροστά με τουλάχιστον 2-0, βγήκε χωρίς γκολ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, στο 50', η ΑΕΚ είχε νέα ευκαιρία για γκολ αλλά ο Μπακασέτας δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα έπρεπε από κοντά και δύο λεπτά μετά άφησε τη θέση του στον Κονέ. Ο Μανόλο Χιμένεθ, γενικά, δεν άργησε να κάνει όλες τις αλλαγές του αφού ακολούθησε η είσοδος του Χριστοδουλόπουλου αντί του Λόπες και αυτή του Κλωναρίδη αντί του Γαλανόπουλου, ψάχνοντας με κάθε τρόπο την λύση.

Η Ενωση ήταν συνεχώς μπροστά αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και αυτό είχε ως συνέπεια να γίνονται λάθη στην τελική πάσα, την ίδια ώρα που ο Απόλλων, όπως ήταν λογικό, άρχισε να παίζει και με το ρολόι. Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να βρουν χώρους για κάποια αντεπίθεση αφού η ΑΕΚ ήταν μονίμως μπροστά αλλά δεν έδειξαν τέτοια διάθεση, ρίχνοντας όλη την προσοχή τους στο να κρατήσουν το 0-0.

Και τελικά κατάφεραν να το κρατήσουν με μαζική άμυνα, απέναντι σε μια Ενωση που είχε "κατασκηνώσει" γύρω-γύρω από την περιοχή του Τσόβιτς αλλά δίχτυα δεν βρήκε ποτέ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2017 19:15 - 20 Dec 2017 19:55 #210264 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό για τα πλέι οφ του Κυπέλλου Ελλάδας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2017 22:13 - 20 Dec 2017 23:16 #210267 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-4
Με τον καλύτερο τρόπο λέει... αντίο 2017 η ΑΕΚ. Το εμφατικό 4-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό δίνει στην Ένωση την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι. Πειστική, σοβαρή, ουσιαστική εμφάνιση από τους «κιτρινόμαυρους». Κατάρρευση για τους γηπεδούχους.



Οι απουσίες ήταν πολλές και σημαντικές (Λιβάια, Βράνιες, Τσόσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον), η ισοπαλία με τον Απόλλωνα πριν λίγες μέρες δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αλλά αυτά δεν επηρέασε την ΑΕΚ, η οποία έκανε αυτό που έπρεπε. Καθάρισε, δηλαδή, από το πρώτο ματς την πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου και θα κάνει καλές γιορτές, περιμένοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Γκολ και πολύ καλό παιχνίδι συνολικά από τον Μπακασέτα, ο οποίος είχε πολλές σωστές μεταβιβάσεις, πολύ καλά πήγε και το δίδυμο Γαλανόπουλου-Κονέ τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά μετά το πρώτο 20λεπτο, πολύ σοβαρή εμφάνιση συνολικά από την Ενωση από την αρχή ως το τέλος του ματς, δείχνοντας ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από την πρόσφατη γκέλα στο πρωτάθλημα.

Το ματς άρχισε με την Ενωση να παρατάσσεται με 3-5-2 και να παίρνει από το ξεκίνημα τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, επιβάλοντας τον ρυθμό της. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έφτανε εύκολα ως την αντίπαλη περιοχή και εύκολα θα μπορούσε να πάρει και το προβάδισμα στο 20' με το τετ α τετ του Χριστοδουλόπουλου, μετά την πάσα του Αραούχο, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε. Οι δυό τους μονομάχησαν σε παρόμοια φάση και λίγα λεπτά μετά (27') ξανά από πάσα του Αραούχο αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού βγήκε ξανά νικητής, κρατώντας το 0-0. Με κατοχή μπάλας και σωστή ανάπτυξη η ΑΕΚ έδινε την εντύπωση ότι δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά περισσότερα για να σκοράρει και η επιβεβαίωση -αφού πρώτα απείλησε και ο Παναιτωλικός στο 40' με Μοράρ και Κλέσιο- ήρθε στο 45' με το πέναλτι του Μάρκος Πάουλο στον Κονέ και την εύστοχη εκτέλεση του Χριστοδουλόπουλου (0-1).

Καλά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο για την Ενωση, καλύτερα άρχισε το δεύτερο, αφού στο 46' ο Λόπες γύρισε από αριστερά και ο Μπακασέτας κινήθηκε σωστά ανάμεσα στα στόπερ για να κάνει το 0-2 από κοντά. Το μόνο που είχε να κάνει η ΑΕΚ πλέον, η οποία είχε ορεξάτο τον Μπακασέτα να βρίσκει με ωραίες μπαλιές τους συμπαίκτες του, ήταν να παραμείνει σοβαρή για να "κλειδώσει" το ματς και ακριβώς αυτό έκανε, φτάνοντας και σε τρίτο γκολ. Ηταν το 64ο λεπτό, όταν ο Γκάλο με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-3, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που προσπάθησε στη συνέχεια για το γκολ της τιμής αλλά δεν το βρήκε. Και δεν το βρήκε επειδή τελείωναν λάθος τις φάσεις οι παίκτες του, γιατί κάποιες ευκαιρίες κατάφεραν να τις κάνουν από την στιγμή που χαλάρωσε και η ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Και την εξασφάλισε τελικά με 0-4 στο Αγρίνιο, αφού στο 87' οι τρεις αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ, οι Αϊντάρεβιτς-Κλωναρίδης-Γιακουμάκης, συνεργάστηκαν άψογα για να βρει δίχτυα ο τελευταίος, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ ως Κιτρινόμαυρος!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Dec 2017 17:10 #210793 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μασούντ



Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι πλέον ο Μασούντ. Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει στις 21 Νοεμβρίου πως ο έμπειρος χαφ ήταν ο βασικός στόχος της Ενωσης και επιβεβαιώθηκε πλήρως. Ο Ιρανός μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα και πλέον ανήκει στην «κιτρινόμαυρη» «οικογένεια».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Ιρανό μεσοεπιθετικό Μασούντ Σοτζέι Σολεϊμάνι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και πήρε την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 24.

Ο Μασούντ Σοτζέι γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984 στο Σιράζ του Ιράν. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ιρανική Sanat Naft το 2002 και μέχρι το 2008 που υπέγραψε στην Οσασούνα αγωνίστηκε και στις Saipa και Al-Sharjah.

Με την Οσασούνα σε πέντε σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 101 συμμετοχές στη La Liga, πετυχαίνοντας 8 γκολ. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Las Palmas με την οποία αγωνίστηκε για μία περίοδο (29 συμμετοχές – 5 γκολ), ενώ πριν την μετακίνηση του στοn Πανιώνιο τον Ιούλιο του 2016, πέρασε και από το Κατάρ, για λογαριασμό της Al-Shahania και της Al-Gharafa. Στη Super League μετράει μέχρι σήμερα 41 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 άσιστ.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ιράν, έχοντας 70 συμμετοχές και 8 γκολ. Ηταν στην αποστολή του Ιράν στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 με μία συμμετοχή στο τρίτο ματς του ομίλου κόντρα στην Αγκόλα, ενώ ήταν βασικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, παίρνοντας μέρος και στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων απέναντι σε Νιγηρία, Αργεντινή και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ηταν ενεργό μέλος και αρχηγός της Εθνικής του ομάδας στην πορεία για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μασούντ Σοτζέι, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ».
«Σίγουρος για τον τίτλο»!
Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση, ο Μασούντ είπε τα εξής.

«Σίγουρα έχω φανταστεί τον εαυτό μου Πρωταθλητή και γι' αυτό είμαι εδώ! Η ομάδα είναι ζωντανή σε τρεις διοργανώσεις, το Europa League, το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω να πάρουμε το Πρωτάθλημα και είμαι είμαι σίγουρος ότι θα το κερδίσουμε!»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους από όσους έχω περάσει. Έχω υπάρξει και στην Οσασούνα που παίρνει μέρος στο ισπανικό Πρωτάθλημα, που θεωρώ πως είναι το καλύτερο στον κόσμο, αλλά η ΑΕΚ είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα».

«Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Μόνο να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το τι θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Είμαι έμπειρος ποδοσφαιριστής και γι' αυτό δεν πιστεύω ότι θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ».

«Το πότε θα παίξω θα το κρίνει ο προπονητής. Εγώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις από αύριο μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα. Γνωρίζω ήδη τον γυμναστή της ομάδας από πέρσι. Όσο καιρό δεν έχω αγωνιστεί, έκανα συνέχεια προπονήσεις πάλι μαζί του».

«Ελπίζω να συμμετάσχω με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά τις παρεξηγήσεις που είχαν γίνει με με την ομοσπονδία. Γνωρίζω τον προπονητή εδώ και πέντε χρόνια και νιώθω σωματικά και πνευματικά έτοιμος να κάνω ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο, έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jan 2018 14:27 #210939 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Κι επίσημα Μοράν στην Α.Ε.Κ
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Έρικ Μοράν μέχρι το 2021 με την Ένωση να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ισπανό μεσοαμυντικό.



Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απέμενε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έρικ Μοράν στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός είναι στα γραφεία της ΑΕΚ όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι γνωστοποίησαν στα social media την συμφωνία με την Λεγανές.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση με τον Μοράν να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου Ερίκ Μοράν Αρίμπας από την ισπανική Leganes. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 39.

Ο Ερίκ Μοράν γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1991 στο Portugalete, προάστιο του Μπιλμπάο. Αρχισε την καριέρα του από την τοπική ομάδα και στη συνέχεια βρέθηκε στις Aκαδημίες της Athletic Bilbao. Με την πρώτη ομάδα του συλλόγου έκανε ντεμπούτο το 2012.

Την περίοδο 2015-16 πήγε με τη μορφή δανεισμού στη Leganes, ενώ την επόμενη στη Real Zaragoza, η οποία μετά το τέλος του δανεισμού του τον διατήρησε στη δύναμή της, πριν επιστρέψει και πάλι στη Leganes τον Ιανουάριο του 2017.

Συνολικά ο Ερικ Μοράν έχει αγωνιστεί 102 φορές στις δύο πρώτες κατηγορίες της Ισπανίας, έχοντας πετύχει 3 γκολ. Εχει υπάρξει διεθνής με όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ερίκ Μοράν, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jan 2018 19:09 #211109 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jan 2018 23:08 - 06 Jan 2018 23:35 #211121 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-4
Στην καλύτερη της φετινή εκτός έδρας εμφάνιση, η ΑΕΚ πέρασε με 4-1 από το Αγρίνιο, συντρίβοντας τον Παναιτωλικό! Γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι ο Μπακασέτας, ντεμπούτο ο Μασούντ, εξαιρετικός ο Τσιντώτας.



Το 2017 έκλεισε για την ΑΕΚ με 4άρα στο Αγρίνιο για το κύπελλο. Το 2018 άνοιξε με 4άρα στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα! Και κάπως έτσι, η Ενωση... προετοιμάζει τους οπαδούς της για ένα δυνατό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, όπου θα κριθούν όλα. Με τον Μπακασέτα να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση, τους Κονέ-Λάζαρο να ακολουθούν, τον Τσιντώτα να αποδεικνύεται αξιόπιστος ξανά, τον Μασούντ να κάνει ντεμπούτο με ασίστ και τον Λόπες να γίνεται ο 11ος διαφορετικός σκόρερ των Κιτρινόμαυρων στη φετινή Super League, η ομάδα του (τιμωρημένου) Μανόλο Χιμένεθ "προκάλεσε" τους οπαδούς της -που εννοείται ότι δεν θα την άφηναν μόνη της- να στήσουν το δικό τους πάρτι στο γήπεδο του Αγρινίου, φωνάζοντας το απλό, λιτό και κατανοητό: ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά!

Το ματς άρχισε ιδανικά για την ΑΕΚ αφού στο 6' ο Μπακασέτας με άψογη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1! Το γρήγορο γκολ μείωσε το όποιο άγχος μπορεί να είχαν οι Κιτρινόμαυροι και ταυτόχρονα αφαίρεσε πίστη από τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα η Ενωση να επιβάλει τον ρυθμό της. Οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει από το 12' αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Μπακασέτα και την επέμβαση του Κυριακίδη, με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Οι παίκτες του Χιμένεθ, με τον Μπακασέτα... εξωπραγματικό και τους Κονέ-Λιβάια να ακολουθούν σε απόδοση, είχαν συνεχώς στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο από το να αμύνονται.

Οχι ότι κι αυτό το έκαναν με επιτυχία, πάντως, αφού η ΑΕΚ πατούσε εύκολα στην περιοχή του Κυριακίδη και όταν ανέβασε ξανά ρυθμό, αφού είχε κατεβάσει στροφές στο δεκάλεπτο 20'30', καθάρισε και τον αγώνα! Στο 35', έπειτα από ωραία συνεργασία, η μπάλα κατέληξε στον Μπακασέτα που ανατράπηκε από τον Μύγα και ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι για το 0-2, με τους Αγρινιώτες να προσπαθούν να αντιδράσουν στη συνέχεια και να έχουν δοκάρι σε σουτ του Μάζουρεκ και επέμβαση του Τσιντώτα. Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να πιέσει, κέρδισε κάποιες στημένες φάσεις στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους αλλά ο Μπακασέτας ήταν σε τρομερή κατάσταση και στο 45' έκανε μαγική προσπάθεια και ασίστ για τον Αραούχο, ο οποίος τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση για το 0-3!

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε χαλαρώσει και βρήκε τις ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ και να δώσει κάποιο ενδιαφέρον. Ο Τσιντώτας, όμως, είπε "όχι" -με μεγάλες επεμβάσεις- σε Μύγα-Μοράρ και στη συνέχεια ανέλαβαν οι αλλαγές της Ενωσης. Στο 61' ο Μασούντ, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπακασέτα που ένιωσε ενοχλήσεις, έβγαλε την μπαλιά για τον Λόπες, ο οποίος μπήκε στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, και ο Πορτογάλος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μόλις 27 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς!) έκανε το 0-4 με σουτ εκτός περιοχής! Ενα πραγματικό πάρτι για την ΑΕΚ, με τους οπαδούς της να αποθεώνουν τους πάντες και να ζητούν το πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που αυτοί του Παναιτωλικού τα έβαζαν με τον Μάκη Χάβο...

Μέσα σε όλα αυτά, ο διαιτητής Καραντώνης έδωσε πέναλτι στο 68' σε μια φάση με τους Κονέ-Μάζουρεκ, για να μειώσει σε 1-4 ο Μοράρ, με το ματς να ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να ελέγχει την κατάσταση και να έχει και μια-δυο καλές στιγμές με Λιβάια και Λαμπρόπουλο για το 5ο γκολ. Το οποίο δεν μπήκε, αλλά μάλλον δεν απασχόλησε και κανέναν...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2018 20:10 #211252 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ ενάντια στον Παναιτωλικό για την ρεβανς του Κυπέλλου Ελλάδος!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2018 23:48 - 10 Jan 2018 22:33 #211265 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0
Με τους Μασούντ και Μοράν βασικούς και πολύ καλούς, η ΑΕΚ κέρδισε για 3η σερί φορά τον Παναιτωλικό (1-0) και με χαρακτηριστική ευκολία βρίσκεται στους 8 του Κυπέλλου. Ο Λόπες το γκολ από... πάρτο-βάλτο του Μασούντ.



Το κομμάτι μπορεί να ξεκινήσει με την φράση «αν οι δύο ομάδες μπορούσαν να μην παίξουν αυτό το ματς, δεν θα το έπαιζαν», οπότε μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι παιχνίδι έγινε στο ΟΑΚΑ. Και ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε, αφού τα πάντα είχαν κριθεί από το 4-0 της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με την Ενωση πάντως -για το onore- να προκρίνεται κάνοντας και δεύτερη νίκη. Ντεμπούτο για τον Μοράν που ήταν καλός, πρώτη φορά βασικός και δεύτερη ασίστ (πάλι στον Λόπες - και ήταν και ωραία) σε ισάριθμες συμμετοχές από τον Μασούντ.

Οι πολύ καλές ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ στο 3' και στο 4' με Κλωναρίδη και Βράνιες, έδωσαν την εντύπωση ότι μπορεί και να γίνει καλό παιχνίδι. Γρήγορα, όμως, φάνηκε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν ακριβώς έτσι... Ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχασε από το 8' με τραυματισμό τον τερματοφύλακα Κουσιάδη, προσπάθησε να βγει μπροστά μετά το 10λεπτο αλλά θα ήταν υπερβολικό να ζητήσει κανείς... μαγικά πράγματα, οπότε ο ρυθμός του παιχνιδιού γρήγορα έπεσε.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν την μπάλα αλλά δεν είχαν κάποια διάθεση να ανεβάσουν στροφές και να παίξουν σε φουλ ρυθμό, οι Αγρινιώτες από την άλλη μάλλον ικανοποιημένοι ήταν με το πώς κυλούσε (δύσκολα είναι η αλήθεια...) η ώρα και αν δεν υπήρχε το συνεχές τραγούδι από το πέταλο θα μπορούσες ακόμη και να κοιμηθείς. Οπως, για παράδειγμα, έκανε ο Βράνιες στο 42', ο οποίος έχασε την μπάλα από τον Ντίας αλλά αυτός νικήθηκε από τον Μπάρκα στο τετ α τετ.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο αλλά ως εκεί. Ο Μοράν κινούνταν καλά στο κέντρο και μοίραζε σωστά την μπάλα, ο Μασούντ έψαχνε πάντα το παιχνίδι με την μία γιατί έτσι πρέπει όταν το έχεις και οι δυο τους συνεργάστηκαν καλά στο 65', για να δώσει έτοιμο το γκολ στον Λόπες ο Ιρανός (1-0) με πολύ ωραία ενέργεια. Και καθώς πλησιάζαμε, αργά-αργά, προς την λήξη, όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον Αραούχο και να χειροκροτήσουν τον πιτσιρικά Γιούση, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Μασούντ και Γκάλο, αλλά και τον Μπάρκα για μια καλή επέμβαση στις καθυστερήσεις σε σουτ του Ντίας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Mπάρκας, Βράνιες (70' Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο (81' Γιούσης), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Λόπες, Γιακουμάκης, Μασούντ (76' Αραούχο), Κλωναρίδης.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Μιχαηλίδης): Κουσιάδης (8' Κυριακίδης), Περέιρα, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46' Πάουλο), Κλέσιο, Φάρλεϊ Ρόσα (70' Μοράρ), Βασιλούδης, Ντίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2018 19:25 #211428 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα για την 17η αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification