Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

ΑΕΚ 2017-2018

22 Apr 2018 19:17 #214684 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για την 28η αγωνιστική της Suoerleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2018 22:04 - 23 Apr 2018 21:39 #214690 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 2-0
24 χρόνια ήταν πολλά! Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε πάρτι τίτλου το ματς με τον Λεβαδειακό, αφού μπροστά σε περίπου 60.000 κόσμο επικράτησε 2-0 με τα γκολ του Μπακασέτα και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον... αστερίσκο των δικαστικών αποφάσεων να παραμένει.



Δεν είναι μια Κυριακή σαν τις άλλες. Δε θα μπορούσε να είναι. Για κανέναν. Για τα μικρά παιδιά που τώρα γίνονται ΑΕΚ, για τους 24άρηδες που δεν το είχαν δει ποτέ, για τους μεγαλύτερους που... κόντευαν να το ξεχάσουν. Οπως πίστευαν κάποιοι, το 2013, ότι θα ξεχνιόταν ο δικέφαλος αετός. Αυτός που πραγματικά χρειάστηκε να γκρεμοτσακιστεί για να πετάξει ξανά ψηλά, επιβεβαιώνοντας προς όλους, εχθρούς αλλά και φίλους, το τι μέγεθος είναι. Η Αθλητική Ενωση Κωνσταντινούπολης χρειάστηκε μόλις πέντε χρόνια μετά την απόλυτη καταστροφή για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το πρωτάθλημα. Το 12ο της ιστορίας της, το 1ο μετά το 1994, το 1ο από τα πολλά που σήμερα, είτε επιβεβαιωθούν είτε όχι, δικαιούνται να ονειρεύονται οι ΑΕΚτζήδες ότι θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας...

Προς το παρόν, αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Ενωση μακριά από το σπίτι της... Το έκανε στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν πιο όμορφο από ποτέ ντυμένο στα Κιτρινόμαυρα και περιμένοντας απλά το γκολ που θα έδινε και... επισήμως το σύνθημα. Και δόθηκε στο 12' από το πέναλτι -που σωστά καταλογίστηκε για χέρι του Νιάσε- του Μπακασέτα (1-0). Αυτός ήταν που θα έγραφε και το 2-0 στο 33', με σουτ από το ύψος της περιοχής, σε ένα πρώτο ημίχρονο που πέρασε τέλεια για την ΑΕΚ. Με ωραίο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο (όπου ο Λιβάια ήταν ορεξάτος) και φάσεις για άλλα γκολ (όπως το δοκάρι σε παραλίγο αυτογκόλ του Σαβαντόγκο), με ακόμη πιο ωραία ατμόσφαιρα στις εξέδρες από 60.000 κόσμο που γιόρταζε τη "διαγραφή" 23 δύσκολων χρόνων.

Το δεύτερο 45λεπτο, όπως αναμενόταν, δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο. Κανείς, άλλωστε, δεν είχε το μυαλό του στο παιχνίδι, παρά μόνο περίμεναν το τέλος του ματς για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές. Αυτούς που γύρισαν σε 3-4-3 κάποια στιγμή με τις αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ, την ώρα που ο κόσμος αποθέωνε τον Μάνταλο που επέστρεψε στη δράση έπειτα από απουσία έξι μηνών, αλλά και τον Χριστοδουλόπουλο που επίσης πέρασε ως αλλαγή. Ο αρχηγός και ο MVP της φετινής ΑΕΚ. Της πρωταθλήτριας ΑΕΚ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Apr 2018 18:28 - 29 Apr 2018 18:30 #214810 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ με αντίπαλο την Κέρκυρα για την προτελευταία αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2018 01:19 #214815 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Κέρκυρα 0-0 ΑΕΚ

Το μυαλό της στο «νταμπλ» είχε η ΑΕΚ που ήταν κακή στην Κέρκυρα. Η Ένωση φόρτσαρε στο φινάλε όμως ο Κουτζαβασίλης κράτησε το «μηδέν» (0-0). Υποβιβάστηκαν οι Φαίακες, που είχαν και δοκάρι στο τέλος.



«Μπλόκο» Κουτζαβασίλη στην χαλαρή ΑΕΚ
Το μυαλό της στο νταμπλ είχε η ΑΕΚ, που παρουσιάστηκε χαλαρή στην Κέρκυρα και κόλλησε στο 0-0.

Η ομάδα του Χιμένεθ, που έκανε ροτέισον, άργησε να ανεβάσει στροφές κι όταν το έκανε έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Κουτζαβασίλη που κράτησε όρθια την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη. Μάλιστα, οι Φαίακες θα μπορούσαν να είχαν κλέψει και τη νίκη όμως το σουτ του Αρτυματά στις καθυστερήσεις βρήκε στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Κέρκυρα.

Αρκετά κακό ήταν το παιχνίδι τα πρώτα λεπτά. Και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός. Σταδιακά η ΑΕΚ πήρε τα ηνία και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, όμως η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα της Κέρκυρας, που βέβαια δεν ενόχλησε και καθόλου τον Τσιντώτα, ο οποίος είχε ρόλο θεατή.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους στην κατοχή της μπάλας, όμως οι γηπεδούχοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και με εξαίρεση κάποια σουτ των Γκάλο και Λιβάγια δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα. Έτσι, τα λεπτά κυλούσαν με την ομάδα του Χιμένεθ να γυρίζει την μπάλα έξω από την περιοχή του Κουτζαβασίλη αλλά να μην βγάζει «καθαρή» τελική προσπάθεια. Οι Φαίακες προσπάθησαν με κάποιες αντεπιθέσεις από τα δεξιά να αιφνιδιάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 0-0 να διατηρείται.

Κάπως πιο «ανοιχτό» ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του ματς έπαιξε η Κέρκυρα, αφού ο Ματζουράκης ανέβασε τις γραμμές της ομάδας του. Μάλιστα οι Φαίακες μέσα σε ένα λεπτό άγχωσαν δύο φορές την άμυνα της ΑΕΚ, πρώτα με το ωραίο σουτ του Παμλίδη που έδιωξε ο Τσιντώτας και στη συνέχεια με το βολέ του Ιωάννου που κόντραρε πάνω στον Αντέτζο. Οι κιτρινόμαυροι «ξύπνησαν» μετά τις φάσεις των γηπεδούχων όμως για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσαν να βγάλουν μεγάλη ευκαιρία.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η Ένωση ανέβαζε την πίεσή της και στο φινάλε η Κέρκυρα πέρασε δύσκολα. Σε αυτό το σημείο ο Κουτζαβασίλης με μεγάλες αποκρούσεις στο 81’ στο κοντινό σουτ του Μπακασέτα και στο 86ο λεπτό στο κοντινό πλασέ του Γιακουμάκη κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους. Μάλιστα, οι Φαίακες θα μπορούσαν να είχαν κλέψει και τη νίκη όμως στάθηκαν άτυχοι στο 90+2΄ όταν το σουτ του Αρτυματά σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2018 19:32 #214918 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Η εντεκάδα της ΑΕΚ ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική της Superleague!

Μπάρκας,Χουλτ, Λαμπρόπουλος,Βρανιες,Μπακακης, Μοράν,Σόμπες,Μπαλάντας,Μάνταλου,Λιβαγια, Αραούχο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2018 22:00 - 06 May 2018 23:58 #214922 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Απόλλων Σμύρνης 0-1 ΑΕΚ



Σκόρερ ΑΕΚ:Αραούχο
Σκόρερ Απόλλων:-

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Βάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς (77' Μενδρινός), Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Παπάζογλου, Ελμπάζ (69' Σιατραβάνης), Στάθης, Χουάρες, Μπαρτολίνι (63' Καλλέργης)

Στον πάγκο: Τσόβιτς, Ανιέτε, Καστιγέχος, Ντεβέσα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες (63' Τσόσιτς), Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Μοράν, Σιμόες, Μάνταλος (83' Λόπες), Μπακασέτας, Αραούχο, Λιβάγια (51' Λάζαρος)



Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Γιακουμάκης

Πηγή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2018 00:04 #214953 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ΑΕΚ για φέτος!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2018 04:48 #215071 by Μάνος Γρυπάρης
Βίντεο-αφιερώματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Must-watch από όλους τους fans της ομάδας.



File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification