Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Μόνιμες στήλες

01 Jul 2015 14:11 #163662 by aggelos oiko
Πολύ ωραία όλα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2015 02:06 - 25 Nov 2015 02:08 #171532 by Δημήτρης Τσετσώνης
Στην στήλη Tech της προηγούμενης εβδομάδας είδαμε τις 10 πιο φτηνές κάρτες γραφικών που θα μπορούσατε να επιλέξετε για το gaming PC σας www.gameworld.gr/component/content/article/203-2014-05-19-05...ech/23077-low-budget-gpus-2015 .

Προσωπικά έχω σκοπό να στήσω ένα PC είτε με την GTX960 η με την R9 380 αφού πλέον το laptopακι μου δεν θέλει να παίξει τίποτα και έτσι θα μπορώ να φτιάξω ένα σύστημα με κάποια χρόνια ζωής. Εάν έχετε κάποια πείτε μας την άποψη σας αλλά και αν δεν έχετε ποια θα θέλατε να αγοράσετε;;;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2015 02:24 #171533 by Δημήτρης Τσετσώνης
Νέο θέμα μας στην στήλη Tech σήμερα ήταν οι 10 low budget επεξεργαστές www.gameworld.gr/component/content/article/203-2014-05-19-05...igos-agoras-10-low-budget-cpus.

Λύσεις που είναι μεν φθηνές αλλά θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Με τον i5-4960K να είναι η καλύτερη επιλογή για να στήσετε ένα φθηνό και αποδοτικό σύστημα. Μαζί με της GTX960 ή R9 380 που αναφέρω στο προηγούμενο post θα τρέχουμε όλους τους τίτλους στα full high!

Τι άποψη έχετε εσείς; Έχετε σκοπό να κάνετε κάποια αναβάθμιση η ακόμα να στήσετε και κάποιο νέο σύστημα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2015 19:31 #171585 by Παντελής Δασκαλέλος
Η στήλη Console Wars επέστρεψε σήμερα με ένα νέο άρθρο αφιερωμένο στην δεκαετία πορεία του Xbox 360 στην βιομηχανία των video games. Για να διαβάσετε το άρθρο κάντε κλικ εδώ ,

Θα θέλαμε τις απόψεις/προτάσεις/ιδέες σας για τα μελλοντικά άρθρα της στήλης Console Wars. Τα θέματα που εμείς έχουμε υπόψη μας για επόμενα άρθρα είναι τα εξής:
- Δύο χρόνια PS4 με αναφορά στην τεράστια επιτυχία του, στα exclusives του κ.ο.κ.
- Ένα αντίστοιχο άρθρο για το Xbox One, το οποίο προτιμώ να γραφτεί τον προσεχή Σεπτέμβριο όταν η κονσόλα κλείσει δύο χρόνια ζωής στην Ελλάδα
- Απολογισμός της τριετούς πορείας του Wii U και της διαφαινόμενης αποτυχίας του να προσελκύσει το hardcore κοινό
- PS4 vs. Xbox One 2016: H μάχη των exclusives
- Dreamcast 2, φήμες υπάρχουν εδώ και χρόνια. Θα μπορούσε άραγε η Sega να κάνει το comeback;
- Sega Saturn: Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποτυχία του

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2015 19:47 #171587 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Από αυτά που προτείνεις, θα με ενδιέφερε να διαβάσω για τη μάχη των exclusives στις δύο κονσόλες, καθώς το PS4 δείχνει να ανακάμπτει προσεχώς στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά να δούμε και τι περιμένουμε για το Xbox One. Εναλλακτικά, θα ήθελα να μάθω για το Sega Saturn και γιατί δεν έπιασε τελικά. Θα ανέφερα και τα περί του Dremcast 2, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σε αρκετά θεωρητική βάση ακόμα και περισσότερο θα γινόταν λόγος για την πρώτη κονσόλα, τις καινοτομίες και τα games της. Όχι πως θα με χαλούσε δηλαδή, αλλά δε θα υπήρχαν πολλά για τη μετέωρη επόμενη μέρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2015 20:03 #171588 by Παντελής Δασκαλέλος

Professor_Severus_Snape wrote: Από αυτά που προτείνεις, θα με ενδιέφερε να διαβάσω για τη μάχη των exclusives στις δύο κονσόλες, καθώς το PS4 δείχνει να ανακάμπτει προσεχώς στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά να δούμε και τι περιμένουμε για το Xbox One. Εναλλακτικά, θα ήθελα να μάθω για το Sega Saturn και γιατί δεν έπιασε τελικά. Θα ανέφερα και τα περί του Dremcast 2, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σε αρκετά θεωρητική βάση ακόμα και περισσότερο θα γινόταν λόγος για την πρώτη κονσόλα, τις καινοτομίες και τα games της. Όχι πως θα με χαλούσε δηλαδή, αλλά δε θα υπήρχαν πολλά για τη μετέωρη επόμενη μέρα.

Όσον αφορά το Dreamcast 2, η Sega έχει καταθέσει πατέντες εδώ και χρόνια για δικά της controllers, καθώς και μια πατέντα για ένα νέο arcade system board. Το Dreamcast είχε παρόμοιο hardware με το NAOMI arcade board οπότε όλα παίζουν. Σαφώς είναι τραβηγμένο το σενάριο για ένα Dreamcast 2 αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει τρομέρο "φιλολογικό" ενδιαφέρον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2015 20:04 #171590 by Βασιλης Γαλανος
Και εγω θα προτεινα με την σειρα μου το επομενο αρθρο να ειναι αυτο που λες για την περιβοητη μαχη των exclusives.Σιγουρα εκει θα πεσει πολυ γραψιμο μιας και υπαρχει πολυ "ψωμι" σε αυτο το θεμα.Επεισης θα ηθελα πολυ να δω και ενα αρθρο γυρω απο την επιτυχια του PS4.
Μια ιδεα για μελλοντικο αρθρο θα ηταν,να επιανες το θεμα ποια απο τις 2 μεγαλες κονσολες ειναι πρακτικα καταλληλοτερη,δηλαδη περαν των exclusives,να αναλυσεις τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα,ποια απο τις 2 προσφερει καλυτερη εμπειρια καθως παιζεις και ισως να ελεγες και για τον "fanboy-σμο" που υπαρχει ως κοινο στην καθε κονσολα και απο που πηγαζει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2016 08:28 - 04 May 2016 01:07 #176735 by Μάνος Γρυπάρης
Editorial
Δείτε τα νέα Editorial των τελευταίων μηνών καθώς αυτές τις ημέρες είμαι κάπως ζορισμένος με τα reviews και τα βίντεο και δεν προλαβαίνω να γράψω.
- Διαχείριση χρόνου στο Internet
- Super Mario Bros: 30 χρόνια αγάπης
- To VR Gaming δεν θα πουλήσει : Το Oculus Rift κυκλοφορεί 28/3 κι ακόμη δεν έχουμε μάθει pre-orders που πούλησε. Στα 100.000 του 2014 βρισκόμαστε.

Το Editorial έχει ανέβει και σε μορφή βίντεο:


- Το gaming του μέλλοντος : Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες δεκαετίες?
- Είμαστε η τυχερή γενιά των gamers : Επειδή προλάβαμε το gaming απ' το ξεκίνημά του. Ένα άρθρο που μας αφορά όλους!

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2016 02:57 #180886 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε τα νέα Editorial
- Μισοτελειωμένα games
- Γιατί το gaming στην Ελλάδα δεν δίνει χρήματα



Ένα πολύ σοβαρό θέμα καθώς κανένας συντάκτης ή youtuber δεν βγάζει σταθερά π.χ. έναν βασικό μισθό κάθε μήνα. Είναι μόνο μια απλή part-time απασχόληση, που στους περισσότερους αποδίδει σχεδόν μηδέν (τους βγάζει τους καφέδες) και σε άλλους λίγο (βενζίνες, καφέδες και κανένα λογαριασμό). Εξαιρούνται βέβαια 2 Twitch streamers που κάνουν αγγλικό livestream και ένας αρχισυντάκτης gaming site στο οποίο κρύβεται αντιπροσωπεία από πίσω.

- Υπάρχει σεξισμός στα video games?



Κατά την άποψή μου σε ένα video game που θεωρείται virtual δεν νοείται σεξισμός, αλλά ακόμα κι αν κάποιοι τον βλέπουν, σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτός ο σκοπός των game designers. Κάποιες φεμινίστριες διαμαρτύρονται διαρκώς για τον περιορισμένο ρόλο της γυναίκας στα games που συχνά ζητάει βοήθεια απ' τον άντρα, την στιγμή που άντρες game designers έχουν δημιουργήσει ένα σωρό ηρωίδες όπως οι Lara Croft, Samus Aran, Jill Valentine, Bayonetta, Sarah Louise Kerrigan, τις μαχήτριες του Street Fighter και δεκάδες ακόμη

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 May 2016 18:59 #181040 by Blood Prince
Διαβάστε το σημερινό Editorial και δείτε το βίντεο,στο οποίο αναλύονται περεταίρω οι απόψεις,με θέμα το κατά πόσο έχουν δίκιο ορισμένοι να εκφέρουν άποψη χωρίς να έχουν παίξει ένα παιχνίδι για το παιχνίδι.

Κατά την γνώμη μου κάποιος αν δεν έχει ασχοληθεί με ένα game μπορεί να εκφράσει απόψεις μόνο επιφανειακά και φυσικά όποιος έχει ασχοληθεί ξέρει περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο για περισσότερα και εκφράστε τις απόψεις σχετικά με το θέμα αυτό.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification