Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού

04 Feb 2021 15:54 #245751 by Giorgos Tsolaridis
Ο Γιακουμάκης αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου στην Ολλανδία

Παίκτης του μήνα Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα Ολλανδίας αναδείχθηκε ο Έλληνας επιθετικός της Φένλο, Γιώργος Γιακουμάκης.

Τα 11 γκολ που σημείωσε μέσα στον Ιανουάριο -με αποκορύφωμα το «καρέ» εναντίον Φίτεσε και Ντε Χααγκ- έφταναν για να χαρίσουν στον Γιώργο Γιακουμάκη το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα Ιανουαρίου για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος επιθετικός έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με τα περισσότερα τέρματα σε ένα μήνα, πίσω από τους Χενκ Γκρουτ και Μάρκο Φαν Μπάστεν οι οποίοι είχαν πετύχει από δώδεκα, ενώ μετράει 21 γκολ σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα και συνολικά 23 σε 21 ματς με τη φανέλα της Φένλο.

Δείτε την ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα της Eredivisie στο Twitter.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 09:35 - 19 Apr 2021 09:37 #249621 by Giorgos Tsolaridis
Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ 2-0: Πρίγκιπας στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος

Σ' έναν σπουδαίο τελικό κόντρα στον εξαιρετικό Αντρέι Ρούμπλεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε εκ νέου κυριαρχικός και κατέκτησε το τουρνουά του Μόντε Κάρλο με 2-0 σετ (6-3, 6-3). Αυτό ήταν το πρώτο Masters που κατακτά ο Έλληνας πρωταθλητής.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο Masters του Μόντε Κάρλο, καθώς κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό του Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ (6-3, 6-3) μετά από μία ώρα και 11 λεπτά.



Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δύσκολο έργο εξ αρχής κόντρα στον εξαιρετικό Αντρέι Ρούμπλεφ, No8 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ο Ρώσος στα προημιτελικά είχε αφήσει εκτός τον Ρ'αφαελ Ναδάλ.


 Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης όμως ήταν αποφασισμένο για αυτό το τρόπαιο, παρουσιάστηκε σταθερό σ' όλη τη διάρκεια του Masters και υπέταξε στα δύο σετ τον πολλά υποσχόμενο και χαρισματικό στο χώμα αντίπαλό του, που άργησε να μπει στο παιχνίδι.

 Παρότι οι συναντήσεις με τον Ρούμπλεφ ήταν ισορροπημένες (4-4 η παράδοση πριν τον σημερινό τελικό σε επίσημους και μη αγώνες) ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, είχε μεγαλύτερη διαύγεια και ήταν συνεπής ως το τέλος.



Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η παρουσία του και στο δεύτερο σετ, που έκανε από νωρίς μπρέικ και το εκμεταλλεύτηκε μέχρι το τέλος. Σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα ο Τσιτσιπάς προσπαθούσε με βαθιά χτυπήματα να ζορίσει τον Ρούμπλεφ στο wrong foot, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι μ' αυτά τα χτυπήματα δυσκολευόταν να απαντήσει ο αντίπαλός του.Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν πιο εντυπωσιακός, έβαλε περισσότερο πλουραλισμό στα χτυπήματά του επιστρατεύοντας ορισμένα εντυπωσιακά dropshots και passing shots.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2021 21:40 - 31 Aug 2021 21:42 #255080 by Frazzle
Δύο γκολ και δύο ασίστ ο Χρήστος Τζόλης σε ιδανικό ντεμπούτο με τη Νόριτς



Ένα ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς πραγματοποίησε ο Χρήστος Τζόλης. Ο 21χρονος Έλληνας εξτρέμ ήταν καθοριστικός στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 6-0 επί της Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς σημείωσε δύο γκολ (12΄ και 66΄), ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο έτερος Έλληνας των «καναρινιών» Δημήτρης Γιαννούλης.

 Ο Τζόλης ήταν ο παίκτης που «άνοιξε το σκορ» για τη Νόριτς, όταν στο 12ο λεπτό αξιοποίησε την πάσα του ΜακΛιν και μετά το σουτ του με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην απέναντι γωνία. Στο 26ο λεπτό, ο ΜακΛιν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Λούκας Ρουπ να βρει δίχτυα, μετά από ασίστ του Τζόλη από αριστερά, για να διαμορφώσει ο Γερμανός μέσος το 3-0. 

Η Νόριτς πέτυχε στο β΄ μέρος άλλα τρία γκολ, αρχικά με τον Σάρτζεντ στο 49ο λεπτό από ασίστ του ΜακΛιν. Για να αυξήσει σε δύο τα προσωπικά γκολ του ο Τζόλης στο 66΄ και σε πέντε αυτά της Νόριτς! Συγκεκριμένα, ο Σάρτζεντ πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκλεψε τη μπάλα, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Τζόλη ο οποίος πλάσαρε για το 5-0. Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν δημιουργός και του έκτου γκολ των γηπεδούχων, αφού έδωσε την ασίστ Σάρτζεντ, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ (6-0) στο 75΄.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 May 2022 19:06 - 27 Mar 2024 21:31 #264566 by Frazzle
Γιακουμάκης: "Ήθελα να χαρώ το ποδόσφαιρο που πήγε να σβήσει μέσα μου"

Η ιστορία πίσω από τη φανέλα με το νούμερο 7, τα μοναδικά ντέρμπι Σέλτικ-Ρέιντζερς, η πίστη του προπονητή του και ο ρόλος του μάνατζέρ του. Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφυγε από την ποδοσφαιρική Ελλάδα των λαθών, έγινε Έλληνας θεός στην Ολλανδία, διάλεξε Σέλτικ από Βέρντερ και μίλησε ως πρωταθλητής Σκωτίας στο Monday FC, για όλα αυτά, αλλά και για τα όσα έζησε στην ΑΕΚ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification