Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

ΑΕΚ 2017-2018

29 Sep 2017 15:15 #206232 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έτσι έλεγαν το πρωί στο ραδιόφωνο, τι να πω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2017 15:45 #206234 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Μας πέρασε η Αυστρία Χ και νίκη είχε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2017 20:15 #206240 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic ΑΕΚ 2017-2018

Shikabane_Hime7 wrote: Έτσι έλεγαν το πρωί στο ραδιόφωνο, τι να πω!


Εχεις δίκιο...το πρωί είχα διαβάσει παλιότερο άρθρο.

Στην 13η θέση έπεσε η Ελλάδα,απο κοντά οι Τσέχοι

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2017 20:02 #206325 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική της Superleague!

Η Ενωση θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή και μάλιστα με καλύτερη διαφορά από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και αυτή τη νίκη θα πρέπει να την πάρει με 4-3-3. Αυτό είναι το σύστημα που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος προχώρησε και σε αλλαγές προσώπων.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Τσιντώτας, με τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Βινίσιους αριστερά και στόπερ τον Βράνιες με τον πιτσιρικά Γιαννούτσο. Η τριάδα στο κέντρο αποτελείται από τους Γιόχανσον-Αϊντάρεβιτς-Γαλανόπουλο, με τον Μάνταλο αριστερό εξτρέμ, τον Μπακασέτα δεξιά και τον Αραούχο στην κορυφή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2017 22:39 - 02 Oct 2017 00:06 #206327 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Ο Αστέρας έστησε "μπλόκο" στην ΑΕΚ, 2-0 στην Τρίπολη




Ο Αστέρας "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΚ καθώς εκμεταλλεύτηκε το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Μανόλο Χιμένεθ και νίκησε την Ένωση 2-0.

Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς πήγε στην Τρίπολη κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ανακάτεψε και ο Μανόλο Χιμένεθ την τράπουλα με πολλές αλλαγές στα πρόσωπα αλλά και στο σύστημα.

Και έτσι ο Αστέρας δεν δυσκολεύτηκε να στήσει μπλόκο και να σπάσει το αήττητο της ΑΕΚ με 2-0. Οι γηπεδούχοι που έβγαλαν και πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι τους, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα κενά και τα αγωνιστικά προβλήματα που έβγαλε η Ένωση. Και με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε μια ουσιαστικά εύκολη νίκη, καθώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση.


Οι πολλές απουσίες που είχαν και οι δυο ομάδες (συν την κούραση που είχε η ΑΕΚ από τα συνεχόμενα ματς) υποχρέωσαν τους δυο προπονητές σε επιλογές για ενδεκάδα και σχήμα, που ήταν σχεδόν… εκτάκτου ανάγκης. Ειδικά στην ΑΕΚ, αυτό το 4-3-3 που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα στα δυο άκρα και τους Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο εσωτερικά χαφ, είχε τεράστιες δυσκολίες στο να βρει ρυθμό. Αλλά και ο Αστέρας έδειχνε να έχει προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του και την κυκλοφορία της μπάλας. Εξ ου και στο πρώτο 45άλεπτο στην Τρίπολη, όλα τα ήταν στο μηδέν. Πολλά λάθη εκατέρωθεν, πολύ κακές επιλογές και από τους δυο στο κτίσιμο επιθέσεων και κυρίως χωρίς καθόλου φάσεις. Άλλωστε σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, υπήρχε μόνο μια ουσιαστική απειλή σε εστία. Στο 23 λεπτό, από φάουλ του Μπακασέτα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, έφτασε στον Γιόχανσον, όμως εκείνος περισσότερο αιφνιδιάστηκε και εξ επαφής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Κατά τα άλλα, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Αστέρας απείλησαν. Οι γηπεδούχοι έβαλαν την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με κάποιες στημένες φάσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ η ΑΕΚ είχε και δυο σουτ με τον Μπακασέτα, που έφυγαν ψηλά άουτ. Γενικώς όμως, ήταν όλα… μηδέν.

ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΠΟΝΑΕΙ"
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, η ΑΕΚ έπαθε ότι ακριβώς και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Αούστρια Βιέννης. Δέχθηκε γκολ, πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά. Μάλιστα επί της ουσίας ο Αστέρας κτύπησε την ΑΕΚ εκεί που πονούσε ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Δηλαδή στο τεράστιο πρόβλημα που υπήρχε στην αριστερή πλευρά, με την κακή παρουσία του Βινίσιους. Στο 47’ ο Βραζιλιάνος μπακ έχασε την μπάλα στα όρια της περιοχής, ο Δουβίκας έβγαλε σχεδόν ανενόχλητος την σέντρα. Ο Τσιντώτας δεν έκανε καλή εκτίμηση της φάσης και ο Μουνάφο που βρήκε την μπάλα μπροστά του και στρωμένη, την έστειλε στα δίχτυα. Πλέον τα δεδομένα του παιχνιδιού είχαν αλλάξει. Ο Χιμένεθ από τον πάγκο γρήγορα ανακάτεψε την τράπουλα, καταρχήν ρίχνοντας στο ματς τον Λιβάγια και αλλάζοντας το σχήμα σε 4-2-3-1. Με τον Γιόχανσον να πηγαίνει σε ρόλο στόπερ, τον Γιαννούτσο αριστερά, τον Γαλανόπουλο μαζί με τον Αϊντάρεβιτς σε ρόλο αμυντικών μέσων. Κάτι που προφανώς είχε ρίσκο, για (ακόμα περισσότερα) κενά στα μετόπισθεν της ΑΕΚ. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο 51’ ο Ισνάλντο, που έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι. Ο Χιμένεθ συνέχισε τις αλλαγές ρίχνοντας στο παιχνίδι και τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τρίστασον. Χωρίς πάντως να μπορεί να αλλάξει κάτι στην κάκιστη επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και το φινάλε του ματς, φάση καθαρή για γκολ, η Ένωση δεν έκανε. Εξαίρεση ένα σουτ άουτ εξ επαφής στις καθυστερήσεις. Αντίθετα η αλλαγή που έκανε ο Παντελίδης στην επίθεση, ήταν αυτή που κλείδωσε το ματς. Στο 81’ ο Μανίας έφυγε μόνος του απέναντι στον Τσιντώτα και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και «τελείωσε» το παιχνίδι.
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Τσουκαλάς, Μουνάφο, Μαντίντα (90’ Τόνσο), Ισνάλντο 79’ Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Δουβίκας (73’ Μανιάς)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βινίσιους (55’ Λιβάγια), Γιαννούτσος, Βράνιες, Μπακάκης, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Μπακασέτας (63’ Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (71’ Τρίστασον).

Γκολ: 47’ Μουνάφο, 81’ Μανιάς
Κάρτες: 22’ Ισνάλντο, 33’ Βράνιες, 38’ Μουνάφο, 56’ Μπακασέτας, 63’ Γιαννούτσος, 73’ Γιόχανσον, 90’ Γιαννούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2017 19:51 #206812 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη για την 7η αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2017 23:34 #206819 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η Ξάνθη έβγαλε κόκκινη στην ΑΕΚ!
Ροντέο στα Πηγάδια! Η Ξάνθη προηγήθηκε κόντρα στη ροή, έμεινε με εννέα (72') και έπειτα από πολλές ευκαιρίες, ένταση και αρκετό ξύλο η ΑΕΚ κατάφερε να απαντήσει με τον Βράνιες στο φινάλε (1-1).



Κόλλησε στα Πηγάδια η ΑΕΚ! Η Ένωση ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Ξάνθης (1-1) σε ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που έγινε ροντέο.

Καλύτεροι ήταν οι κιτρινόμαυροι στο ξεκίνημα, όμως η… δουλειά χάλασε όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο στο 40’. Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού η ομάδα του Χιμένεθ ήταν συνεχώς στην επίθεση.

Στο 50’ δεν της δόθηκε πέναλτι του Λισγάρα στον Μάνταλο και στο 55’ ο Φλίσκας αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους Ακρίτες που είδαν και τον Σβάρνα να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Λιβάγια (επίσης σωστή).

Οι κιτρινόμαυροι πέταξαν πολλές ευκαιρίες, κατάφεραν να απαντήσουν με τον Βράνιες στο 88’ όμως δεν πρόλαβαν να κάνουν την ολική ανατροπή και πλέον βρίσκονται στο -1 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ. Στο γκολ της Ένωσης, ο Βόσνιος φάνηκε να είναι για ελάχιστα εκατοστά ακάλυπτος, σε μια φάση η οποία είναι σίγουρα πολύ δύσκολη και οριακή όπως φάνηκε και από την γραμμή της Nova.

Ζωηρό ξεκίνημα από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα και πάτησε με το… καλησπέρα την αντίπαλη περιοχή. Η Ξάνθη δεν… μάσησε κι ανέβασε άμεσα τις γραμμές της περνώντας στην αντεπίθεση. Το ματς χάλασε απότομα. Η ένταση ήταν μεγάλη και από τις δύο πλευρές και για σχεδόν δέκα λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού δεν το επέτρεψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι αψιμαχίες μεταξύ των παικτών.

Μετά το 25’ η Ένωση άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της. Με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας γύρω από την περιοχή, οι φιλοξενούμενοι άγχωσαν τους Ακρίτες οι οποίοι αμύνονταν μαζικά. Είναι δε χαρακτηριστικό πως μέσα σε τέσσερα λεπτά, οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν τρεις ευκαιρίες (33’,34’,37’) εκ των οποίων η τελευταία, αυτή του Λάζαρου, ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε μεγάλη επέμβαση. Κόντρα στη ροή του ματς, οι παίκτες του Ράσταβατς άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο στο 40’. Η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει. Είχε σωστή αντίδραση, όμως δεν πρόλαβε και πήγε στα αποδυτήρια με γκολ στην πλάτη.

Πολύ δυνατά μπήκε η ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με νέα κεφαλιά του Λάζαρου και επίσης νέα μεγάλη απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα η Ένωση φώναξε για πέναλτι που κακώς δεν της δόθηκε όταν ο Λισγάρας έκανε φράγμα στην περιοχή κι έκοψε τον Μάνταλο. Η ομάδα του Χιμένεθ συνέχισε να κρατάει στριμωγμένη την Ξάνθη και στο 55΄ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη (σωστές και οι δύο). Οι Ακρίτες δεν πανικοβλήθηκαν, πάντως, κατάφεραν να πάρουν ανάσες πετώντας την μπάλα στα άκρα και πάγωσαν τον ρυθμό.

Τα πράγματα για την ομάδα του Ράσταβατς, που κρατούσαν με νύχια και με δόντια το υπέρ τους σκορ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο (72’) καθώς αποβλήθηκε ο Σβάρνας με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Λιβάγια που ήταν απέναντι στον Ζίβκοβιτς (σωστή). Η ΑΕΚ έπαιξε τα ρέστα της στο φινάλε όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Τελικά κατάφερε να απαντήσει με τον Βράνιες στο 88’ ύστερα από ασίστ του Μάνταλου, όμως δεν πρόλαβε να «τουμπάρει» το παιχνίδι και να πάρει και τη νίκη, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μείνει στην κορυφή.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Φλίσκας, Μεχία, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (75’ Μπρίτο), Ρότσε (59’ Σβάρνας), Κίκε (64’ Γέντρισεκ)

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Ορφανίδης, Κάστρο, Τριάδης

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο (65’ Λόπες), Σιμόες, Γαλανόπουλος (76’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Λάζαρος (69’ Κλωναρίδης), Λιβάγια, Αραούχο

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γιόχανσον, Πατίτο, Τζανετόπουλος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2017 20:58 #207009 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν για την 3η αγωνιστική των ομιλών του Europa Leauge!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2017 00:28 #207020 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Μίλαν - ΑΕΚ 0-0
Η καταπληκτική ΑΕΚ, με σούπερ Λόπες, αξεπέραστο Τζανετόπουλο και κέρβερο Ανέστη πήρε βαθμό-χρυσάφι (0-0) στο Μιλάνο κόντρα στη μεγάλη Μίλαν κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «32» του Europa League!



η Μίλαν άνοιξε τα ταμεία της και σπατάλησε περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχυθεί ώστε να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή ελίτ και κυρίως στην κορυφή της Ιταλίας. Στην Ευρώπη επέστρεφε και η ΑΕΚ. Για να ακριβολογούμε επέστρεφε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Και μπορεί κόντρα στην Ριέκα (νίκη) και στην Αούστρια (ισοπαλία) να μην... ακούστηκε η επιστροφή αλλά μετά το ματς στο «Σαν Σίρο» ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός.

Η «Ενωση» δεν έχασε ούτε στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν έμεινε αήττητη (και δεύτερη) στον όμιλό της και εάν ήταν λίγο πιο προσεχτική στο πρώτο ημίχρονο ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει και μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της. Και η (λευκή) ισοπαλία ωστόσο είναι θετικό αποτέλεσμα για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους ποδοσφαιριστές μπορούν πολύ άνετα να πουν πως επέστρεψαν (και) σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΑΤΥΧΗ ΜΕ ΣΙΜΟΕΣ
Τι κι αν έπαιζε στο Σαν Σίρο; Η ΑΕΚ δεν άλλαξε την τακτική της και παρά τις πολλές απουσίες (κυρίως στο κέντρο της άμυνας) ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε τον τρόπο να τις καμουφλάρει. Εμπιστεύτηκε τον Ανταμ Τζανετόπουλο ως τελευταίο αλλά και τον Μπακάκη ως αριστερό στόπερ.

Τα υπόλοιπα γρανάζια της μηχανής δούλεψαν όπως γνώριζαν στο 3-5-2 του Ισπανού με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κάνει ένα σχεδόν τέλειο πρώτο ημίχρονο. Γράφουμε σχεδόν γιατί της έλειψε το γκολ. Ενα γκολ το οποίο θα μπορούσε να είχε πετύχει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η αστοχία και λίγο ο Ντοναρούμα της το στέρησαν.

Πριν όμως φτάσουμε στο 30' η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό της πλάνο. Η μοναδική απειλή της Μίλαν προερχόταν από σουτ έξω από την περιοχή τα οποία δεν μπορούσαν σε κανένα βαθμό ν' απειλήσουν την εστία του Ανέστη. Κι από την στιγμή που η «Ενωση» ένιωσε ασφαλής στα μετόπισθεν βγήκε μπροστά να πιέσει. Κάπως έτσι προήλθε η πολύ μεγάλη φάση της ΑΕΚ στο 30' με τον Σιμόες να κλέβει την μπάλα μέσα στην περιοχή να την γυρνάει σωστά προς τον Λιβάια, ο Ντοναρούμα να την βρίσκει με την μύτη του παπουτσιού του αλλά η μπάλα αντί να πάρει πορεία προς το τέρμα πήρε παράλληλη πορεία!

Η ΑΕΚ είχε όμως κι άλλη διπλή ευκαιρία. Στο 41' ο Μάνταλος καθυστέρησε πάρα πολύ να τελειώσει τη φάση με αποτέλεσμα να κοπεί κι από το κόρνερ ο Τζανετόπουλος με σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον Ντοναρούμα να διώξει στην γωνία του.

Η μοναδική μεγάλη φάση της Μίλαν έγινε στο 45' με τον Αντρε Σίλβα να πατάει περιοχή τον Σιμόες να κάνει το πρώτο μπλοκ, ο Μποναβεντούρα να κάνει το δεύτερο σουτ και τον Γκάλο να κάνει το δεύτερο μπλοκ.

ΜΙΛΑΝ VS ANΕΣΤΗ

Προφανώς και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο με τον ίδιο βαθμό επιτυχίας κόντρα στην Μίλαν. Το πλάνο της παρέμεινε καλό μέχρι το 60' (κεφαλιά ο Λόπεζ στο 52', σουτ που κόπηκε τελευταία στιγμή ο Μάνταλος στο 54') αλλά στη συνέχεια η Μίλαν έδειξε κάποιες από τις αρετές της.

Πίεσε πολύ την άμυνα της ΑΕΚ έκανε συνολικά στο ματς 26 τελικές από τις οποίες οι 10 ήταν on target. Ολες όμως σταμάτησαν στον εξαιρετικό Ανέστη ο οποίος έκανε το ματς της ζωής του την στιγμή που το χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ η ομάδα του.

Σταμάτησε τον Λοκατέλι στο 54', τον Τσαλχάνογλου στο 58', τον Κρουτόνε στο 69' στην πιο καθαρή φάση της Μίλαν (μόνος του ο επιθετικός της Μίλαν), τον Σούσο στο 80' και τον Μπονούτσι στο 90'.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κλέψει και το ματς με το φάουλ του Μπακασέτα στο 85' (με γροθιές ο Ντοναρούμα) και με την φάση του Αραούχο στο 95' (βγήκε μόνος του από το κέντρο αλλά τον πρόλαβε η άμυνα της Μίλαν) αλλά φεύγει από το βροχερό Μιλάνο, αδιάβροχη. Και με θετικό αποτέλεσμα. Επέστρεψε...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2017 19:54 - 23 Oct 2017 20:59 #207171 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ ενάντια στον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Superleague!

Ανέστης,Μπακακης, Λαμπρόπουλος,Κοσιτς, Λόπες,Σιμοες, Γαλανοπούλος,Χριστοδουλόπουλος,Λιβαγια,Μανταλος,Αραουχο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification