Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Μπάσκετ: Γενική Συζήτηση

03 Dec 2020 14:24 #241834 by Βασίλης Φρίγκας
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο James Gist στη Bayern

Ο James Gist αποτελεί παίκτη της Bayern Munchen με κάθε επισημότητα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη γερμανική ομάδα.

Μαζί με τον πρώην forward του Παναθηναϊκού, η Bayern απέκτησε και τον DJ Seeley, ενώ την ίδια στιγμή αποδέσμευσε τους Malcolm Thomas και TJ Bray.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:25 #241835 by Βασίλης Φρίγκας
Το υπέροχο μήνυμα του Ολυμπιακού για τη σημερινή ημέρα.

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων με νοητικά προβλήματα, και η οικογένεια του Ολυμπιακού δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εν λόγω περίσταση.

"Πολλά προβλήματα είναι αόρατα. Η αντίδρασή σου σε αυτά δεν είναι", ήταν το μήνυμα των Πειραιωτών στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:27 #241836 by Βασίλης Φρίγκας
Euroleague: Το πρόγραμμα της ημέρας (3/12)

5 παιχνίδια επιφυλάσσει για σήμερα το πανόραμα της φετινής Euroleague, με συνολικά 4 χώρες (Ρωσία, Ισραήλ, Ιταλία και Ισπανία) να φιλοξενούν στα γήπεδά τους την αγωνιστική δράση, και τους 2 ελληνικούς εκπροσώπους, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, να αγωνίζονται σήμερα.

Zenit- Fenerbahce στις 19:00

H Zenit είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης, και, παρά το γεγονός πως έχει ταλαιπωρηθεί άρδην από τον κορονοϊό (χρωστάει 3 παιχνίδια), βρίσκεται αισίως στην 5η θέση της σχετικής βαθμολογίας, μετρώντας 6 νίκες σε 8 ματς, αλλά και 4 στα τελευταία της 5. Από την άλλη, η Fenerbahce εξακολουθεί να απογοητεύει με την παρουσία της εντός του παρκέ, και είναι η 2η χειρότερη ομάδα αναφορικά με τη φόρμα, πίσω μόνο από τη Zalgiris. Οι Τούρκοι μετρούν 4 συνεχόμενες ήττες και συνολικά 7 σε 11 αγώνες, απογοητεύοντας σταθερά τους φίλους της.

CSKA Moscow- Ολυμπιακός στις 19:00

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός που αγωνιζόνται σήμερα έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, αλλά όταν γίνεται λόγος για την CSKA Moscow, είναι αντιληπτό ότι οι Πειραιώτες έχουν το λιγότερο βατό έργο. Η «ρώσικη αρκούδα» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του τελευταίου μήνα, και μετράει 5 συνεχόμενες νίκες στην Euroleague, με τη συνολική διαφορά πόντων να ανέρχεται μόλις στο +27, αποδεικνύοντας πως είναι master στις clutch συνθήκες. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ίσως χειρότερή του εμφάνιση φέτος και την ήττα από τη Baskonia στο ΣΕΦ, και πάντα ένα κλασικό ντέρμπι είναι μια ευκαιρία να βρει το δρόμο του!

Maccabi Tel Aviv- Ερυθρός Αστέρας στις 21:05

Η Maccabi, μαζί με τη Fener και την Khimki είναι ίσως οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν, με τις 3 ομάδες να μετρούν μόλις 9 νίκες σε 32 ματς! Όσον αφορά αυτή του Ισραήλ, έχει μόλις 3 σε 11 παιχνίδια, αλλά και μόλις 1 στα 5 τελευταία της (τα 2 στο νήμα από Valencia και Armani). Ο Ερυθρός Αστέρας μετράει 3 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα ματς του, αλλά σίγουρα δεν είχε στις πλάτες του τις απαιτήσεις της Maccabi.

Armani Milano- Παναθηναϊκός στις 21:45

Η Αrmani Milano έχει αντιμετωπίσει όσο λίγες ομάδες φέτος την πανδημία του κορονοϊού (χρωστάει 2 αγώνες), και γενικά αυτό την είχε επηρέασει αισθητά αναφορικά με το ρυθμό της. Ωστόσο, οι Ιταλοί μετρούν 3 συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, και σήμερα κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό, που έχει δεχτεί 95 πόντους παθητικό στα 3 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του. Οι πράσινοι έχουν ηττηθεί στους 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες τους, και σίγουρα ο διασυρμός της Τρίτης από την ASVEL δεν είναι και ο απόλυτος οιωνός...

Valencia- Alba Berlin στις 22:00

H Valencia είναι μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος, τόσο γενικότερα, όσο και στην έδρας της, όπου μετράει 4 νίκες σε 5 παιχνίδια. Οι Ισπανοί βρίσκονται στη 3η θέση της Euroleague, και έχουν 4 νίκε2 στα 5 τελευταία τους παιχνίδια (τα 3 εντός). Απεναντίας, η Alba έχει μόλις 1 ροζ φύλλο αγώνα σε 5 προσπάθειες, και γενικότερα έχει μόλις 3 νίκες σε 10 αγώνες, βρισκόμενη στην 16η θέση του πίνακα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:28 #241837 by Βασίλης Φρίγκας
Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου (που θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης) και τις «φήμες που αιωρούνται».

Μέσω τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας -και όχι στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης- θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου οι εκλογές του Πανιωνίου, ο οποίος προσπαθεί την ύστατη στιγμή να προλάβει τα χρονικά περιθώρια και να μπει στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης τονίζει στη σχετική ανακοίνωση: «Μακριά από εμάς οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία περί δήθεν προσπάθειας μεθόδευσης αποτελεσμάτων και λοιπών αστήρικτων απόψεων που αιωρούνται. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ είναι ανοικτός σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του, συμπορεύεται μαζί τους και χρειάζεται τη συμμετοχή τους στα κοινά και τον παλμό τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Προς ενημέρωση των μελών, φιλάθλων και φίλων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. σχετικά με την απόφαση για τη διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις αρχαιρεσίες της 9-12-2020 αναφέρουμε τα εξής:

Με βάση τον προσφάτως ψηφισθέντα και ισχύοντα αθλητικό νόμο και τις σχετικές νέες διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τέθηκαν αυστηρότερες προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας και εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Μεταξύ αυτών, πέραν της εναρμόνισης του καταστατικού, είναι και η εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου να έχει λάβει χώρα σε εκλογές υπό την παρουσία δικηγόρου ως δικαστικού αντιπροσώπου, αλλιώς η εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ δεν γίνεται δεκτή.



Με δεδομένο ότι ως τελευταία ημερομηνία για να καλυφθεί η τελευταία αυτή προϋπόθεση ορίστηκε από τη ΓΓΑ η 9η Δεκεμβρίου 2020, ήταν επιβεβλημένη η απόφαση για τη διεξαγωγή εκλογών την ημέρα αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Σύλλογος θα ευρισκόταν εκτός μητρώου ΓΓΑ, με σοβαρότατες συνέπειες (ανάκληση της αθλητικής του αναγνώρισης, μη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε αθλητική ομοσπονδία οποιουδήποτε αθλήματος από όσα καλλιεργεί, ουδεμία δυνατότητα επιχορήγησης, γενικώς ή ειδικώς, λόγω κορονοϊού κλπ). Η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών θα λάβει χώρα με τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονική ψηφοφορία, ώστε να καλυφθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της τρέχουσας περιόδου.

Μακριά από εμάς οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία περί δήθεν προσπάθειας μεθόδευσης αποτελεσμάτων και λοιπών αστήρικτων απόψεων που αιωρούνται. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ είναι ανοικτός σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του, συμπορεύεται μαζί τους και χρειάζεται τη συμμετοχή τους στα κοινά και τον παλμό τους. Εάν για τους ιδιαίτερους λόγους της παρούσας συγκυρίας κάποιοι δεν δύνανται να μετάσχουν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τους καλούμε όλους, φιλάθλους και φίλους του Συλλόγου, είτε να εγγραφούν μαζικά ως νέα μέλη, είτε, όσοι είναι ήδη μέλη, να επαναδραστηριοποιηθούν, ώστε στο εγγύς και απώτερο μέλλον να διευρυνθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η φίλαθλη βάση του Πανιωνίου ΓΣΣ που θα έχει λόγο, έργο και ψήφο στα κοινά του Συλλόγου».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:29 #241838 by Βασίλης Φρίγκας
Δανεικός στη Zaragoza o Bray

Μετά τις προσθήκες των James Gist και DJ Seeley, η Bayern Munchen αποφάσισε να δώσει με τη μορφή δανεισμού τον TJ Bray στη Zaragoza.

O πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, έχει αγωνιστεί φέτος σε 9 παιχνίδια στην Euroleague με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, μετρώντας μόλις 0.9 πόντους και 0.7 ασίστ σε 5.9 λεπτά συμμετοχής ανά βραδιά.



Τη χρονιά 2017-18, όταν δηλαδή αγωνίστηκε στην ελληνική Basket League, αρίθμησε 11.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26 εμφανίσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:30 #241839 by Βασίλης Φρίγκας
Πλάνα από την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:45 ώρα Ελλάδος την Armani Milano, και οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη στο γήπεδο των Ιταλών, Mediolanum Forum, επιχειρώντας χαλαρά σουτ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:31 #241840 by Βασίλης Φρίγκας
«Μίκρυνε» ο ΠΑΟ ή γίναμε ΝΒΑ;

Αλλες εποχές μια ήττα από την Βιλερμπάν θα έφερνε όχι απλά γκρίνια αλλά και κλυδωνισμούς στο πράσινο στρατόπεδο. Μια συντριβή με 30π θα είχε από ..επιστροφή με βάρκα έως την παραμονή του Βόβορα για καφέ στο Λιόν καθώς θα είχε απολυθεί λίγα λεπτά μετά το ματς. Και του οιοδήποτε Βόβορα πλην Ομπράντοβιτς και άντε και ενός ακόμα τέτοιου ονόματος.

Η συντριβή του Παναθηναϊκού στα επίπεδα διασυρμού και χειρότερα στην Γαλλία από την ουραγό Βιλερμπάν και ας προσπάθησαν κάποιοι εντέχνως να πουν ότι είναι η πιο αθλητική ομάδα στην έδρα της στην Ευρωλίγκα, δεν έφερε τίποτα απ όλα αυτά.



Σε βαθμό ύψιστης περιέργειας με βρήκε η επόμενη μέρα. Και τελικά έβγαλα το συμπέρασμα. Γίναμε ΝΒΑ! 'Η ο Παναθηναϊκός "μίκρυνε" σε μέγεθος τόσο πολύ ξαφνικά που δεν τρέχει τίποτα. Ή και τα δύο μαζί ή λόγω πανδημίας δεν ασχολειται κανείς!

Το ότι πάντως ολάκερος ΠΑΟ διασύρεται στην Βιλερμπάν και όλα καλά, δείχνει πολλά πέραν από την πλάκα.

Από την μια πλευρά μπορεί να γίναμε ΝΒΑ που δεν τρέχει τίποτις αν τρώνε οι Λέικερς 40π στην Μινεσότα πχ... Και ακούς το περίφημο "that' s life" .

Aπό την άλλη μπορεί να το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πλέον ότι η μεταβατική σεζόν του ΠΑΟ θα έχει και συντριβές και 100ρες και βραδιές που δεν θα θέλει να θυμάται ποτέ.



Ο μόνος "χαρούμενος" είναι ο Βόβορας που δεν είδε τις ερινύες για την θέση του στον ύπνο του αν και περασμένες εποχές και πρόσφατες μάλιστα δεν θα προλάβαινε καν να κοιμηθεί! Σημεία των καιρών...



Οπως και να έχει όμως η φανέλα του ΠΑΟ είναι βαριά και ο κόσμος ανέχεται και περιμένει ήττες αλλά όχι αμαχητί, όχι διασυρμούς, όχι κάτω τα χέρια. Στο επόμενο ματς του ΟΑΚΑ αν υπήρχε δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων θα είχαμε και "ου" και το πολύ 3-4000.

Από εκεί και πέρα μου έκανε και εντύπωση ότι ολάκερος Παναθηναϊκός διασύρθηκε στην Λιόν από την ουραγό επαναλαμβάνω Βιλερμπάν και τα περισσότερα ΜΜΕ αντέδρασαν ήπια και στα σόσιαλ μίντια όλα καλα σχεδόν...

Μήπως τελικά ο κόσμος έχει υποβαθμίσει και "μικρύνει" ήδη την φετινή ομάδα; Γιατί δεν είδα και πολυ κριτική για τα τεράστια λάθη της διαχείρισης του ρόστερ, σχόλια για την επόμενη μέρα, για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και τα σχετικά. Και δεν λέω ότι πρέπει και καλά να γίνουν αν και σίγουρα αλλαγές παικτών θέλει ο φετινός ΠΑΟ.



Επίσης θα διαφωνήσω με τον κόουτς Βόβορα σε κάποια πράματα. Αφού όπως λέει η Βιλερμπάν σε επίπεδο ενεργειας με την αθλητικοτητά της έχει την καλύτερη ομάδα εντός έδρας, τότε γιατί δεν πήρε και αυτός τέτοιους παίκτες αφού η Βιλερμπάν έχει ένα επίσης χαμηλό μπάτζετ; Και επίσης τότε από ποιούς είναι καλύτερος ο ΠΑΟ;

Οπως επίσης απορώ γιατί δεν ρώτησε κανείς τον προπονητή των πρασίνων ποιός φτάει για την εικόνα της Τρίτης. Γιατί ο ΠΑΟ διασύρθηκε από την Βιλερμπάν και όχι τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Άλλο χάνω,αλλά είμαι αποκαρδιωτικός.

Κανείς δεν έφταιγε για την εικόνα αυτή; Και αν δεν έφταιγε κανείς μήπως αυτό δεικύει και την πραγματική δυναμική τελικά που δεν συμφωνώ. Καθώς είναι θέμα διαχέιρισης.

Ο ΠΑΟ έφαγε 95π μ.ο παθητικό εκτός έδρας μέσα σε ένα 20ημερο στα ματς που περιμένε να χτυπήσει, δηλαδή Βαλένθια, Μπασκόνια, Βιλερμπάν! Κανείς δεν ρωτησε γιατί ο Παπαγιάννης κορυφαίος με την Μπάγερν δεν ξεκίνησε καν στην πεντάδα με αντίπαλο τον 2.16 Φολ μάλιστα; Και πολλά ακομα...

Μάλλον άλλαξαν οι εποχές...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:32 #241841 by Βασίλης Φρίγκας
Split: Απέκτησε τον Marin Maric

Ο Marin Maric είναι ο νέος center της Split, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα με κάθε επισημότητα.

Μετά τον Gagic είναι ο δεύτερος «ψηλός» που αφήνει την Lietkabelis σήμερα.



Ο Κροάτης έχει σπουδάσει στο La Lumiere School της Ιντιάνα, και παρότι δεν επιλέχθηκαν στο draft του 2018, έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού αγωνίζεται από το 2011.



Ο Μaric επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Split, μετά από 9 χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2020 14:34 #241842 by Βασίλης Φρίγκας
Το υπέροχο μήνυμα της Λάρισας για τη σημερινή μέρα

Το μήνυμα της ΚΑΕ Λάρισας, όπως αυτό αναρτήθηκε στα social media της ομάδας:

«Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.



Η ημέρα αυτή θεσπίστηκε το 1992 και γιορτάζεται παγκοσμίως, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και κοινωνική κινητοποίηση για την ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα αυτή, η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory υπογραμμίζει πως τούτη η μέρα ανήκει σε όλους που δεν είναι υπέρ των διακρίσεων.

Αν ο κάθε ένας από εμάς αλλάξει τρόπο σκέψης, θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε δια παντός τις διακρίσεις.

#worlddisabilityday ».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2020 13:23 #241879 by Βασίλης Φρίγκας
Άφαντος ο Ολυμπιακός στην Μόσχα!

Ο Ολυμπιακός εκανε την χειρότερή του μάλλον εμφάνιση φέτος στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Και Οκ, ένα χαμένο ματς ήταν, αλλά άλλο να χάνεις προσπαθώντας και άλλο να χάνεις με κάτω τα χέρια σε μια χρονιά που ο πήχης και οι προσδοκίες έχουν ανέβει και που στην τελική πέρσι ο Ολυμπιακός είχε αλώσει την Μόσχα με την ..πελάτισσά του στα μεγάλα ραντεβού ΤΣΣΚΑ .

Η «αρκούδα» του Ιτούδη έχει φέτος ένα πολύ γεμάτο και πάντα με εξαιρετική ποιότητα ρόστερ που ακόμα όμως δεν έχει πατήσει το γκάζι, δεν παίζει καλή άμυνα, δεν έχει διάρκεια και ψάχνει την χημεία του και τους αυτοματισμούς.



Εχει εκρηκτικά διαστήματα και άνεση στο σκορ, μεγάλη άνεση με πολλούς τρόπους, αλλά έχανε και εύκολα διαφορές.



Ο Μπαρτζώκας προφανώς είχε σχεδιάσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο και στους 80π για να έχει τύχη η ομάδα του αλλά προδόθηκε και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό από την δική του επίθεση.

Ο χωρίς Χάρισον μόνο Ολυμπιακός προφανώς είχε επηρεαστεί στην χημεία του από τις απουσίες με τον ιό για 10-15 μέρες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία ασφαλώς. Δεν υπάρχει δικαιολογία με παραγωγικότητα για να φτάσεις στους 40π να χρειάζεσαι 35'!

Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ κακή και ανησυχητική εμφάνιση στο πρόγραμμα φωτιά που ξεκίνησε και ενώ μετρά ήδη ήττες εκτός προγράμματος. Καθώς ακολουθούν εκτός Μπαρτσελόνα, Ερ Αστέρας και μέσα Βαλένθια και Ρεάλ. Και μετά Φενέρ και Χίμκι εκτος.



Κοινώς μπορεί να μείνει και σε 1-2 νίκες και αυτές με συζήτηση ειδικά αν δεν παίξει καλά. Και να κινδυνέψει στο μισό της σεζόν να είναι από την μέση και κάτω αρκετά μάλιστα.



Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα με Σπανούλη-Σλούκα μαζί στην πεντάδα και Λίβιο-Μαρτίν στην πεντάδα ξεκίνησαν πολύ καλά με το 9-17 απέναντι στην μουδιασμένη ΤΣΣΚΑ. Ομως μετά άρχισε η κατηφόρα που σταμάτησε μόνο στο άκουσμα της κόρνας για τελευταία φορά.

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα 19-4 σε ένα διάστημα 9' που σκοράρισε με κόπο 4 μόλις πόντους.

Το σκορ πήγε στο 28-21 και δεν ξαναείχε ποτέ σφυγμό. Δεν επέστρεψε ποτέ παρά τις αλλαγές του Μπαρτζώκα.

Ο Ιτούδης είχε διαβάσει καλά τις αδυναμίες της Ελληνικής ομάδας που χωρίς τον Σπανούλη δεν είχε πρόσθετη πλην Σλούκα σοβαρή δημιουργία, χωρίς τον Πρίντεζη που μπήκε πρώτη φορά στο 15' δεν είχε απειλή στο ποστ και με 2/11τρ και 9 λάθη το -10 ήρθε εύκολα και δεν μαζεύτηκε ποτέ.

Η ΤΣΣΚΑ στο ρελαντί πήρε τις διαφορές με Μπολομπόι-Βόιγκμαν που είναι το δίδυμο για να παίζει άμυνα του Ιτούδη και μέσα στην ρακέτα και με τον Τζέιμς τον σκόρερ της κλασικά.

Στο 33' το σκορ ήταν 60-38(!) και απλά εκεί χαλάρωσε η "αρκούδα" και έβαλε καλάθια ο Ολυμπιακός χάνοντας με το τιμητικό 80-61 και ενώ θα μπορούσε να φάει χαλαρά με τέτοια εικόνα 30π και να σκοράρει 50 και αν.



Με 6/24τρ φάνηκε ότι απέναντι σε μεγάλες ομάδες έχει θέματα. Δεν διεσώθη κανείς.



Ο Σπανούλης είχε 7ασ αλλά 0/5τρ και ο Σλούκας 5 λάθη!

Οι μοναδικοί διψήφιοι Πρίντεζης-Μαρτίν σκοράρισαν όταν είχαν όλα κριθεί. Νωχελικός ο Μακίσικ δεν πήρε καν προσπάθειες.

Ο Παπανικολάου κλασικά στους 6π μ.ο με 30'. Πολύ μικρό νούμερο για βασικό 3αρι.

Ο Βεζένκοφ άστοχος. Ο Λίβιο πάλευε αλλά δεν έχει επιθετικές αρετές πλην έτοιμων φάσεων ή από επιθετικό ριμπάουντς και απέναντι στην σοφτ γενικά στην άμυνα ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός προβλημάτισε τα μέγιστα....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification